Jak dla mnie najlepsza koreańska aktorka, mam prawie wszystkie filmy z nią :p
Też bym nie przesadzała, że jest najlepszą koreańską aktorką... Ja bynajmniej nie widziałam jej w jakiejś wyjątkowo dobrej roli... Chociaż lubię ją i filmy z nią.
"What Happened In Bali" można obejrzeć on line np na mysoju.com.... Aczkolwiek co do seriali z nią to polecam "Secret Garden"- świetna drama, jedna z najlepszych w tym roku.
Dla jasności- to ona gra w cesarzowej Ki tego niby chłopca rozbójnika?
Jak na ten wiek to wręcz niewiarygodne jak ona wygląda. Ale ponoć to standard u azjatek.
I takiej żony bym potrzebował.
Dobra, a teraz pora zejść na ziemię.
:-(
tu nie chodzi o Azjatki tylko konkretnie ludzi rasy żółtej, których skóra jest grubsza i przez to mniej podatna na zmarszczki. Poza tym dla nich operacje plastyczne są jak dla nas wizyta u fryzjera. Od czasu do czasu odwiedzam moją kuzynkę w Korei i pamiętam jak jej mąż koreańczyk w ramach prezentu dla swojego siostrzeńca na I komunię świętą (są katolikami) podarował mu operację plastyczną oczu i nosa. Zabiło mnie to ale jednocześnie spodobało, że wysokie standardy wyglądu zewnętrznego w Korei są równie wysokie dla dziewcząt jak i chłopców. Na prawdę tylu przystojnych i zadbanych i o dziwo wysokich mężczyzn nie widziałam w żadnym kraju,
Co niewiarygodnie?? Wyglada normalnie jak na swoj wiek, zdrowo sie odzywia wstaje o 4 rano, biega, uprawia jeszcze 10 sportow dodatkowo, to to wszystko to sa ogromne wyrzeczenia, ktore sa w stanie podjasc tylko nieliczne osoby. Myslisz, ze siedzi na dupie albo maluje sie by wygladac pieknie. Nie ma tak latwo, cos za cos.
Ta aktorka nie jest ani piekna ani nie wyglada mlodo jak na swoj wiek, za to swietnie sie ja oglada na ekranie bo ma charyzme. Nie jest to wielka kinowa aktorka, natomiast dwie dramy Secret Garden jak i Empress KI to zdecydowanie opus magnum jesli chodzi o kariere.
Nie no nie mogę...znowu obejrzałem Cesarzową i znowu oglądam jakieś materiały, fb, instagramy z HJW. Szkoda, że użytkownik Izydora84 nie rozwinął swojej opinii, może bym się wyleczył od niej, a tak muszę cierpieć. Teraz w każdej azjatce szukam tego co ona ma ale tam tego po prostu nie ma :|.
niestetety notorycznie gwalcona przez Cesarza po pijaku, zatem kobieta po przejsciach ale nie do zdarcia
Tak, ale najbardziej ją lubiłem jako wojowniczkę, chociaż jako cesarzowa też niczego sobie jest, i ten jej wzrok...przestań, kto ją tam gwałcił...
Do Ha Ji-won podobną jest ta aktorka: http://www.filmweb.pl/person/Ha+Neul+Kim-139675
Chociaż mimo tego samego wieku wygląda starszej. Zresztą oglądałem film Dong-gam z 2000 roku, gdzie grają obie aktorki i myślałem że to Ha Ji-Won gra główną rolę.