Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
4 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Pierwsza, pierwsza! ^^
Nowy temat... i nie wiem co napisać xD
Bynajmniej, czujcie się jak u siebie ;)

Ave Siostry ^^

A jakże :)W końcu nie bez powodu jako avek wkleiłam sobie zdjęcie tego serialu. To mój ulubiony, zaraz po Dr Housie.

xena_4

Heh, nie byłabym sobą, gdybym nie zostawiła po sobie jakiegoś prezentu:

Najnowsza wersja ukończonego już New Moona na krótko przed premierą http://www.youtube.com/watch?v=Zo-RN0nkbRM&feature=related

Oraz cudowny dodatek - behind the scene (w tym więcej o mojej ulubionej scenie z książki, czyli urodziny Belli). http://www.youtube.com/watch?v=qoXUY7XGVSU 5:08 - 7:03 - nasz Jay szaleje :)

użytkownik usunięty
xena_4

Już cię kocham za Crimnal Minds. Oh, dr. Reid <3 Słodziak. A tekst z S01E01 jak mówi "yes, i'm a genius" mam nawet jako dzwonek sms w komórce ;)

Dzięki za filmiki Xeno :) Jasper w wykonaniu Jay'a jest taki... wrrrr ;)

Daughter_of_Lilith

Właśnie. A teraz po obejrzeniu Making off, już wiem, że będzie mniej więcej tak, jak sobie to wyobraziłam, czytając książkę. A Jasper jest tak samo głodny i agresywny jak w opisie Stephanie Mayers.

użytkownik usunięty
xena_4

A na dniach film w kinach ^^

Muszę już odłożyć te 15 zł na bilet ;D

o tak, ja już się doczekać nie mogę:D

A co do matthew gray gubler'a to mi tez się spodobał jak oglądałam Criminal Minds..:P
ale nie mam szajby^^

użytkownik usunięty
arisa_

Szajby nie mam... po prostu podoba mi sięęę :D

Chociaż na popcornerze dali fotki z odcinka nr.100 i jakos bleh wyszedł jak nie on o.O

nie napisałam że Ty albo Xena macie szajbę tylko wyraziłam swoje odczucie.. zwykle mam tak, że jak kogoś zobaczę i mi się spodoba to zaraz mi odbija strasznie na jego punkcie, a tu podkreśliłam, że mi nie odbiło
;p;p

no cóż, czasem tak bywa xD;p

Aż mnie zaciekawiło :) A możesz podać linki do tej strony, gdzie mogę zobaczyć te fotki?

xena_4

Spokojnie, Estrella :) Ja w sumie też nie mam szajby na punkcie Matthew (prędzej na punkcie Jay'a). Po prostu podoba mi się i tyle (uwielbiam blondynów).

xena_4

Jestem spokojna ;)

po dłuższym zastanowieniu się również chce zobaczyć tą fotkę.^^ (chociaż wolę brunetów).

użytkownik usunięty
arisa_

http://bi.gazeta.pl/im/4/7229/z7229474X.jpg jakoś tak... staro? xD

dla tych co nie znają M. dla porównania: http://1.bp.blogspot.com/_Rgk1LCaY7_Y/SkOjKSXW_yI/AAAAAAAAImE/i5IZGyU4zqo/s1600- h/36414_Matthew_Gray_Gubler_June_2009_11_122_226lo.jpg

Eh, to tylko po prostu brzydkie ujęcie. Widziałam pierwsze trzy odcinki piątego sezonu (tego najnowszego. Fakt, widać, że jest troszkę starszy, ale nadal ma taki słodki, lekko dziecinny sposób bycia. I nadal jest uroczo przystojny.

użytkownik usunięty
xena_4

5 sezonu nie widziałam ;p chodzi mi o to że na tych zdjęciach tak inaczej :D

Eh bidulek se te nogę załatwił xD

To pamiątka z drugiego odcinka, gdy został postrzelony, gdy próbował osłonić sobą jakiegoś faceta. Ach, co za bohater :D

użytkownik usunięty
xena_4

I raczej ten postrzał zrobili dlatego iż że ;P Matthew sobie nogę załatwił na planie innego filmu :D

aha ^^
Właśnie jak zobaczyłam to zdjęcie to chciałam się zapytać co mu się stało;p
biedaczysko:<
Żal mi ludzi jak widzę ich w takim stanie:<

użytkownik usunięty
arisa_

Tak tańcował sobie na wyjsciu z kumplami z planu, że sobie nóżkę rozwalił :D

hehe^^

arisa_

Zmieniając temat...Mam coś dla was. W necie pojawił się teledysk 100 Monkeys do Ugly Girl. Wersja studyjna piosenki jest moim zdaniem tragiczna (wolę koncertową), ale klip jest powalający. I ten facet do udaje dziewczynę...Normalnie boki zrywać :)

http://www.youtube.com/watch?v=cOPP3r3Ci2M 0:25 - uśmiech szatański uśmiech Jay'a z baaaardzo bliska. uwielbiam :)

xena_4

Matko Boska!! co oni z siebie zrobili??;o po prosty jestem zszokowana...

co do uśmiechu... ehhh... brak słów... fajnie tez wygladał w 2:09 ;D wtedy jest taki.... agrrrrrrr... ;D nie dokoncze ;D

goosssia15

A teraz mam coś jeszcze fajniejszego. Po obejrzeniu poniższych zdjęć przyda się wam zimny prysznic. To pewne :)

http://jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=437&pos=430

http://jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=437&pos=493 (wbrew pozorom, ma tutaj na sobie spodnie. A szkoda, nie dziewczyny ? )

xena_4

zaniemówiłam... tak brzmi moja odpowiedz... nic wiecej... ;D

goosssia15

Hiih, co za teledysk xD
głupki^^

za krótki <br/>

arisa_

Kolejne newsy... Jay znów pisze na twiterze. Zainteresowane? Podaję adres http://twitter.com/mrRathbone

xena_4

hej :)
sluchajcie ja wlazlam na tego twitter'a ale nie iwem czy to jest jego jego? really? czy ktos sie nie podszywa? nie uzywalam jeszcze tego wiec nie wiem jak to z tym jest :P ale jak tak czytalam to 2 nry telefonu byly podane do Jacksona :) i wtedy zwatpilam ze to jest jego ze on pisze tam, bo przeciez by nie podal wlasnego nr tel :P

poza tym zastanawiam sie czy zalozyc konto tam i moze zapytac go o pare rzeczy :P ?

co myslicie o tym ;d?????
help meeeeeeeeeee plzzzzzzzzzzzzz :D

universe_m

Ja przejrzałam jego wszystkie wpisy od początku istnienia jego konta na twiterze i mogę powiedzieć, że to na 100 procent on. Widać to chociażby po tym, że z całych sił tam zaprzecza o swoim związku z Ashley Greene i o tym, że na bierząco ostrzega swoich fanów przed przyłączaniem się do ludzi, którzy na twiterach podają się za niego (nawet wtedy podaje dokładne ich pseudonimy i adresy, za każdym razem wpisując "Don't follow him").
A ta sprawa z tymi dwoma numerami telefonów, to był jego żart. Kiedyś to wspominał podczas jednego z wywiadów. Ani jeden, ani drugi nie należy do niego. To są numery do jego kolegów.
Sama się zastanawiam, czy założyć tam swoje konto. Nie tylko ze względu na niego. Dzięki twitterowi można poznać wielu ciekawych ludzi.

xena_4

A propos Ashley...Ona też ma tam swoje konto http://twitter.com/AshleyMGreene

xena_4

Fotki prosto z premiery New Moon - Jay i jego słynny mocno wygięty kciuk. Czy tylko mi się tak wydaje, czy on znowu przefarbował się na czarno? http://jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=440&pos=20 Na tej stronie znajdziecie resztę fotek z tej imprezy.

xena_4

ej ale na serio on ma jakoś tak śmiesznie wygięty kciuk ;D i masz racje. przemalowal sie na czarno... oj te jego wlosy... wspolczuje im... ;D

goosssia15

skoro to sprawdzilas i jestes pewna :D ze to jego, no to zalozylam profil na twitterze :D dwa wpisy mam dla fazy XD ale nie wiem jak to dziala... ze cos napisze np do niego i on bedzie wiedzial ze to do niego pytanie bylo i u siebie napisze odpowiedx na moje pytanie ?????? wiem nagmatwalam w tym pytaniu ;p a mam nadzieje ze sie zorientujecie o co mi chodzi :)a czytajac niektore z jego wypowiedzi to znalazlam jedna ktora zapadla mi w pamiec: "finish them off" z sytuacji kiedy pilnowal jakies dzewczynki :P to jest nawet dobra nauka jezyka potocznego :D a skoro te nr tel byly do jesgo kolegow to zawsze mozna do nich napisac "przekaz cos Jacksonowi..." XD oczywiscie zarcik :P

mam nadzieje ze pomozecie mi kolejny raz - za poprzednia pomoc dziekuje serdecznie :******************* :)

Daughter_of_Lilith

Nie lubię Cię Xena, ubiegłaś mnie z fotkami z premiery ;P
A tak na serio, na niektórych z tych fotek Jackson wygląda, przynajmniej według mnie, jak elf xD Takie szpiczaste uszka, i krzywy uśmieszek ^^"

Daughter_of_Lilith

Ej, to ty jeszcze się nie przyzwyczaiłaś, że zawsze wszystko na bierząco jako pierwsza podaję? :P

Co to twittera, to naprawdę nie wiem, jak to działa. Podejrzewam, że gdzieś tam musi być instrukcja. Spróbuję coś poszukać, a potem postaram się jak najszybciej odpowiedzieć na filmwebie.

użytkownik usunięty
xena_4

Ale to przecież proste jak konstrukcja cepa!

A mi dysk padł i mnie nie było, szory ^^ I jutro na KwN do kina idę!! ^^

jutro premiera ^^ xdd ale mam podniete xDD
A co do tego twittera,założyłam tam tez konto ale wogóle tego nie kapuje ;p

rose_rathbone

hejjj :)
mam tez konto na twitterze (jak wspominalam) i juz zczailam jak to dziala :D tylko ze w USA jest 6-9 h w tyl wiec nad ranem trza siedziec w necie zeby na biezaco widziec wyskakujace posty/twitty :P @rose_rathbone a jakiego nicka masz ?? podaj to 'zafollowinguje' Cie ;D
ciesze sie ze jutro premiera, ale niestety u mnie NM wyswietlany jest tylko w Heliosie ;/ a tam wykupione bilety sa i dopiero 26.11 zobacze film ;( skreca mnie z ciekawosci jak rezyser zaadaptowal 2 czesc ;D
pozdro 4 all :*

użytkownik usunięty
universe_m

Ja wczoraj bezproblemowo zarezerwowałam bilety na jutrzejszy dzień tj 20.11 :D na godzine 18:15, rząd 11 (na 13, wiec niemalze na samym tyle) :D Wiec bajabongo :D

Będe śmiać się na ataku na Bellę przez Jazzowy fryz na Gilderoya Lockharta xD

użytkownik usunięty

Ja na razie nie obejrzę, nie mam jak :) potem napiszcie, czy Wam się podobało, bo jestem ciekawa.

użytkownik usunięty

Już po :D Film był ok. Chociaż dla mnie to komedia była, ciągle się śmiałam :D

aż taki śmieszny był?? a co cie najbardziej rozśmieszyło??;> ;)

użytkownik usunięty
goosssia15

chichrałam się na ataku Jaspera na Bellę - przez fryz i miny Jacksona xD
smiałam się na Ericu oglądajym romeo i julie - ja cała sala
smiąłam sie jak cała sala na wizji alicji u voltirich - czytaj: bella i edward hopsasa po lasku :D

heh xD no to niezle :) ja tez sie na to wybiore do kina :D nie ma co ;d

goosssia15

ja idę jutro!!:D

arisa_

heh skubana :P ja jeszcze musze troche poczekac xD

użytkownik usunięty
goosssia15

A na mojej liście najsexy manów jest już nowy NAMBER ŁAN xD znów wampirek xD

znow wampirek ;)) heehe wampiry sa fajnee;)

użytkownik usunięty
goosssia15

teraz nr. one :D jest Alexander Skarsgard :D gra Erica w serialu True Blood :D

oo wiem który.^^
A co do seansu to powiem.. bardzo fajny film;] Jasper śmiesznie warczał:P

arisa_

ja dopiero w srode ide na NM ...
ja teraz to juz tylko dla Jacksona(Jaspera) ogladam i czytam to bo jego zycie jak i innych Cullenow jest bardzo okrojona (poza Edkiem <blee>) no i oczywiscie dlatego ze jako postac i aktor mi sie podoba Jackson R. XDw innych filmach i serialach tez boski byl XD XD XD