Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 151 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe pokaże coś, czego nie wolno mu było obnażyć na planie filmów o przygodach młodocianego czarodzieja Harry'ego Pottera.

17-letni aktor przygotowuje się właśnie do debiutu na jednej z londyńskich scen w sztuce Petera Shaffera "Equus". Bohaterem opowieści jest Alan Strang - stajenny, który w rytualnej ceremonii oślepia szóstkę koni. W jednej ze scen aktor portretujący główną postać musi będąc nago, w czasie jazdy konnej, symulować orgazm.

- To wyjątkowa sztuka. Daniel dojrzewa jako aktor i zaczyna przyjmować nowe, wyzywające role - stwierdziła rzeczniczka prasowa Radcliffe'a, Vanessa Davies.

Premiera przedstawienia planowana jest na marzec przyszłego roku. W obsadzie spektaklu znalazł się również Richard Griffiths, który w filmach o przygodach Harry'ego Pottera wciela się w wuja Vernona. W przedstawieniu zagra psychiatrę, zajmującego się problemami młodzieży.

"Equus" po raz pierwszy wystawiono w 1973 roku w Londyńskim National Theatre. Następnie sztuka trafiła na Broadway, gdzie w roli głównej wystąpił Anthony Hopkins. W filmowej adaptacji z 1977 roku zagrał natomiast Richard Burton.

Przypomnijmy, że obecnie Radcliffe pracuje na planie filmu "Harry Potter i Zakon Feniksa". Niedawno zakończył zdjęcia do dramatu "December Boys", opowiadającego o sierotach pragnących za wszelką cenę znaleźć rodzinę zastępczą.

Oł men... (hahaha) Już zbieran kasę na bilet (hahaha)

Julia :)

anetek

nie, my chyba raczej nic nie popsułyśmy...chybamasz rację Julia-naiwniaki... ;)))
100 wpisjest mój ;)

veritaserum

Ha!!:D:D A właśnie, że mój!!:D:D Ty byłaś sto pierwsza :D:D

veritaserum

albo i nie jest...jak mogłaś Julio! ;)
I niepisz o gorylach itp, bo mi się niedobrze zaczyna robić! ;))

veritaserum

powinnam byłasię ztym liczyć! ;)

veritaserum

powinnam byłasię ztym liczyć! ;)

anetek

no a jak mamusika wszystko trzyma pod kontrolom!!!! Tak jak Julia napisała że Dan nie ma zielonego pojecia ile hajcu mu przybywa..Tam pieniażki sa pod mamusia, a mamusia Dankowi nie popuści..jak mu da za dużo wyda na jakies pierdoły w sex shopie i do wie się do czego służy ów przyrzad który ajk narazie twierdzi jest do siusiania

anetek

nie dobijaj mnie anetek!!:D:D przecież ona mu nie daje kasy na sex-shop... :D ona z nim tam chodzi i mu pomaga wybierać różne ciekawe gadżety :D:D

Julia_9

nie, oni wybierają wspólniez katalogu ;) wdomciu z kubkiem kakao w ręku ;)
Myslicie, zekto będzie szkolił dana do roli??? ;)))

veritaserum

oczywiście mamusia!!:D:D Buehehe!!(lol2) "Tak Danielku tak i teraz pomyśl o mamusi pod prysznicem i chwyć rączką za siusiaka.. Brawo!!" Mehehe :D Tak... N ap

Julia_9

Widzę właśnie...aleto zrozumiałe ;) Dlaczego o mamusi? moze o paris hilton naprzykład?

veritaserum

Ale przecież Paris Hilton jest obleśna a mamcia taka pociągająca... ;)

Julia_9

Sex-Shop
Dan Radcliffe - syn
Marcia Gashmank - matka syna
Matka podchodzi do pułki sklepku ku przedmiotowi wygladajaco bardzo ciekawie i znajomo. Gruba, pofalowana skierowana w górę z dwoma pobogach kulach wielkosci piłeczej do golfa.
- Danuś - wzywa swojego syna matka - spójż co za urocza figurka w sam raz na twój segment w pokoju.
- mamusiu ale ja juz cos takiego mam...- i chwyta się za pasek gotów do rozpięcia i pokazania matce
- Nie rób tego synu, czy ja ci w ogóle kazłam się odzywac..Bierzemy figurke ...

Dobre Julio ten wibrator mnierozwalił buhhehehehheh!!!!(lolek2)

Julia_9

Sex-Shop
Dan Radcliffe - syn
Marcia Gashmank - matka syna
Matka podchodzi do pułki sklepku ku przedmiotowi wygladajaco bardzo ciekawie i znajomo. Gruba, pofalowana skierowana w górę z dwoma pobogach kulach wielkosci piłeczej do golfa.
- Danuś - wzywa swojego syna matka - spójż co za urocza figurka w sam raz na twój segment w pokoju.
- mamusiu ale ja juz cos takiego mam...- i chwyta się za pasek gotów do rozpięcia i pokazania matce
- Nie rób tego synu, czy ja ci w ogóle kazłam się odzywac..Bierzemy figurke ...

Dobre Julio ten wibrator mnierozwalił buhhehehehheh!!!!(lolek2)

anetek

Anetek (hahaha) Napisz książkę (lol2) Genialne (lol1)

Julia_9

zawsze mozna stworzyć jakieś ciekawe fan-fikszyn ;))

anetek

No pewnie ż emamusia ona to przynajmniej zna połozenie peniska syna a paris nie przyzwyczajona do taki rozmiarów jeszcze nie znadzie fistaszka i bedzie proplem
YYYyy..mam pytanie a zarazem problem..nam juz odbija, nie??? ale to nie chcacy prawda??

anetek

Mehehe :D:D Nie chcący... bardzo nie chcący... :D:D Buehehe(lol1) Nie no, ale szczerze powiedziawszy to mnie się tutaj podoba ;) ]:-)

anetek

Niemartw się, to zpowodu późnej pory... ;)
Ao co Wy w ogóle Marcie posądzacie?? ;)

veritaserum

Niby o niiiiic :D:D hehehe :D Wiesz.... Ona bardzo kocha swojego Danusia :D:D Mehehehe :D:D I dla niej liczy się jego dobro... i dba o synka... i wogóle :D:D Meheheh :D( Taaa... tlyko go molestuje i koniec :D)

veritaserum

Przynajmniej nie ma problemów z lataniem na miotle ;D ;D ;D

anetek

fanfiszyn?? nie ! ja tu zara piosenke ułoże pod tytułe jak to Daniel R. z Mama G...Te forum juz się chyba z gwałciło przez te nasze pisanie..;)

anetek

No to dawaj! moze na jakąs znaną melodię?
(takiego tematu to ja na fwjeszcze nie widziąłam, jeszczenaz zablokjuą!) ;))

anetek

no ja szczerze mówiąc nie mam nic do niej..A tak w ogóle to klijetki my chyba osobiscie nie znamy...Mnie tez się tu podoba...tylko że mi się wszystko opóżnia ja napisze cos tam niby wcześniej a tu juz patrze wy o czyms innym nadajecie....:(( ale jest git:))

anetek

no ja szczerze mówiąc nie mam nic do niej..A tak w ogóle to klijetki my chyba osobiscie nie znamy...Mnie tez się tu podoba...tylko że mi się wszystko opóżnia ja napisze cos tam niby wcześniej a tu juz patrze wy o czyms innym nadajecie....:(( ale jest git:))

anetek

No toi co?:D:D Mozna by nas bylo nazwac "Święta trójca":D:D Mehehe :D Święte to my na pewno jesteśmy :D:D Dobra, nieważne :D:D: Anetek!!:D:D Do robty!! Prosze jak najsybciej o piosnke :D:D

Julia_9

świętą to na pewno ;) to moze ty Anetek ułóz coś (niemusi być teraz, moze jak się wyśpisz) a ja jutro (tzn, dzisiaj, alejak si wyśpię) to też coś ułóże i napisze. A Ty julia jak maszpomysły to wrzucaj ;) Czyli rozumiem, ze temat piosenki "jak to dan R. z mamą m?";)

Julia_9

Momencik trzeba klimacik zrobic...swiece..spokojnie tam gdzies w tle muzyczka Tercetu egzotycznego....i jeddziemy..Mamus Trzymaj...Mamus Trzymaj...bo nie wytrzymam...Posuń lekko..i delikatnie.... Wyzej o tak wyzj 'jeee bebe'
Synu Trzymam ale czy wyzej to nie weim bio jest coraz niżej...

anetek

Anetek!!! ;)))

Mama daniela
często go zabiera
do pewnego shopu
lecz dan takie ma zachcianki
że sama jest w szoku...

anetek

Buehehe (lol2) Ja z Wami baby nie moge (lol2) Brecht normalnie że leze ze smiechu na ziemi (lol2) Oo... CHyba nie mam pomysłu ... Kurde wy macie talent :D A ja takie suchary wymyslam ze szok (lol1)OOo!! A potem założymy cos w stylu Las Keczap i bedziemny dawać koncerty (lol2) Na jeden z nich przyjdzie Dan z mamcią... łoł (lol2) Bedzie sie działo (lol2)

Julia_9

Ja później na pewno coś wyymśle, bo lubię wymyślak TAKIE wierszyki- TAkIE tzn, śmieszne oczywiście ;)
Dan z mamcią...na pewno im się spodoba...mozemy dac występ przed sztuką "equus" (czy jakos tak ;).

veritaserum

będzie problem, jak ktoś nam forum zablokuje...zresztą zaraz sprawdzę w faq jakiesą kryteria ;)

Julia_9

Samochód w deszzczu stał...Dan przestał juz graaaać
We tłoczył się w koc..bo
Z mamą robi to coooo noc

ref.

.....Jee uuuuuu...ohhhh aaaaaaaaaaaaa...eheheheheheheh ehehehehe
(samochód się trzepie w teladysku) i wchodzo las kechup ajjeje fuj ajejej h*j .....

anetek

Buahaha! Nie cirpię tej piosenki, a teraz ilekroć ją usłysze (nie daj Boże) to mi sie Twoja wersja przypomni XD własnie wrzucajmy na głupie piosenki:
Wilki-atlantyda łez (wersja by dan R.):
"nigdy miepoweim Ciiii, niepowiem Ciii, jak to jest, obok mamy budzić się " XD

veritaserum

Daj mi te noc Danek Daj mi te noc!!!
Ten jedną noc...
Nie mów nic, wpychaj dalej
Zabawa trwa
cipka się kreci a twój penis w nim
Startu penis działa
juz nigdy wiecej nie skorzystany
Daj mi te noc mammo Daj mi te noc te jedną noc

anetek

Dziewczyny a co dzisiaj o tym myslicie???;p gratuluje talentu tak wogole;p

dominika_xxx

Mehehehe :D No to widze gerlsy, że niezłą piosnkę wymyśliłyście (lol2) Ja dzisiaj w nocy SIŁĄ zostałam ściągnięta z kompa :( Byłam wściekła jak nie wiem co :D:D Ale nie no.... Ten temat jest po prostu najlepszy :D:D

Julia_odeszla____

Ja mysle że .no właśnie mam problem bo ja nic nie mysle. Calom noc wariowałam z qmpelom w domu to jeszcze mam myslec. No właśnie Julia wczoraj wybyłaś nawet nie wiedziałam kiedy...
Pozdr..

anetek

Ej nieee..... :D:D ja przed chwilą to wszystko przeczytałam i mam niezły polew (lol2) Głupie jesteśmy (lol2) Przecież my wiążemy Dana z jego matką (hahaha) Litości :D:D

anetek

a julia co do pisenki to ty możesz wymtsleć kroki tańca..i powstanie nowy BLOG 28.:)))) A dAniel bedzie naszym fanem.....

anetek

a julia co do pisenki to ty możesz wymtsleć kroki tańca..i powstanie nowy BLOG 28.:)))) A dAniel bedzie naszym fanem.....

anetek

widzę, żejuż jesteście ;) Jak tam twórczośc? Czasem zapominam, ze to wsyzstki idziew świat ;))

anetek

Własnie wiem głupie jestesmy... A przeciez jego mama tak fajna jest...(z tą fajnoscia szczelałam;P)...Może skwitujmy to tak..Wczoraj to było wczoraj..odbiło nam..moze nas zablokują ...ale to nie nasza wina była, przecież:) to tylko i wyłocznie wina Daniela Radcliffa i jego mamy ??? no chyba tez :D
Sex Shop ?? No nie walne o biórko bo nie moge, ale ja głupia jestem L:P

anetek

Mi nadchnienie już uleciało jak pomyśle o danie i jego matce to mi sie nie dobrze zrobiło..Przeciez ja lubie Dana a tak strasznie zachowałam sie tu :)) Psieplasiam

anetek

Nie...co Ty, to było fajne ;) moźe takich tematów się nie blokuje? nie wiem..."samochód w deszczu stał..." ;)))

veritaserum

E tam anetek :D:D Nie odstawiaj fochów :D:D Wszystko dla żartów robimy no nie??:D:D Ale wiesz co Veritaserum??:D:D Masz racje :D:D Wymyślę kroki choreografie i te takie :D:D mehehe :D:D A tak w ogóle to jak masz na imię Veritaserum??;] Bo jak dzisiaj zasypiałam to sie zastanawiałam i pasuje mi dla Ciebie imie Kaśka :D:D Podejrzewam ze anetek ma na imie aneta ale moge sie mylic :D:D

Julia_odeszla____

Można powiedizeć, że byłaś blisko, bo nie mam na imię kaśka, chociaż też na "k"- klaudia ;)

veritaserum

No... podobnie :D:D W każdym razie nie jest wyjaśniona kwestia imienia anetek :D:D Dobra :D:D Ale cholera o cyzm my gadamy??(lol2) Co my robimy??(lol2) Piszemy jakies przepełnione erotyzmem piosenki o Danie i jego Matce i zakładamy zespół (lol2) Ludzie (lol2) My już mamy dokładnie na głowe (lol2)

Julia_odeszla____

W wakacje słońce przyświeca po główkach...

Julia_odeszla____

Bosh, ile tu się działo od czasu kiedy tu ostatni raz przyszłam! :) No, no, no, widzę, że sobie nieźle poczynacie! JAkieś pioseneczki nieco sprośne!!! JA to bym się bardziej martwiła nie o matkę, ale o Dana!! Biedny boy! Wiecie co, wysiliłam się nieco i napisałam kolejną zwrotkę piosenki:
TO śpiewa Dan:

Boję się,
Wszyscy molestują mnie,
Emma, Rupert, mama, moje psy,
Chyba mam już na ****** pchły,
Lecz pocieszam myślą się,
Że jeszcze nie jest tak źle,
HArry ma przecież jeszcze gorzej,
Rodzina ROna zawsze gwałci go w Norze,
A potem zapraszają go na następne wakacje,
Chcąc zapewnić mu kolejne atrakcje,
Najgorzej ma z Czarnym Panem,
Który jest jego cnoty wielkim fanem,
Oh, ciężki jest jego los,
Zawsze pstryczka daje w nos,
A ja w kącie teraz siedzę,
Miejmy nadzieję, że mnie nikt nie zauważy,
Nigdzie już się nie mogę ruszyć bez mojej straży,
Lecz i oni są jacyś podejrzani,
I lubią chronić mnie nocami!!!
AAAAAA!
Tylko Emma mi została,
Ona jedna przy mnie trwała,
Jest moją przyjaciółką, podporą,
Sczególnie lubię się z nią spotykać późną porą....
:)

tusiamarta

Hermiono! Widzę, że Ty też masz niezłą smykałę!! ;) (może zamieścisz to na blogu?:) ("mama daniela, co noc go rozwesela")