Gdy zobaczyłem jej piersi na rozdaniu oscarów, to aż mi się nie dobrze zrobiło... Dziewczyna można powiedziec mała, a balony (bo inaczej tego nazwać nie można) większe od niej... Beznadzieja... Ciekawi mnie czy natura ją tak skrzywdziła, czy sama sobie winna? ;)
nigdy nie widziałam, żeby biuściaste narzekały na swój biust. natomiast te z miseczką A pastwią sie albo nad swoim biustem, albo nad tymi większymi. a do salmy pasują jej piersi (mimo, ze jest niska)więc naprawdę nie macie sie czego czepiać
Parę dziewczątek leczy tu po prostu swoje kompleksy. Uwierzcie mi, jakies 80% facetów woli duże cycki.
Tak sobie myślę, że krytykanci Salmy powinni najpierw rozpocząć jakieś życie seksualne - jakiekolwiek, choćby z własną ręką - zamiast wynosić ideały urody z mocno podrasowanych komputerowo okładek "Bravo"...wierzcie lub nie, nie tak wygląda życie, seks i piękno też nie...
Hehehe, jak to już mówiłem wcześniej, ktoś tutaj normalnie wybuchnie z wściekłości niedługo. Zrozum że faceci wolą takie kobiety jak Salma- kobiece a nie takie coś jak ty się starasz tutaj reklamować.
Chciałbym zacząć od tego, że kobiece piersi ogólnie są zaje... wielkość na pewno też się liczy ale ja osobiście bardziej zwracam uwagę na kształt, Salma jest ideałem kobiecości jak dla mnie, ale o gustach się nie dyskutuje ;)
Salma fajna albo niefajna, co kto lubi. ja lubię. ale cameron88 to tu strasznie leczy kompleksy - jaki masz rozmiar? A?
LUDZIE! Przecież ona teraz KARMI PIERSIĄ
dlatego ma tak duże piersi. To naturalne, myślałam ,że wiecie ;/.
natura ja tak skrzywdzila...biedaczka...
karmi czy nie karmi zawsze byla przykosci i miala niesmaczny biust...
poza tym babka wciazy powinna jesc dla dwoch a nie za dwoch!
stad teraz ma jeszcze wieksze problemy
faktycznie biedaczka... obiekt pożądania 80% facetów i w licznych rankingach uznawana za jedną z najpiękniejszych kobiet świata. biedaczka... :D
tylko facet, który w życiu nie musiał szukać łądnego stanika w rozmiarze D, może powiedzieć, że kobieta z dużym biustem ma się dobrze...
nieprawda. jestem posiadaczką i też tak sądzę. Fakt, ciężko jest znaleźć ładne, seksowne staniki w dużych rozmiarach, ale jak się bardzo chce, da się zrobić ;) I jak najbardziej mam się z tym dobrze :)
A Ty co? Kompleksy na forum leczysz? To tylko Twoja mało znacząca, subiektywna ocena więc trochę spokojniej. Ja uważam że Salma jest piękna. Jaka kobieta mając 42 lata może się pochwalić taką urodą? Jedynie Salma. Z resztą nie lubię chudych dziewczynek z niewidocznym biustem.
"A Ty co? Kompleksy na forum leczysz? To tylko Twoja mało znacząca, subiektywna ocena więc trochę spokojniej. Ja uważam że Salma jest piękna. Jaka kobieta mając 42 lata może się pochwalić taką urodą? Jedynie Salma. Z resztą nie lubię chudych dziewczynek z niewidocznym biustem."
To oczywiście do daria217
A ty pewnie reprezentujesz typ wora kości z imitacją biustu hehe. Tyle że kto się tobą przejmie ? Lecz kompleksy w innym miejscu. Faceci kochają Salmę, jej "tłuszczyk" (o ile jest heheh) i jej piersi. Dlaczego ? Dlatego że ona wygląda jak kobieta. Totalnie seksowna, ponętna, piękna, zgrabna ... Ideał po prostu.
Poczytaj sobie chłopcze i zrozum jak mikrą mniejszość reprezentujesz. Rozumiem że nie ma dla ciebie piękniejszego widoku niż "pierś" twojego bliskiego kolegi ale nie wypowiadaj się w takim razie w tematach dotyczących kobiet skoro nie masz o tym pojęcia. Ten temat zostaw facetom.
hmm..... moim zdaniem Salma Hayek ma IDEALNE piersi. Są duże, jędrne, po prostu świetne. cała jest piękna, można rzec ideał kobiety.
i dziewczyny.... ja rozumiem ze macie miseczke A, ale to nie znaczy ze musicie jechać kobiety z wiekszym biustem.... wiadomo, ze wiekszosc facetów lubi duze piersi, wiec wasze gadanie ze male jest piekne jedrne zgrabne powabne i inne podobne bzdury nic nie da. kompleksy idźcie leczyc gdzie indzie :]
"Zupełnie inne poglądy na temat dużych piersi głoszą kobiety, którym natura poskąpiła biustu. Nie ma co ukrywać, że panie z ledwo zaznaczonym biustem wolałyby zrobić coś, by go powiększyć. Patrzą z zazdrością na koleżanki z rozepchanymi z przodu bluzkami i usiłują zarobić na operację powiększenia piersi." dzisiejszy artykuł z o2 :)
smiem watpic w te slowa
ty,bardziej z eten temat zalozyl meczyzna hehe
a portal o2 to najglupszy portal na tej ziemii
:)
ja osobiscie mam duzy biust nie narzekam na to czym obdarzyla mnie natura
mam tez tylek
jest u mnie za co zlapac
jakoze jestem hispzanskiego pochodzenia jestem dosc pelna kobieta
ale to co ma salma jest poprostu niesmaczne
biust musi byc jedrny
tej pani nie ma czego zazdrosci niestety
pozdrawiam
patrzac na biust salmy mysle sobie ze jednak male jest piekne...
do madame : no no widze ze tobie niczego nie brakuje, fajne te zdjecia :)
Nielubisz to nie oglądaj, ale weź człowieku wyluzuj bo ci się coś stanie. Ze 2/3 twoich postów jest o wyglądzie Salmy Hayek i jaka to ona jest denna. Uczepiłeś się jak żep do d...
A wypowiadaj się, tylko dziwi mnie że ktoś tak to może przeżywać i być tak monotematycznym, jakby biust Salmy był jedynym zmartwieniem twojego życia.
ja tam jej zazdroszczę urody i temperamentu wymalowanego na twarzy. Jak dla mnie jest ideałem kobiety. Włosy, figura, twarz - piękna!
jak Ci tak mądralo żal Salmy,to jej zafunduj operację zmiejszającą piersi...to uczyniłoby Cię szczęśliwszym?
Jak ja lubie takich popierdolców, zauważcie gdzie jest ładna kobieta zawsze znajdzie się hejter, troll który wyskakuje z takim tematem, nie wiem co ludzi do tego nakłania ale prawa jest taka, że Salma to piękna kobieta i tyle, nie zmieni to żaden temat tego typu. A jak duże piersi są dla ciebie godne pożałowania to zastanów się nad tym jeszcze raz, jeśli wyjdzie ci to samo to jesteś POPIERDOLCEM TOTALNYM.
jak nawet za 10 lat spuszcze z krzyza i sojrze na jej piersi to znow mi stanie. 10/10 daje salmie. Dla mnie idealnie naturalne i naturalnie idealne
musze przyznac ze "jestem pod wrazeniem" dyskusja patrzac po datach trwa juz latami- a gusta sa rozne wiec i tak nie znajdziecie zlotego srodka. wedlug mnie uroda i gra aktorska salmy sa na piatke :)