Bo to kolejna marionetka systemu dla gojów, jeden z przedstawicieli nurtu disco polin dla plebejuszy.
Nie, ale dziwię się gojom, że uznają gwiazdy za jakiś pół-bogów ja to zwykłe kukiełki. Ci co tak ich wielbią widać, że mają problem ze swoją tożsamością i lepiej na tym by się skupili w życiu. Pozdrawiam.
Wątpię by był marionetką. To aktor, a postać sceniczną Sławomira wykreował. Dostrzegł w branży disco polo łatwy zysk niewielkim kosztem i w to wszedł
"Wątpię by był marionetką. To aktor..." Wszystkie osoby medialne, to marionetki systemu, dlatego oni mają w cholerę kasy za niszczenie gojów, a Ty jako goj masz marne grosze. Tak to działa.
To jest masakra jakiś wieśniak z niedźwiedzia łeb jak garnek i te piosenki dla pomocy domowych smutne że takie gnioty to ja furorę ale jaki kraj takie gwiazdy ! Owal kapusty a łeb pusty was jak policja z nowej huty żadnych plusów jak go widzę to zmieniam kanał bo koliduje to z moimi imperatywamina.on tkwi w brodziku intelektualnym pozdrawiam antyslawomir
A ja go podziwiam, za przedsiębiorczość. Wyczuł niszę, wbił się i zarobił na tym kupę szmalu. Przecież Sławomir, jakiego znamy z teledysków czy w ogóle z telewizji, to kreacja aktorska. Facet jest dobrym aktorem. Bardzo dobrym, skoro ludzie dali się nabrać na tę jego pozę. Prywatnie jest zupełnie inny. Poznałam Sławka. Sławek a Sławomir to dwa różne twory.