A o co mi chodzi????A o to ,że Pan Valo ma na dzień dzisiejszy beznadziejnie "wyczerpany" głos...Czyż nie mam racji???Porównuje sobie własnie występy na zywo i jest źle,bardzo źle,np:
Join Me z tego roku(co to ma być;()
http://pl.youtube.com/watch?v=dEJ3bu9I_bM
Join me niegdyś;(czy te czasy powrócą)
http://pl.youtube.com/watch?v=0cpxyZfxm-4
Rzuć palenie!Rzuć ćpanie!Rzuć alkohol!Zadbaj o swój głosXDD!!!Rozpacz:( Piszcie ,co sądzicie o aktualnym stanie Ville(ogolić tez by się wypadało!)?Ja myślę,że gorzej być nie może....Może w jego życiu prywatnym coś nie tak???(bo nie mam na ten temat-życia prywatnego żadnych informacji!!!)Osobiście od niedawna jestem osobą uwielbiającą go,aczkolwiek martwie się,...o takiego Valo chyba wszyscy kochamy: http://pl.youtube.com/watch?v=d1pX6q4F8ho
Pozdrawiam:)
Po pierwsze,to Ville nie ćpa.Po drugie nie pije od ponad roku.
Po trzecie,nie rozumiem co ty dziewczyno chcesz od jego wokalu,jest świetnie,mogłabym rzec,że nawet lepiej niż we wcześniejszych latach(zauważ,jak niskie partie potrafi teraz śpiewać.)
Ech,ludzie ludzie.
Jestem w szoku ale przyznam rację tej pani tutaj , gdyż Ville tylko pali , nie pije bo zerwał kontakt z człowiekiem który doprowadził do odwyku, Zerwał z przeszłością nadal koncertuje ma się lepiej i ma piękną dziewczynę nagrywa nowy album która=y ukaże się w 2017, ocenicie sami . A oto Panna Ville https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14291755_1606223626338072_27741938 37137745447_n.jpg?oh=1aa0a019ed4f9cb42df7fddcacacd5c7&oe=586D48B7
Hm do końca nie wiem czy ma wyczerpany glos bo to zalezy gdzie i w jakim miejscu przebywa tez jest tak z nami, jesli jestesmy w dobrym humorze i miejscu itd to wszytsko sie udaje czesem nie oczekujmy cudu od Ville'go... a propos stronek to nie zawsze maja dobra jakosc :D
Nie pije od roku?Przepraszam ale widziałam wywiady z TEGO roku na których pił piwo:)Co do ćpania sam mówił zdarza mu się,poza tym widać czasem,iż jest efidentnie nacpany.Zaś co do niskich partii nigdy nie sprawiały mu kłopotu,teraz te wyższe są dla niego nie do pokonania.Zanim to napisałam dokładnie porównałam,żeby nie było ,że bredzę:(Tęsknię za HIM'em ,który niegdyś na koncertach był świetny a teraz głos Ville psuje cały efekt,możecie ze mną się nie do końca zgodzić ,ale po części musicie...niestety...rozumiem,że nie przyjmujecie tego do wiadomości,ale jest baaardzo kiepsko...Przy okazji: Co się dzieje w życiu prywatnym Valo?
Eh..załamka:/Macie rację,iż to zależy od okoliczności,w których się śpiewa ,ale WSZYSTKIE najnowsze koncerty HIM są nie takie ,jak kiedyś,np. Hamburg 2003,uwielbiam:]
Jeżeli chcesz już porównywać to mogłaś znaleźć nagranie, które prezentuje lepszą jakość. Bo jakoś na R.A.R 2008 "dawał radę". Właściwie piosenki brzmiały świetnie. A na tym filmiku wyżej to nawet gitary nie brzmią tak, jak brzmieć powinny ;).
"ogolić tez by się wypadało!"
A mi jego wygląd nie przeszkadza. Życie prywatne nie obchodzi. Niech pije, pali i ćpa (Em, podasz link? Bo jestem chętna do przeczytania czegoś na ten temat - I mówię to bez ironii).
I nie zdziwiłabym się, gdyby głos mu się zmienił. Ja pewnie już bym mówić nie mogła, po tylu latach zawodowego śpiewania xD.
Ostatnia płyta była świetna, więc wszystko gra.
Pozdrawiam,
Irbis.
Nareszcie ktoś mówi do rzeczy:) a poza tym chciałam zauważyć,że nie należy wierzyć we wszystko,co mówi w wywiadach...wiecie jaki ten Valosek nasz jest xD
Spox dziewczyny,ogolony akurat faktycznie był,ale jest taki niezadbany żal mi go:)Link naprawdę bym podała,ale nie moge znaleźc;(;( Wierzcie mi prosze na słowo bo po co mam zmyslac;( No wiemy jaki jest:kłamliwy,ale raczej w dobrym tego słowa znaczeniu.
Przyznajcie chociaż ,że głos my się nieco wypalił.Bo rację mam w tej kwestii.Życie jego prywatne jest prywatne jak sama nazwa wskazuje, tez niespecjalnie interesuje,aczkolwiek fajnie by było wiedziec,co się u niego dzieję,a nie mam zielonego pojęcia:)
Głos mu się nie wypalił,tylko zmienił,a to różnica.Swoją drogą po co ja tyle gadam? i tak widzę że was to mało obchodzi.
Prawda,prawda:)każdy ma prawo mieć gorszy dzień,"nawet" nasz cudowny Ville.Przecież jakimś bogiem to on nie jest...
na pewnym forum HIM przeczytałam,że Polska a dokładniej Warszawa ma sie wliczac do koncertowej trasy 2009 :D plotki głoszą,że miałby to byc Marzec^^
Mi Wawa akurat bardzo odpowiada^^ Ale jeśli jest coś z prawdy w tym co czytałam to chyba najważniesze,że w ogóle zdecydowali sie nas odwiedzic no nie? ;p
Przeczytałam to na forum w grono.net. Nie wiem czy to jest pewne info ale dało mi nadzieje;p wiec jesli ktos nie jest zalogowany na gronie to postanowiłam tez na FW ogłosic tą wspaniałą nowine. Kto wie może jednak cos w tym jest^^
Właśnie to przeczytałam i z emocji omal nie wykitowałam...jak co jadęXD Oby to nie były plotki;( Czekam na nowe info z tym związane,jak ktoś coś się dowie,pisać:PPPozdrawiam:)))
SUPER!!! Wiem już że będą w listopadzie. Przynajmniej tak wynika z plotek^^. SIe nie mogę sie doczekać. I nie obchodzi mnie czy jest ogolony,czy nie :D
W Listopadzie? hmm a ja słyszałam,że w Marcu! Mam nadzieje,że w każdej z tych plotek jest choc odrobina prawdy..
tez :D tylko problem z rodzicami kochanymi bedzie problem bo spod Opola i sama mnie nie puszczą.... znaczy na pewno z tatą pojade xD tylko, ze nie bede mogła stac w tłumie raczej, tylko z nim se na ławeczce siedziec i przez lornetke ogladac Ville :/ kurcze a ja siue chciałam wyszaleć. no cóż moze LaDiDa ojca mego przekona... oby :(
MOgę do CIebie przyjechać :PP
Razem możemy stanowic niezły zespół :)
Napisz do mnie na GG,to pogadamy. :D
Pzdr.
tatusia kochanego uprosiłam, ale bede i tak musiała siedziec z nim na ławce ;/ ale jeszcze mamy czas to go jakos przekonam xD FeliX ciekawa propozycja... pogadamy na gg. jak chcesz, to masz mój nr. 11526006
Mnie sama rodzice by na pewno nie pościli chociaż...... hmmm można by spróbować. Gdyby znalazła się jakaś fajna ekipa z mojego miasta to z nimi bym się zabrała xD
Ja mieszkam w Wawie,więc po drodze nie będzie ;].
Ale zawsze mogę poprosić kumpla,zebysmy przyjechali :D
A mnie rodzice nie interesują.
Jeżeli gdzieś w Polsce będzie koncert - jadę.
Ucieknę z domu, kupię bilet na pociąg, dojadę, powyję na koncercie, wrócę i będę mieć szlaban do 30 xDDDD.
O,taam. Połaca sie xD
ja to nie wiem co by mi starsi zrobili za ucieczke z domu...
Może by mnie wykastrowali xD?
Jasne, że się opłaca xDD. A najlepiej, to jakby HIM przyjechał za niecałe dwa lata, jak będę pełnoletnia^^.
Wykastrowanie... Nie miałbyś problemu z niechcianymi dziećmi xDDD.
;D
Kocham widelce w oczach. xD
Ktoś z forum wielce niekulturalnie sie do mnie przycezpił. Przekzauje tej osobie że jest 100% pojebem. Pozdrawiam tą pierdolniętą osobe.
:D
hej ogladalam to ale tam sie dzieje :Dwiele zwariowanych rzeczy hehe szkoda ze nie ma na film web o viva la bam ;(