Gerard ButlerI

Gerard James Butler

8,1
37 529 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gerard Butler

W pierwszej chwili ciężko mi było odróżnić, ale jest bardzo podobny do Russela Crowe! :)

Nagi_Wojownik

Kto? Przecież nie Gerrd Butler?

mervil

No raczej, on.

Nagi_Wojownik

Z racji tego, że jest facetem? Bo innych podobieństw nie widzę....

mervil

dokladnie. tez nie widze ani jednego podobienstwa ...

Nagi_Wojownik

Podobieństwa między Russellem a Gerardem nie widzę, ale może coś w tym jest bo obydwóch Panów uwielbiam. Gerard na niektórych zdjęciach podobny jest do Patricka Dempseya.

Nagi_Wojownik

Mi się z da żyło ich pomylić jak byłem mały . (pewnie przez fryzurę) ale tak to nie są podobni

Nagi_Wojownik

Zgadzam się jest bardzo podobny do Russella. Porównajcie zdjęcia Gerarda z "300" a zdj. Russella z "Gladiatora". Jest pewnego rodzaju podobieństwo:)

oluska332

No, nawet podobny..

oluska332

dlatego że zostali tak ucharakteryzowani. na zywo mogą nie być tak bardzo podobni

Nagi_Wojownik

Buahaha... Chyba do Szyca :P

użytkownik usunięty
Nagi_Wojownik

Na pierwszy rzut oka są podobni, w każdym razie też mi się mylili, ale jak się przyjrzeć to widać spore różnice; Miło, że nie jedyna na to zwróciłam uwagę, bo zaczynałam myśleć, że coś ze mną nie tak ;P

Nagi_Wojownik

ubliżyłeś Butlerowi jest o wiele przystojniejszy

kristina87

O nie!!! Co za zniewaga Russella, bo to oczywiście on jest najprzystojniejszym mężczyzną na świecie:) ale generalnie Butlerowi też niczego nie brakuje.

kadmina

Zgadzam się, bardzo podobny do Russella

Nagi_Wojownik

Nagi wojowniku to było głębokie co napisałeś. Ide teraz do mojej świątyni dumania i będę medytować nad sensem twojej wszechstronnej wypowiedzi.
Kumbajaaaaaaa
a kumbajaaaaaa!