Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
932 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

Kochani orietujecie się może czy są jakieś ksiażki o Elvisie(polskie tłumaczenie)a jęsli tak to gdzie można kupić i jakie są tytuły:)pozdrowienia od fana Elbvisa(od 3 dni...Presley starsznie szybko wciąga):*

Robert_De_Niro

Sa...
Taka najbardziej znaną jest ksiazka Strzeszewskiego - "Elvis". Na Allegro mozna ja kupic nawet za 5zl.
Po polsku jest jeszcze ksiazka "Dlaczego ja Panie"- Janusza Płońskiego.

paulisia_e_2

Dzięki:*.Na Allegro obecnie nie ma bo sprawdzałem wcześniej stąd moje pytanie,ale poszukam tytułów,które podałaś gdzie indziej:)

Robert_De_Niro

Tu masz "Elvis" http://www.e-antykwariat.net/index.php?cPath=12&sort=3a&page=4 jak poszukasz dalej to też coś może być.

Robert_De_Niro

Dalej jest "w pułapce" http://www.e-antykwariat.net/index.php?cPath=12&sort=3a&page=17 :)niestety nie ma nic o Marilyn Monroe...

użytkownik usunięty
Robert_De_Niro

Polecam : Rick Stanley- "Historia Elvisa Presley'a i jego tragicznych poszukiwań miłości" Podoba mi się w niej to, że w jednym z rozdziałów autor odpowiada na pytania fanów Elvisa. Może znajdziesz tę książkę w bibliotece. Ja znalazłam :)

ps: Nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko autora. Przed pójściem do biblioteki radzę sprawdzić. A co do książki "Elvis" znajdziesz ją za 5 zł w księgarni wysyłkowej Heweliusz ( + 7 zl przesyłka)

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Robert_De_Niro

Polecam : Rick Stanley- "Historia Elvisa Presley'a i jego tragicznych poszukiwań miłości" Podoba mi się w niej to, że w jednym z rozdziałów autor odpowiada na pytania fanów Elvisa. Może znajdziesz tę książkę w bibliotece. Ja znalazłam :)

ps: Nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko autora. Przed pójściem do biblioteki radzę sprawdzić. A co do książki "Elvis" znajdziesz ją za 5 zł w księgarni wysyłkowej Heweliusz ( + 7 zl przesyłka)

Pozdrawiam

Są jeszcze Maria Szablowska "Elvis amerykański sen" oraz Peter Haining "Prywatne życie Elvisa". Pozdrawiam

zygmaj

Dziekuję Wszystkim!!!Thank You Very Much:]

Robert_De_Niro

ja mam "Elvis : Dlaczego ja, Panie" - Janusz Płoński