A żeby było na początku wyjaśniam o jaki sens mi chodzi owszem ta dziewczynka ma bajeczna technikę i występuje w jednym z lepszych klubów Europy Man.Utd,więc ty teraz drogi czytaczu spróbujesz obalić moją teze:jak to ?jakby był najgorszy to nie grał by w jednym z najlepszych klubów Europy tylko w Ruchu Chorzów i stwierdzisz,ze mu zazdroszcze lub nie lubię z wygladu.To ja teraz przytocze moją frazę i drugie dno jego potencjału prowadzącego do skrajnego przypadku archetypu junga.Ten gość grając pod siebie i pod publiczkę tak marnotrawi swój potencjał,że koledzy z drużyny zaczęli kłuć go w mordę batami(aluzja do tego,ze pobił go na treningu gdy był w Man.Utd Van Nisterlooy)Drogi czytaczu,a więc zapytasz sie czemu gra w wyjsciowej jedenastece jednego z najlepszych klubów i reprezentacji.Ano dlatego,ze gdy traci piłkę to przesuwa sie ona w dalsze obszary boiska jak mu ją wybijaja(rzut rożny,aut czasem jakaś bramka[jak każdy]karny[bo dobry aktor i jak każdy])to nie jest to ze stratą na drużyny,ale nie znam drugiego takiego piłkarza(kiedyś był nim Ronaldinhio,ale już nie gra aż tak bardzo pod siebie[jeszcze przed PSG tak grał]który ma taki potencjał iż zamiast rozgrywac,podawać częściej i asystować pomaga tylko przeżucając piłkę w dalsze sektory boiska].Dlaczego Kryśka ?gdyż wyglada on na człowieka który płacże gdy mu sie nie podaje ,a gdy traci piłkę nie ma do siebie pretensji jak do innych,do tego jest to tak miękkie stworzenie iż w wieku 40 lat obudzi siez nocnikiem w du.ie i okaże sie iż oszukiwał sam siebie i woli chłopców i stracony czas będzie spędzał na podrywaniu takich jakimi on był kiedyś.....
Aha i ciekawe czemu tak mało fanek ma Ribery z Marsyli przeciwieństwo Cristiano Ronaldo czyli piłkarz prawie kompletny(Ribery zmień klub!!!)asystuje,podaje i strzela wiećej niż Cristiano.
Mee to!
Raczej nie znajdziesz na tym forum czytaczów :D którzy próbowaliby obalić Twoją tezę, ponieważ:
-wiekszośc broniących Crisa na tym forum to małoletnie dziewczynki, które są nim zauroczone, a te pojęcia które przytoczyłeś, jak np. aut, ezut różny, to dla nich całkowicie czarna magia...
Aha...one more thing: ruch chorzów to dla niego za wysokie progi, ale np. taka LZS Swornica Ciurex Czarnowąsy...jak zanalzł :D
Już odpowiadam na Twoje retoryczne pytanie dotyczące ilości fanek Franka:
otóż nie ma on tak reprezentacyjnej buźki jak Cris...i w tym tkwi cała prawda...bo przecież piłka nozna to sport poniekąd komercyjny i łatwo w nim wypromować wielką gwiazdę, której widokiem cieszą oczy miliony nastolatek
nie oszukujmy się- cały sukces tego piłkarza, jest oparty na jego chwytliwym wygladzie, gdyby chodziło o sam talent, to taki Ribery juz reklamowałby NikePro :D :D :D (otwieram gazetę...a tu taka wielka, na pół strony twarz Crisa...ueeee...ale nasz kofffffffffany postanowił wyglądać bardziej męsko i zapuscił zarost...no cóż...stworzyło to raczej efekt komiczny, ale on tego widocznie nie zauwazył)
ale jak to???? jak to??? JAAAAK!!!!!!!??????
nie po to ja wojowałam ze swoim netem, by dotrzeć tutaj i zobaczyć, że ktoś mnie już wyręczył
człowieku
królestwo na Twoje skromne ręce, które wreszcie wystukały na klawiaturze cała prawdę i tylko prawdę!!
nic nie dodam, tylko podpiszę się pod Twoim postem
chwała Ci i niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi!!
pozdrawiam
No właśnie... wszyscy myślą że każdy kto broni Ronaldo to małoletnie dziewczynki. I tu jest wasz problem. Bo są tez dziewczyny które ubią piłkę nożną i się na niej znają! A po za tym ja znam kogoś kto by obalił twoją tezę jest: Alex Ferguson i Luis Scolari.
Jak fajnie sie oglada temat,który sie kiedyś założyło(jeszcze przed zmiana konta).Fajnie jest też czuć,ze inni myślą tak samo.RESPECT do was.
A teraz mówie do tej "brudnej" dziewczyny która zabrudziła mój temat swoja wątłą odpowiedzia.Mianowice oprócz tego,że swoimi wypowiedziami i "argumentami" pasujesz do rysu psychologicznego tych "dziewczyneK"(nie wspominajac o Loginie).To zadałaś pytanie na które oddałem juz odpowiedź(Scolari i Ferguson)[kłania sie czytanie ze zrozumieniem].Ponadto ponieważ interesuje sie piłką to Dziewczynko czy znasz drugiego takiego piłkarza który by tak grał pod siebie i którego by tak nie lubili inni piłkarze(Dostał baty od Van Nisterlooya,Rooney by go pobił).Ponadto nie wiem czy wiesz(bo ja jestem pasjonatem piłki).Jest to zawodnik,który jest najczęściej zmienany przez swoja arogancje(nie wiem czy wiesz,ale wiele razy Scolari zdejmował go po 50 minutach,bo ten grał zbyt pod siebie{vide ostatni mundial).Tak samo rzecz ma sie w Man.Utd. chociaż ostatnio ma się lepiej.Mianowicie chodzi o to iż kolo ma potencjał,ale go nie wykorzystuje bo jest typową zapatrzona w siebie dziewczynką.Gdybys widziala mój Ból gdy go oglądam i patrze ile on ma sytuacji
,które mogły by sie zakończyć golem gdyby nauczył sie,ze całego boiska sie nie okiwa i potrzebne jest w życiu takie coś jak ostatnie podanie i współpraca to aż mnie krew zalewa.Mianowice cytując znanego piłkarza przytoczę ci jedna rzecz:"Drużyny,które maja w składzie tak grajacych piłkarzy nigdy nie zdobywaja znaczących europejskich laurów(vide LM i ME,a nie liga bo tam można natrzepać punkty na słabiakach).Nie twierdzę iz nie będzie z niego piłkarz może dojrzeje przed 25 rokiem życia.Kiedyś takim piłkarzem był Ronaldinho gdy grał arogancko jego drużyny nic nie zdobywały.I zauważ,ze mimo iz cos wnosił do gry to dopiero jak doszlifował swą gre w Barcelonie to ta zaczęła odnosić sukcesy i stałsiegwiazdą.Poza tym dla mnie Cristiano wyglada jak ciota i załoze sie,ze w dzieciństwie to był taki typ,ze jak jego druzyna przegrywała to płakał.A w życiu trzeba być kimś(jak Thierry Henry gdy Arsenal przegrał LM to z honorem i bez łez bo co to zmieni "skoro dałem z siebie wszystko na boisku").PZDR.
Aha i jeszcze jedno.Wydaje mi się iz jesteś dziewczynka zapatrzona w tego gejczyka bo ci sie podoba.Ponadto nawet gdy coś robi żle to ty go będziesz bronić,że dobrze, bo masz klapki na oczach.Ja powiem ci jedno mam swoich ulubionych piłkarzy i takich których nie lubie z zachowania i wyglądu,ale oni nadrabiaja to świetna grą(Kryśka do nich nie należy).Ale chodzi mi o to iż nawet mojego ulubionego piłkarza czy dobrego zawodnika potrafie skrytykowac,ze przeszedł obok meczu itd.Inna sprawa to krytkowanie na wyrost,ale co do Kryśki ta krytyka jest uzasadniona.Mój morał bajeczna technika,bajeczna ciota.Nauczyli by go w wiezieniu współpracy(ghe,ghe).
PS.Założe sie natalko,ze palcó.ka na meczyku Cristiano jest odstawiana.Hehe i dekodery sie kupowało....
Co ja mogę napisać, oprócz: "całkowicie się z Tobą zgadzam"? ;)
Ruud to fajny koleś, czytałam z nim kilka wywiadów i ogólnie sprawia miłe wrażenie...no tak, ale taka Kryśka Ronaldo i świętego wyprowadzi z równawagi :D
Krystynka w młodości płakała po meczach?
Niemożliwe ;)
a teraz co robi??
:D
I nie rozumiem JAK on(a) się może podobać tylu dziewczynom!!
Owszem, przypadki się zdarzają, ale taka masowa histeria???
(Swoją drogą Becks też nie jest piękny...ale widocznie kultura masowa wie lepiej...)
A najbardziej już bawią mnie te argumenty "dziewczynek" :D w rodzaju:
"jest piękny, ma idelaną karnację, włosy, twarz..." czy co tam jeszcze było..."i gra też dobrze"
uau...
gra to dodatek
luksus...
Głupio gadasz(piszesz) pewnie tak samo wyglądasz...dlatego mu zazdrościsz. Gdyby nie był świetnym piłkarzem nie wzięli by go do MU! I może dziewczyny lecą na takich dla których liczy sie rodzina( płakał jak zmarł mu ojciec).
A właśnie, że chłopak dobrze pisze!
A Twój komentarz, że dziewczyny lecą ma takich dla których liczy się rodzina jest po prostu śmieszny, bo w takim razie piszczyłybyście również na widok 99% piłkarzy, wiesz? Bo wydaje mi się, że większość z nich byłaby bardzo smutna, gdyby któremuś z nich zmarł ktoś bliski. Dlaczego więc podoba Ci się C.Ronaldo a nie np. wspomniany Ribery? Skąd niby wiesz, że Ronaldo kocha rodzinę, a Frank nie? No własnie, nie wiesz. Dlatego zostaw takie głupie argumenty i powiedz wprost, że Ci się podoba buźka największego oszusta, egoisty i płaczka (bo wiesz, nie wiem czy zauważyłaś, ale pan Ronaldo ryczy nawet jak mu każą zejść z boiska i jeszcze zerka na telebimy czy aby na pewno go w tej chwili pokazują) jakiego widział świat footballu. Ronaldo ma umiejetności, ale ich po prostu nie umie wykorzystać. I zamiast podać piłkę do lepiej ustawionego kolegi zaczyna odstawiać swoje popisy co w większości przypadków kończy się tym, że przeciwnik mu tą piłkę zabiera, na co Ronaldo wtedy rzuca się na murawę i domaga czerwonej kartki dla tego gracza. Wiesz ile ten człowiek zmarnował pięknych akcji całej druzyny przez swój egoizm? I dziwię się, że jeszcze żaden mu porządnie po takiej sytuacji nie wlał, ja bym nie wytrzymała i przywaliła od razu na boisku. Ale pomijając już wszystko inne, to i tak nie rozumiem skąd się bierze ten cały szał na Ronaldo, bo on naprawdę nie jest ani trochę przystojny. I nie mówie tego dlatego, że go nie lubię, prawda jest taka, że jest brzydki i wyjątkowo niemęski.
Alez się rozpisałam ;) Ale zawsze mi skacze ciśnienie, jak widzę takie wypowiedzi na temat Kryśki. Pozdrowienia dla trzeźwo myślących.
pisze bo te twoje wypowiedzi w stylu:"czego mamy zazdroscic cristiano ronaldo" sa tak glupie ze wole pozostawic to bez komentarza,albo to-nikt nie odpisuje na ten tekst to Ty piszesz po 2 miesiacach ze mu niczego nie zazdroscisz ,no chlopie wez przestan,a Ty Diverse,jesli sie takim slangiem poslugujesz to juz twoja sprawa,a moze nie wiesz co to znaczy?
Moje komentarze to są tylko moje komentarze, spójrz na swoje tp. "no comments...". I nie przestanę ich pisać. Ja nie mam powodu żeby mu zazdrościć. Bo to co jego fanki nazywają "urodą", kasa czy umiejętności piłkarskie nie są w życiu najważniejsze. Najważniejsza jest godność, której on nie ma, on nie potrafi pogodzić się z porażką ani remisiem nawet. Więc radzę się zastanowić zanim będziecie mi sugerować, że mu zazdroszczę. A i Diverse ma racje, te "no comments..." jest tak dziecinne, że nie wiem jak to skomentować.
Po pierwsze,pisalem Ci juz czemu napisalem "no comments..."
Po drugie,ja Ci nic nie sugeruje i mam gdzies to czy mu zazdroscisz czy nie,to juz Twoj problem,
Po trzecie,ja nic nie pisalem na temat tego ,ze kasa,uroda i umiejetnosci pilkarsikie sa najwazniejsze w zyciu,z tych rzeczy to umiejetnosci pilkarskie sa wazne,ale w pilce noznej,a nie w zyciu,a o plice tu rozmawiamy nie o zyciu
Po czwarte,jesli chodzi o godnosc,to ja uwazam ze ja ma,a przegrywac nikt nie lubi,a jesli chodzi ci o to ze plakal,no to wiesz widocznie jest wrazliwy,a placz jest czyms naturalnym
A i nie uwazam ze "no comments" jest dziecinne,bowiem dziecinnym byloby napisanie jakis obelg na twoj temat
Wiem, że nie pisałeś. Ja doskonale wiem, że nikt nie lubi przygrywać. Ale mi chodzi o inne jego zachowanie np. zamawiane prostytutek na imprezę. Sorry, że nie zrozumiałem Cię. Myślę że obaj powinniśmy skończyc z tym tematem.
No,ale widzisz co ma zamawianie prostytutek na impreze do jego gry??Ja nie mowie o jedo zyciu prywatnym tylko o grze,ale ok jesli chcesz skonczyc ta dyskusje to luzik.
Unieted Forever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Założyciel tego tematu chyba się udławił kartoflem przy obiedzie. Wieści o pobiciu Ronaldo przez kolegów to plotki, atmosfera w Man United jest wzorowa. (no ale założyciela tego tematu pewnie biją w domu i poza nim i dlatego uważa, że wszędzie tak jest). Ronaldo płakał nieraz? Płakał, i to jest k*** ludzka reakcja. Nie ma silnej psychiki-w porządku. Nie musi mieć. I tak teraz poprawił swoją siłę woli. Francesco Totti może nie płakał, gdy Roma dostała od MUFC wp***l 7:1. Zalał się łzami aż mi się go żal zrobiło. Ronaldo gra samolubnie i gwiazdorzy, tak? Owszem, tak. Ale to już zamierzchłe czasy, teraz znakomicie zgrał się z drużyną (oczywiście trochę gwiazdorstwa mu zostało ale człowiek nigdy się nie zmieni w 100%, np. założyciel tego tematu zawsze już będzie gadał i pisał bzdury zasłyszane na Onecie). Jednym słowem Cris zrobił duże postępy i to widać choćby w ilości strzelonych bramek. Założycielu tematu-ty jesteś pasjonatem piłki nożnej?! Chyba k*** Orange Ekstraklasy!!!Tylko dziewczynki się zachwycają Ronaldo? To niby czemu pochwały zbiera od legendy MU Petera Schmeichela, od Schevczenki, od Rooneya, i ogólnie od całego piłkarskiego świata? Właśnie za grę-a pasjonat piłki patrzy głównie na grę, a nie na wygląd. I jeśli chciałeś zwrócić na siebie uwagę tym tematem-ok, udało ci się, podnieciłeś się, teraz wracaj do piwnicy gdzie twoje miejsce.
No i gdzie teraz jestescie,wy wszyscy ktorzy krytykowali ronaldo,widzicie co on teraz wyprawia??A to dopiero poczatek,nadchodzi liga mistrzow i euro i zobaczymy kto bedzie najgorszym piłkarzem,obecnie Ronaldo jest najlepszy na swiecie i nikt mi nie powie ze nie jest,33 gole w 33 meczach,rekord Wielkiego Besta(wiecie w ogóle kto to jest?) został pobity,doskonałe dryblingi,gra głowa,strzały oraz stałe fragemnty które opanowuje powoli do perfekcji czynia z niego najlepszego na globie.
He plays on the left,he plays on the right!!!
That boy Ronaldo makes England look shite!!!
Temat taki dzieciny jak ten Autor widocznie człowiek nie znam sie na piłce podkreślam ze on gra na pomocy:P i niekiedy lepiej gra niż tacy znani napastnicy Van Nisterlooy dziwie sie tylko ze w piłce nie chodzi tylko o technikę i pokazywanie swej magi jak to robi Ronaldinhio ale spryt pressing jak szybkość i zwinność :P no i cel ciekawe jak bym skomentował Ebiego Smolarka porównując do Crisa wiedząc ze to nasz rodak a Cris zawodnik zagranicy n/c te wypowiedzi wasze nie maja zdanego posłuchu na takim forum jak Filmweb bo tu tylko sie liczy talent aktorski jak masz pisać to proszę opisz tam gdzie znajdziesz odbiorce do dyskusji a nie swoich zwolenników nieznająca sie na Piłce <bolesne ale prawdziwe>jak chcesz nam udowodnić ze to Najgorszy piłkarz na świecie, a do tych co piszą sie pod nim prosze o czytanie ze zrozumieniem.
Do Autora nie chce dyskutować z tobą tylko wyprostować twoje wypowiedzi:
"Jak fajnie sie oglada temat,który sie kiedyś założyło(jeszcze przed zmiana konta).Fajnie jest też czuć,ze inni myślą tak samo.RESPECT do was.
A teraz mówie do tej "brudnej" dziewczyny która zabrudziła mój temat swoja wątłą odpowiedzia.Mianowice oprócz tego,że swoimi wypowiedziami i "argumentami" pasujesz do rysu psychologicznego tych "dziewczyneK""
znając podejście Autora do dyskusji i obrażania osoby której nie widział, nie zna, tym bardziej bym nie zwracał uwagi na to co pisze :/ i podpisywał sie bonie wiem czy niema doże mniemanie o sobie krytykować takiego słynnego piłkarza jak Cris, a co do bicia to każdego ponosi tym bardziej plus dla Cris ze nie jest jakimś lalusiem którego można oszlifować i zarabiać na nim tylko poważnym piłkarzem na poziomie dbający o siebie jak o swój interes, tak samo jak Zizu.
Pozdrawiam
Twórca tematu ma 100% racji ;] Koleś gra tylko pod siebie... niby jest pomocnikiem a wpierdziela się napastnikom ile może-stąd te bramki.