Najwidoczniej Emma poszła śladami Daniela Radcliffa (patrz forum Daniel Radcliffe). Wystapi w jakimś filmie ... nago. Podobno rozbierze sie przed kamerą. Al enei jest wyjasnione w jaki sposób ukaze ta nagośc:) To tyle co sie dowiedziałąm news można przeczytac an www.emmawatson.ca.
W wywiadzie z Rupertem, Grint zdementował pogłoski na temat odejscia Emmy Watson po "Zakonie Feniksa" przyznał, że nie słyszał tego oficjalnie od Emmy, bo nie daje głosu na ten tema. Sądzi, że byłoby fatalnie gdyby ona odeszła.
Z jednej strony dla WB była by to katastrofa, bo mniejsze zainteresowanie filme, albo i odwrotnie:) amoże odbiór obojętny. No cóż dziewczyna ma może powody np. ten film w którym ma wystąpić nago:)
Nie może odejść z HP, co to bedą za filmy z inną aktorką :/. Hym... jak w tym wieku dziewczyna chce sie rozbierac przed kamerami, to co bedzie za kilka lat ?? Pzdr :)
www.emmawatson.ca nie jest stroną oficjalną aktorki, a co za tym idzie, informacje podawane na niej są tylko i wyłącznie plotkami. Mało wiarygodnymi plotkami, dodajmy.
Zdecydowanie bardziej polecam
http://thewatsononline.com/index.php
lub ewentualnie
http://www.emma-watson.net/
Siema ludzie. Daaawno mnie tu nie było, więc pozdro dla wszystkich na wstępie ;) Co do tematu to trudno uwierzyć w to żeby Emma miała się rozbierać przed kamerami. Sama kiedyś mówiła, że jest dość nieśmiała. Ja w to nie wierze. A co do końca jej kariery w HP to miejmy nadzieje, że zostanie. Bez niej klimat filmu się zmieni i to jush nie będzie to samo ;/ Oby zagrała jeszcze te 2 filmy :D Tyle ode mnie. Narq.
Do tej nagości zaszłą pewna pomyłka. Coś pokreciłam. Gadałam poprostu z osobą, która też dużo interesuje sie życiem Emmy. Gadałm z nią po angielsku i duzo rozmawialiśmy na temat roli Emmy nago, która rtzekomo miłą byc w tym filmie. Ona mi wysłał linka do strony gdzie była podane "naked" i faktycznie potem się okazało ze to plota. Ktoś chciał to podkreślić chyba by zrobiło sie wiecej szumu. Chce sprostować to co napisałm w pierszym poście. Za szybko się za to zabrałam. Na drugi dzień spojrzałąm na ta strone i był zmieniony temat już.
Aha czyli wszystko jasne! :D Ale niestety plota ze odchodzi z HP nadal zostaje... ale co to HP bez naszej Emmy? x]
No tak, ja też to czytałam, ma zagrać podobno z Rupertem Everettem. Ale na stronie SFP było z 60 komentarzy co do filmu z rozebraną Emmą :) Ale się zawiedli... :)