Pokazał go na MTV Movie Awards (przypomnijmy, zbobył 2 statuetki ;-) Tatuaż głosi: Silence Exile Cunning. A tutaj jest zdjęcie- http://www.celebritypwn.com/images/celeb/johnnydepp/7474.jpg Jak myślicie, co Johnny miał ma myśli?
"Mam 13 tatuaży: napis 'Wino Forever(1)' (originalny: "Winona Forever"); i inne wzory: głowa Indianina(2), imię mojej mamy Betty Sue(3) oraz imiona dzieci Lily-Rose(4) i Jack(5). Poza tym wytatuowałem sobie: 3 prostokąty(6), trójkąt na palcu(7), hasło 'The Brave'(8), trupią czachę(9), cyfrę trzy(10), jaskółkę(11), motyw orientalny(12)... i jeszcze jeden tajemniczy tatuaż(13)..." - przyznał kiedyś Johnny.
Czyli jest to faktycznie tatuaż nr 14
Ale mnie obchodzi jego 14 tatuaż...Naprawdę,czy każdy jest tym tak zainteresowany???Niech se zrobi od razu 20...
Może Ciebie nie obchodzi, ale jak widać niektórych obchodzi. Czy na tym forum inni potrafią TYLKO narzekać?
"Niech se zrobi od razu 20"- jeśli zrobi to możesz być pewna, że pojawi się kolejny temat, więc lepiej wypluj szybko te słowa ;) w przeciwnym razie jeszcze bardziej sie zestresujesz...
Każdy ma prawo zakładać temat jaki go interesuje. Mnie akurat to zaciekawiło chociaż ogólnie nie przepadam za tatuażami. Kojarzą mi się z przestępcami, jeszcze w takich ilościach : 14!
Poza tym fani Deppa, których jest tu wielu interesuje każda ciekawostka dotycząca ich idola.
Ja też bardzo go podziwiam,ale to ile ma tatuaży mało mnie obchodzi.Narzekam?Skądże,poprostu dziwi mnie zainteresowanie innych ilością tatuaży Deppa:-/
Widzę, że nowy temat wzbudził kontrowersję. Niektórzy sądzą, że skoro to forum ma aż tyle postów to każdy inny jest zaśmiecaniem... No tak. Po co forum? Żeby sie wypowiadać? phi
A wracając...akurat nie podniecam się tym, ile Johnny ma tatuaży, ale bardziej interesuję mnie to, co chce przez nie powiedzieć, bo chyba to jest ważniejsze, prawda?
Dla mnie osobiście tatuowanie się od tak- "aby coś mieć bo inni mają" jest bez sensu. Nie wiem, czy każdy tatuaż Johnnego coś oznacza, ale niektóre pewnie tak, więc to proste, że inni się nimi interesują- nawet w jednym z wywiadów prowadzący pytał Johnnego o napis na jego ramieniu. Tym samym interesowaniem się tym tematem też nie jest niczym złym i nie jest to raczej zaśmiecanie forum- w końcu temat spełnia kryteria- jest o Johnnym i nie jest kontynuacją. Czy nie o to wam chodziło? A jeśli nie o to to o co? Może ktoś w końcu założy ten "mądry" temat? W każdym bądź razie pozdr! Ja już sobie idę- mecz za niedługo ;)
Pewnie to troche skierowane do mnie,ale,czy nazwałam ten temat głupim?Nie,zdziwiło mnie tylko ogromnie nad czym się ludzie zastanawiają...nad tym co oznacza nowy tatuaż Deppa...Jeżeli ktoś chce już się nad czymś głowić,to oto lepszy temat:Skąd się bierze zło na świecie?A tak co do 14 tatuażu to symbolizuje on wyciszenie,spokój duszy cp:)
Mam spory plakat Johnnego, kupiony w empiku - "Rolling stone"
Na piersi widać jegon tatuaż "Lily Rose". Ale gdybym nie wiedziała, jak ma na imię jego córka, to bym się w życiu nie zorientowała, że na piersi jest napisane "Lily Rose".
To wygląda jak "Fity Rlose", hehe;D
Macie takie wrażenie?
Ja nie;]
wydaje mi się że napisane jest dość wyraźnie chociaż rzeczywiście pierwsze litery sa trochę dziwne...
I tak mi się podoba;]
Kurde, czytalam gdzieś o tym tatutażu, ale zapomniałam:P Jak sobie przypomne to napisze co oznacza. COś mi świta że to z jakiejś książki która mu sie spodobała.
Ps. Co to jego tatuaży, to mi sie nie zabardzo to podoba. Jezeli mu pasuje to ok. Jego ciało;)
czy ktoś mógłby mi powiedzieć a w zasadzie napisać jaki jest trzeci wyraz na najnowszym tatuażu Johnny'ego bo nie moge sie doczytać ;( pierwsze dwa odczytalam ale niestety ostani jest dla mnie zagadką
Z GÓRY DZIĘKUJĘ :*
Jest to cytat z powieści James'a Joyce'a. Oto owy fragment: "-Look here, Cranly, he said. You have asked me what I would do and what I would not do. I will tell you what I will do and what I will not do. I will not serve that in which I no longer believe, whether it call itself my home, my fatherland, or my church: and I will try to express myself in some mode of life or art as freely as I can and as wholly as I can, using my defence the only arms I allow myself to use - silence, exile, and cunning."
ja myślę ze ten 13 tatuaż jest związany z Vanessa Paradis :) jestem pewna. czytałam ostatnio wywiad z Johnnym i sam powiedział ze ma tatuaże poświęcone osobą które kocha. Vanessie dzieciom i swojej matce.
A znak zapytania gdzie jest? Czytałam gdzieś, że na stopie a gdzie indziej, że nad kostką...
Znak zapytania to jest część symbolu z filmu "Odważny", więc jest to wewnętrzna strona prawej ręki, po drugiej stronie łokcia.
http://www.johnnydeppfan.fora.pl/wszystko-o-depp-ie-co-nie-pasuje-do-zandej-inne j-kategorii,19/tatuaze-jakie-posiada-johnny-depp,28.html