Bezpłatne forum dla Wszystkich fanów serialu o przygodach dzielnego porucznika Borewicza , dyskutujemy o odcinkach , aktorach , najlepszych dialogach i scenach , oraz o wszystkim co ma jakiś związek z serialem 07 . Serdecznie zapraszamy !!!
Adres www grupy: http://www.hydepark.pl/grupa/07
A jak można uzyskac odcinki na VCD ???????!!!!!!! chetnie odkupie ale po przyzwotej cenie i w dobrej jakosci
Witam serdecznie. Mam pytanie i prosbe zarazem. czy istnialaby mozliwosc przegrania od ciebie odcinkow ktore posiadasz, oczywiscie zwroce koszty cd ,koszty przesylki oraz straconego czasu. moja zona jest wielka fanka tego serialu i chcialbym zrobic jej niespodzianke, moge oczywiscie przeslac czyste cd na wskazany adres oraz pieniadze na przesylke zwrotna. pozdrawianm i czekam na odpowiedz, Darek. (darkovw@tlen.pl)
Witam,szukam tego serialu i niemoge znalesc czy jest mozliwosc kupienia od Ciebie.pozdrawiam.dave.gahan1@ wp.pl
"Wsciekly"to bardzo podobny film do 07,zglos sie podobne teksty z Bronislawem Cieslakiem w roli kapitana Zawady polecam wszystkim milosnikom serialu jest w sprzedarzy int.nadal szukam serialu 07,zglos sie ,"Zamknac za soba drzwi" i "Zapalniczki" dave.gahan1@wp.pl tel.501-264-503.pozdrawiam
Czy te trzy powyzej wymienione odcinki: "Bilet do Frankfurtu, Strzał na dancingu i Złocisty" naleza do tego samego serialu ? Jezeli tak, to jaka jest ich numeracja ?
Ile jest w koncu tych odcinkow ?
dzuma@tlen.pl
Dla wszystkich zainteresowanych serialem "07 zgłoś się" nakręconych zostało 21 odcinków:
76’ 53min 1. MAJOR OPÓŹNIA AKCJĘ
76’ 50min 2. WISIOR
76’ 49min 3. 300 TYS. W NOWYCH BANKNOTACH
76’ 48min 4. DZIWNY WYPADEK
78’ 59min 5. BRUDNA SPRAWA
78’ 58min 6. 24 GODZINY ŚLEDZTWA
78’ 59min 7. ZŁOTY KIELICH Z RUBINAMI
78’ 55min 8. DLACZEGO PAN ZABIŁ MOJĄ MAMĘ ?
78’ 73min 9. ROZKŁAD JAZDY
81’ 69min 10. ŚCIGANY PRZEZ SAMEGO SIEBIE
81’ 75min 11. GROBOWIEC RODZINY VON RAUSCH
81’ 61min 12. WAGON POCZTOWY
81’ 91min 13. HIENY
81’ 85min 14. STRZAŁ NA DANCINGU
84’ 70min 15. SKOK ŚMIERCI
84’ 72min 16. ŚLAD RĘKAWICZKI
84’ 73min 17. MORDERCA DZIAŁA NOCĄ
84’ 67min 18. BILET DO FRANKFURTU
87’ 83min 19. ZAMKNĄĆ ZA SOBĄ DRZWI
87’ 103min 20. PRZERWANY URLOP
87’ 90min 21. ZŁOCISTY
Reżyseria odcinków KRZYSZTOF SZMAGIER, oprócz:
9. Rozkład jazdy - reż - ANDRZEJ JERZY PIOTROWSKI
i 14. Strzał na dancingu - reż -KAZIMIERZ TARNAS
TVP wydała kiedys 5 kaset VHS (w sumie tylko 11 odc.):
cz. I - WISIOR,
DZIWNY WYPADEK,
24 GODZINY ŚLEDZTWA
cz.II - 300 TYS. W NOWYCH BANKNOTACH,
BRUDNA SPRAWA
cz.III - GROBOWIEC RODZINY VON RAUSCH,
HIENY
cz. IV - DLACZEGO PAN ZABIŁ MOJĄ MAMĘ ?,
ŚCIGANY PRZEZ SAMEGO SIEBIE
cz.V - WAGON POCZTOWY,
SKOK ŚMIERCI
Kasety są podobno nie do dostania, był bardzo mały nakład a TVP nie przewiduje reedycji. Na DVD oficjalnie serial nie wyszedł!!! Okładki, które mozna znaleść w internecie to zeskanowane okładki kaset VHS wydanych przez TVP.
Pozdrowienia dla wszyskich fanów Borewicza...
Serial wyszedł na DVD i jest dostępny w kioskach za 14,99 zł za 2 odcinki.Za tydzień będzie ostatnia płytka.