Ji-won Ha

Hae-rim Jeon

7,9
1 117 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ji-won Ha

Jak dla mnie najlepsza koreańska aktorka, mam prawie wszystkie filmy z nią :p

Ryoga

Najlepsza to za dużo powiedziane,ona po prostu jest świetna i bardzo ją lubię ;)

Ryoga

a masz ten serial"what happend in Bali" jesli tak to odezwij sie na mój e-mail peyton88@vp.pl

użytkownik usunięty
Peyton_8

Też bym nie przesadzała, że jest najlepszą koreańską aktorką... Ja bynajmniej nie widziałam jej w jakiejś wyjątkowo dobrej roli... Chociaż lubię ją i filmy z nią.
"What Happened In Bali" można obejrzeć on line np na mysoju.com.... Aczkolwiek co do seriali z nią to polecam "Secret Garden"- świetna drama, jedna z najlepszych w tym roku.

Piękna i utalentowana.

Ryoga

Dla jasności- to ona gra w cesarzowej Ki tego niby chłopca rozbójnika?
Jak na ten wiek to wręcz niewiarygodne jak ona wygląda. Ale ponoć to standard u azjatek.
I takiej żony bym potrzebował.
Dobra, a teraz pora zejść na ziemię.
:-(

adam_1909

tu nie chodzi o Azjatki tylko konkretnie ludzi rasy żółtej, których skóra jest grubsza i przez to mniej podatna na zmarszczki. Poza tym dla nich operacje plastyczne są jak dla nas wizyta u fryzjera. Od czasu do czasu odwiedzam moją kuzynkę w Korei i pamiętam jak jej mąż koreańczyk w ramach prezentu dla swojego siostrzeńca na I komunię świętą (są katolikami) podarował mu operację plastyczną oczu i nosa. Zabiło mnie to ale jednocześnie spodobało, że wysokie standardy wyglądu zewnętrznego w Korei są równie wysokie dla dziewcząt jak i chłopców. Na prawdę tylu przystojnych i zadbanych i o dziwo wysokich mężczyzn nie widziałam w żadnym kraju,

Izydora84

no nie no jak kobieta sobie coś podcina to dla mnie to jest fuj.
xD

adam_1909

Co niewiarygodnie?? Wyglada normalnie jak na swoj wiek, zdrowo sie odzywia wstaje o 4 rano, biega, uprawia jeszcze 10 sportow dodatkowo, to to wszystko to sa ogromne wyrzeczenia, ktore sa w stanie podjasc tylko nieliczne osoby. Myslisz, ze siedzi na dupie albo maluje sie by wygladac pieknie. Nie ma tak latwo, cos za cos.

Szybszy

jesteś jej sąsiadem?

adam_1909

Ta aktorka nie jest ani piekna ani nie wyglada mlodo jak na swoj wiek, za to swietnie sie ja oglada na ekranie bo ma charyzme. Nie jest to wielka kinowa aktorka, natomiast dwie dramy Secret Garden jak i Empress KI to zdecydowanie opus magnum jesli chodzi o kariere.

Szybszy

mnie tam się podoba

adam_1909

Ja nie oceniam ludzi po wygladzie.

Szybszy

Ja oceniam kobiety po wyglądzie, m. in....

adam_1909

Patrzysz na dupe i oceniasz.

Szybszy

na dupę później, wpierw na twarz.

adam_1909

sensowne kryteria, zwracam honor zacny adamie

Szybszy

Nie no nie mogę...znowu obejrzałem Cesarzową i znowu oglądam jakieś materiały, fb, instagramy z HJW. Szkoda, że użytkownik Izydora84 nie rozwinął swojej opinii, może bym się wyleczył od niej, a tak muszę cierpieć. Teraz w każdej azjatce szukam tego co ona ma ale tam tego po prostu nie ma :|.

adam_1909

niestetety notorycznie gwalcona przez Cesarza po pijaku, zatem kobieta po przejsciach ale nie do zdarcia

adam_1909

brakuje Ci dominy, to jasne, zacny adamie

Szybszy

Tak, ale najbardziej ją lubiłem jako wojowniczkę, chociaż jako cesarzowa też niczego sobie jest, i ten jej wzrok...przestań, kto ją tam gwałcił...

adam_1909

pies ja lizal

adam_1909

Do Ha Ji-won podobną jest ta aktorka: http://www.filmweb.pl/person/Ha+Neul+Kim-139675

Chociaż mimo tego samego wieku wygląda starszej. Zresztą oglądałem film Dong-gam z 2000 roku, gdzie grają obie aktorki i myślałem że to Ha Ji-Won gra główną rolę.

Grabka23

Faktycznie...
Ale...w ogóle najlepsze jest to, że ją (HJW) make-up postarza, z mniejszym lub bez makijażu ma twarz dzieciaka w najlepszym wypadku nastolatki. Co ciekawe ona nie ma dzieci ;O, a może ja źle sprawdzałem...więc jest szansa ;]