1. Opinia Ronaldo o FC Barcelona: "Barcelona to wspaniały zespół, wspaniali zawodnicy. Moim zdaniem jest to drużyna marzeń".
Kto nie wierzy niech sam zmierzy wzrokiem w 2:39 do 2:47
http://www.youtube.com/watch?v=q-ksxPAvAzQ
2. Pierwszy amatorski klub sprzedał go za 22 piłki.
3. Jeden z jego ukochanych psów nosi imię Pszczółka, od dawnego przezwiska CR7. Przezwisko wzięło się stąd że zygzakowaty bieg Ronaldo z piłką po boisku wielu kojarzył się z naśladowaniem toru lotu pszczoły;)
4. Swojego pierwszego gola w zawodowym futbolu strzelił w wieku 17 lat. Zadedykował go swojej...mamie Marii Dolores;)
5. Cristiano Ronaldo to dwa imiona, a nie jak powszechnie się uważa, imię i nazwisko. Drugie imię nadała mu matka na cześć amerykańskiego prezydenta Ronalda Reagana, którego jest wielką fanką.
6. Ulubione piosenki CR to : "Livin la Vida Loca" i "I believe I can fly". Czemu mnie to wcale nie dziwi...;)
7. Serbskie małżeństwo nazwało na cześć piłkarza swoje dziecko jego imionami.
8. Pochodzi z ubogiej madeirskiej rodziny. Miejsce gdzie Ronaldo się wychował w młodzieńczych latach, na zdjęciu mama Dolores:
http://a1.ec-images.myspacecdn.com/images01/61/b2a0e3e3e59a96a1f1ad658655815afc/ l.jpg
9. Lubi filmy Bollywood.
10. Jest najmłodszym z czwórki dzieci państwa Santos Aveiro. Ma brata Hugo i siostry Catię i Elmę.
11. Ojciec Dinis był sprzątaczem w miejscowym sportowym klubie
12. Władze klubu poprosiły ojca o to żeby dawał synowi więcej jeść, ponieważ niepokoił ich stan niedożywienia chłopca.
13. Ronaldo nosił aparat na zębach za czasów ManU.
14. Za pierwsze zarobione dzięki grze pieniądze kupił przybory szkolne. Za drugie nakupił sobie dużo czekolady i tak się nią objadł, że się pochorował.
15. Pani Maria Dolores pracowała na 2 etaty, m. in. na zmywaku.
16. Ronaldo mówi że jeśli chodzi o pieniądze z futbolu to chciał zarabiać ich tyle na swoim talencie, by matka nigdy już nie musiała urabiać sobie rąk po łokcie.
17. Na jego cześć kibice ManU napisali 2 pieśni pochwalne, "Viva Ronaldo" i "That Boy":)
http://www.youtube.com/watch?v=k1KvVHmoIXk
http://www.youtube.com/watch?v=2GHqFT-TehQ
"Viva Ronaldo
Viva Ronaldo
Running down the wing
Hear United sing
Viva Ronaldo !!!"
and
"He plays on the left
He plays on the riiight
That boy Ronaldo
Makes England look shite!"
Piękne w swej prostocie i jakie wymowne:)
18.Ojciec Ronaldo od wielu lat zmagał się z alkoholizmem. Mimo sukcesu syna nigdy nie przestał zaglądać do kieliszka. Nic nie dały ostrzeżenia lekarzy czy pobyty w ekskluzywnych klinikach. W wieku 20 lat Ronaldo został półsierotą.
19. Brat Hugo zmagał się z kolei z problemem uzależnienia od narkotyków, na szczęście udało się go w porę uratować.
20. CR ma prawie 3 letniego synka. Bardzo ciekawe jest to że CR Junior jest starszy od syna Leo Messiego o taką samą liczbę dni, ile Cristiano jest starszy od sławnego Argentyńczyka...
Czyżby czekała nas powtórka z rozrywki?;)
21. Klauzula odstępnego za CR7 wynosi okrągły miliard euro. Cie chłoroba. Widać że Perez pilnuje go jako swojego oczka w głowie...
22. W Realu Madryt zdobył 199 bramek w 196 spotkaniach.
23. Jest atakującym skrzydłowym.
24. Ronaldo zdobył właśnie swojego 200 gola w barwach Królewskich. Zajęło mu to 4 sezony. Dla porównania, innemu wielkiemu piłkarzowi RM Gento zajęło to sezonów 17;)
25. CR jako pierwszy w historii sportowiec zdobył 50 milionów lajków na Facebooku;) Obecnie ma ich już 57 milionów.
26. Posługuje się swobodnie trzema językami, swoim ojczystym portugalskim oczywiście, angielskim i hiszpańskim.
27. Jest zaręczony z rosyjską modelką Iriną Shayk, z którą związany jest od 3 lat.
28. Real Madryt zapłacił za niego rekordową sumę 95 mln euro.
29. CR przyszedł do Manchesteru niemal od razu po odejściu Beckhama. Zdziwił się, kiedy Sir Alex Ferguson polecił mu założyć koszulkę z jego numerem, szczęśliwą 7. Ronaldo uważał że nie zasługuje na taki zaszczyt. Sir Alex kazał mu się przymknąć i zakładać bo on wie co mówi, na co Ronaldo odparł: "OK, Boss".
30. Ma własną kolekcję ciuchów "CR7".
31. Sporting Lisbona rozegrał mecz towarzyski z Manchestem United w 2003. 17 letni wówczas Ronaldo podobno tak zachwycił wyjadaczy z United, że w szatni piłkarze prosili wręcz Fergusona o to by go do nich sprowadził. Zgodnie stwierdzili że nigdy nie widzieli lepiej grającego juniora. Ferguson, szczwany lis od dawna kazał obserwować Crisa a mecz towarzyski był niejako ostatecznym sprawdzianem. Sprowadzono go na Old Trafford jakieś 2 tygodnie później. ManU zapłaciło za transfer tak młodego gracza rekordowe 12 mln funtów.
32. Na prezentacji CR w Madrycie padł rekord widzów na stadionie, ponad 80 tys. Wcześniejszy rekord należał do Diego Maradony, którego w Neapolu powitało 75 tysięcy widzów.
33. W Realu Madryt Ronaldo początkowo grał z numerem 9, podobnie jak genialny Alfredo di Stefano czy El Fenomeno Ronaldo, Louis Nazario de Lima. Spełniło się marzenie Crisa, który od dziecka chciał być jak jego największy idol.
34. Mało kto uwierzy, jak CR umie być zabawny... http://www.youtube.com/watch?v=fpb27GMA4XE XDDD
35. Ronaldo od portugalskich cukierniczek otrzymał nietypowy prezent, złotą piłkę z ciasta:)
http://bi.gazeta.pl/im/9b/83/cf/z13599643Q.jpg
36. Ronaldo przyznał że Messi jest lepszy od niego: http://www.youtube.com/watch?v=Yu7xOhGhzpk. Eh.
Żeby nie było, ja się wyjątkowo z Ronaldo nie zgadzam, ale on to liczy bardziej statystycznie;)
Messi z tymi swoimi 91 bramkami w zeszłym sezonie pobił wszelkie rekordy, ale to nie musi wcale oznaczać że jest najlepszym piłkarzem tak w ogóle. Najbardziej bramkostrzelny w danym okresie czasu, okej.
37. Przed meczem Niemcy-Portugalia w 2012 roku w Berlinie ustawiono woskową figurę CR7. http://cdn21.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/171438/woskowy_cristiano_ronaldo _640x480.jpg Można paść ze śmiechu przez tamtą panią;)
38. Przysyłano Ronaldo do domu koperty z białym proszkiem z podpisem "wąglik". W środku umieszczano karteczki z życzeniami szybkiej śmierci.
39. Ronaldo opuścił rodzinną wyspę Madeirę mając 12 lat.
40. Twierdzi że przez rok przeżył w Lizbonie istne piekiełko. Bardzo tęsknił za rodziną, nie mógł się przyzwyczaić do życia w wielkim mieście jakim jest Lizbona. Do tego koledzy uwielbiali wyśmiewać się z jego ubóstwa, chudej budowy ciała, kręconych włosów i ich zdaniem, "wsiowego" akcentu Ronaldo.
41. Ronaldo często był karany za niewyparzoną gębę;)
42. Nauczycielka Ronaldo wspomina, jakoby Ronaldo nigdy nie rozstawał się z piłką. nawet jeśli nie miał jej przy sobie, potrafił zrobić ją ze wszystkiego co miał pod ręką, np. ze skarpetek;)
43. Po pamiętnym meczu Anglia-Portugalia w 2006 roku angielski dziennik "The Sun" zamieścił w numerze tarczę strzelniczą której środek wyznaczało oko Ronaldo - http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00049/SNN0305GX1_49842a.jpg
45. Początkowo w ManU przy wywiadach musiał mu pomagać Gary Neville;) gdyż miał duże problemy z angielskim...
http://www.youtube.com/watch?v=Q30eSTkhHxk - można paśćXD
46. Podobno pierwsze spotkanie CR z narzeczoną nie przebiegło pomyślnie;) Ronaldo próbował flirtować z Iriną, na co zgasiła go słowami: "Nie umawiam się z łatwymi facetami". Ale się nie poddawał. Irina zasięgnęła rady u matki i siostry, a one (wow!) również nie były zachwycone. Podobno odradzały jej kontaktów z piłkarzem ze względu na jego złą opinię playboya. Przestrzegały Irinę że będzie cierpieć przez złamane serce. Ona była sceptyczna. Na pierwszą randkę zgodziła się po 4 miesiącach błagań CrisaXDDD
Od 3 lat są parą, zdaje się że szczęśliwą;)
47. Obliczono że ma w ciele 7% tłuszczu. To podobno mniej niż u supermodelek;)
48. Piłka kopnięta przez Ronaldo osiąga prędkość 180 km/h. Już wiadomo czemu Robin Van Persie jak się ustawiał do muru i Cris wykonywał rzut wolny, to kiedy walnęła go piłka to kwiknął i padł jak cięty kwiatuszek;)
49. Wykonuje 3000 brzuszków dziennie.
50. Dla Manchesteru United zdobył 118 goli. Old Trafford nie zapomina.
http://www.youtube.com/watch?v=Tbm1BUmAzBA
51. W rok po przejściu Ronaldo do RM sprzedano ponad milion koszulek z jego imieniem.
52. Dzieciństwo Cristiano:
http://www.youtube.com/watch?v=Dm4zDp8rs7w
Trzeba przyznać, wiele się zmieniło;) i tylko zgodzić mi się wypada z ostatnim komentarzem.
53. Myślę że to wyjątek kiedy Cris łamie swoją naczelną zasadę:"Iove to win, hate to lose".
http://www.youtube.com/watch?v=dNvH1qLte4E
I zrobił z siebie lekką sierotę przy młodszym koledze, heh.
Uważam że to miły gest. Chłopaka chyba nic nie mogło podbudować bardziej;)
54. "Klauzula wykupu C. Ronaldo wynosi 1 miliard euro. Ale gdyby to zależało tylko ode mnie a taka oferta by się jakimś cudem pojawiła, osobiście nawet za ten miliard bym go nie sprzedał... Ronaldo jest bezcenny".
- Florentino Perez, prezes Realu Madrid.
Z tymi brzuszkami to raczej ściema:) Na pewno nie codziennie. Nawet profesjonalni kulturyści trenują mięśnie brzucha max dwa razy w tygodniu :)
Poza tym jeśli człowiek jest otyły, to może robić nawet 5000 brzuszków dziennie a i tak nigdy nie będzie miał sześciopaku, bo ćwiczenia nie mają na to wpływu.
Od razu mówię, że nie mam nic do niego. Jest jednym z najlepszych piłkarzy ostatnich lat na świecie, ale czemu nie piszesz że jest gejem a Irmina to przykrywka?
Za kilka lat zobaczysz :)
Przyzna się bo wie, że teraz nie może, bo nie wszedłby do szatni bo inni kumple by go znienawidzili.
Ekhem, zapominasz o tym że Ronaldo to przede wszystkim nonkonformista. Mówi rzeczy których inni by nie powiedzieli. Jest szczery do bólu. Gdyby było tak jak mówisz, nie powiedziałby lata temu, gdy jakieś gejowskie czasopismo nadało mu tytuł najseksowniejszego mężczyzny, że co jak co ale takiego wyróżnienia się nie spodziewał i w sumie nie bardzo wie co powiedzieć;))
On się z przezwisk typu "pedał" skierowanych przeciwko niemu potrafi śmiać, sam zobacz:
http://www.youtube.com/watch?v=-Ey5AoJf93s
XD
56. Cytaty:
"Lubię anioły. Wierzę że jeden z nich zawsze czuwa nade mną".
"Z filmów bardzo lubię horrory. Oraz filmy akcji. Romanse też. TAAAK, jestem romantykiem".
"Czytam "Tropa de Elite" ("Elitarni".
"Moja mama wchodzi do mojego pokoju i patrzy że nie ma jej zdjęć. Pyta mi się, dlaczego nie masz tu żadnych moich zdjęć. A ja jej na to: "Ale mamo, ja Cię zawsze mam w sercu, nie potrzebuję żadnych zdjęć".
"Irina jest boginią".
"Dostałem kosza. Jak każdy. Przecież nie jestem Bradem Pittem;)"
"Mam w domu kino. Są tam takie wygodne krzesła. Jest ciepło. A jak mam pełny brzuch to często zasypiam."
"W stosunku do samego siebie jestem perfekcjonistą. Lubię robić rzeczy dobrze, tak jak trzeba".
57. "Nie przepadam za zmienianiem pieluch. To nie jest najprzyjemniejsza rzecz na świecie. Ale to robię.
Za to uwielbiam śpiewać mojemu synkowi kołysanki".
"Nie potrzebuję krytyki. Nie słucham krytyków. Sam wiem najlepiej kiedy zawiodłem. Zdarza mi się z tego powodu płakać. Nie wstydzę się tego. Łzy są dobre."
"Sam jestem swoim największym krytykiem. Nie lubię gdy coś mi nie wychodzi. Czasem wydaje mi się, że jestem też swoim największym wrogiem. Ścigam się sam ze sobą, wytykam sobie każdy błąd, każdy zmarnowany gol. Ale i tak siebie kocham".
"Zazdrościłem Pittowi Angeliny".
Powiedz mi jedno. Skąd ty wiesz że mówi rzeczy których inni by nie powiedzieli ?
Przecież go nie znasz osobiście.
Innym zarzucasz że sugerują się tym co piszą gazety a ty sam/sama z nich bierzesz informacje na jego temat. Tak naprawdę nie wiesz jaki jest naprawdę .
Co do filmiku - Co miał zrobic ? Przecież nie padnie na kolana i nie zacznie płakac z tego powodu.
I tak uważam, że jest gejem.
Moim zdaniem świadczy o tym chociażby fakt, że ma dziecko z surogatką tak jak np. Ricky Martin czy Elton John.
Popatrz na jego ostatnie wakacje. Gdzie Irmina? Nie ma jej, ale jest za to na jachcie sam na sam z jakimś Panem . Podobno pojechał na wakacje z kumplami, więc co się stało, że był tylko z 1 ?
Nie mam nic przeciwko niemu, ani gejom, ale uważam, że się ukrywa.
Myślę, że za bardzo zależy mu na swoim wizerunku, żeby teraz to wyznac, bo sądzę że wiele osób by się od niego odwróciło.
Eh, co ja C będę tłumaczyć. Dość powiedzieć że śledzę jego karierę i osobę od lat. Czytam niemal każdy wywiad jaki się z nim pojawi. W szczególności zawierzam wideowywiadom, lub bardzo długim wywiadom, gdzie trudniej jest coś spreparować. Wtedy mam niemal pewność że to czy tamto faktycznie wyszło z ust samego CR, a nie że se pismak wymyślił...Potrafię od dawna odróżnić, co CR mógł powiedzieć a co jest brednią wyssaną z palca. A o najważniejsze, czytam i oglądam wywiady z osobami z jego otoczenia, z byłymi kumplami z drużyny, czy z osobami które z nim współpracowały. Ważniejsze co on mówi o sobie jest to co mówią o nim inni. Zwłaszcza ci który już nic nie są mu winni, mogą mówić jak było faktycznie.
No i oni sobie Cr bardzo chwalą. Na każdej praktycznie płaszczyźnie. Z księżyca chyba tego nie wzięli.
Cóż, są tacy którzy twierdziliby inaczej. Mnie tam zachwyca jego dystans do hejtu. Ja bym tych buraków znienawidziła z miejsca że mnie obrażają. Oraz nie chciałoby mi się wychodzić do ludzi przez miesiąc albo dłużej.
A skąd wiesz że ma dziecko z surogatką?! To jest tak totalna bzdura którą właśnie pismaki wymyśliły że aż żal. To że w to wierzysz jest jeszcze smutniejsze. Nie żebym się dziwiła, sam nie jesteś;) Mnóstwo osób w to wierzy. Ale to tak jest jak się info o Crisie zbiera głównie z Pudla;) Robią tam z niego takiego debila że niejeden by uwierzył że Ronaldo jest w istocie indiańską księżniczką z plemienia Apaczów, gdyby tak tam napisali.
Gej się nie liże z babami ani nie lubi spędzać czasu pomiędzy ich nogamiXd
Jak Cris ze swoją dawniejszą narzeczoną:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRqaSdSZA6pdYu8HNLRP9spCQS DjxI9TVinVXUpIUdlFjNZOBH
Swoją drogą nie cierpiałam tej Nereidy. na sam jej widok robiło mi się niedobrze. Widać było że tylko paczy jak go tu z kasy wydudkać i samej karierę pożal się Boże zrobić. Teraz kretynka musi goło albo z brzuchem na fotach fejsowych latać, żeby ktoś w ogóle uwagę zwrócił. Całe szczęście że Cris zmądrzał a raczej spadły mu różowe okularki i jest z prawdopodobnie właściwą kobietą.
I co do tego "Skąd ty wiesz że mówi rzeczy których inni by nie powiedzieli ? Przecież go nie znasz osobiście."
Ty też nie. Przecież pod kołdrę mu chyba nie zaglądałeś;) Mimo to uparcie twierdzisz że jest gejem. Mimo że nigdy nie dał żadnego realnego dowodu swoim zachowaniem, jakoby go mężczyźni pociągali. Czemu ludzie się uparli żeby wmawiać mu homoseksualizm? Już widziałam przeróbki fotoshopowe na których niby Ronaldo całuje się z facetem;) Po czym znalazłam to prawdziwe, gdzie na miejscu wklejonego kolesia jest kobita. Sorry ale mnie to śmieszy po prostu.
Btw, mi mówisz że nie mam się wypowiadać. Tyle że ja się nim na serio interesuje. Fascynuje mnie ten człowiek i nie, nie chodzi o wygląd. Nawet nie do końca chodzi o niewiarygodne umiejętności piłkarskie, chociaż to było pierwsze co mnie do jego osoby przyciągnęło. To jedyny obecnie piłkarz który potrafi mnie tak zaczarować swoją grą, że mam ochotę płakać jak ją oglądam. Takie to piękne według mnie. Możesz się śmiać, tak mam.. Bardziej właśnie o charakter i osobowość której mu zazdroszczę. Ciekawe co powiesz o tych którzy wiedzą o nim tylko to że istnieje, że gra w piłkę i jak wygląda. I tylko na tej "podstawie" twierdzą ze to cham, przygłup, narcyz i gej.
Kurcze, zapomniałam oddzielić "gej" od reszty przez co można odnieść mylne wrażenie, jakobym uważała homoseksualizm za coś złego;) A tak nie jest. Gdyby Cris był gejem, nic w moich oczach by go to nie umniejszyło. Jednak jestem w 99% pewna że to nieprawda. A kłamstwa są najczęściej niedobre.
A dlaczego mam się śmiac ?
Widac że jesteś nim zafascynowana.
Pewnie, że go nie znam, ale według mnie, często zachowuje się jak inni geje.
I nie sugeruję się tym co piszą o nim w gazetach. Sama czytałam książki o nim bo kocham piłkę nożną i uważam, że kiedyś będzie legendą, ale uważam też że się ukrywa.
Jak wytłumaczyc dziecko z surogatką? Skoro teoretycznie może miec je z każda dziewczyną.
I ja nie kłamię, ja piszę jak czuję, a każdy może miec własne zdanie.
Co to znaczy że zachowuje się jak inni geje? Nie rozumiem. Jakie konkretnie jego gesty uważasz za "gejowskie"?
Bo fakt że czasem zakłada różową koszulkę chyba nie jest Twoim argumentem;)
Dla mnie to on już jest legendą, kolo który w 4 sezony strzela 200 bramek jest ewenementem w historii tego sportu.
JAKIE DZIECKO Z JAKĄ SUROGATKĄ.
" Skoro teoretycznie może miec je z każda dziewczyną." BINGO!
Ronaldo może nie wygląda, ale nigdy nie zauważyłam u niego jakichkolwiek oznak wyrachowania. Na moje zwyczajnie wpadł. To że oddzielił dziecko od matki ( sam Ronaldo ma ogromnie silną więż z matką, wychował się praktycznie wśród kobiet, na ojca i brata nie mógł liczyć bo się w nałogach rozesmakowali, no i ma w sobie jakiś taki pierwiastek kobiecy też to zauważyłam, myślę że ten pierwiastek powoduje że ludzie mogą widzieć w nim homoseksualistę, BA, w jednym z ostatnich tegorocznych meczy w sezonie Cris posłał matce całuska na trybuny, czujesz to? 28 letni facet pokazuje całemu światu "mamo kocham Cię". Nie wstydzi się 0.o) może świadczyć tylko o jednym. Laska się na matkę kompletnie nie nadawała. Są różne teorie. Ja jestem zwolenniczką tej która mówi że Crisiu wpadł, laska nie chciała dziecka ale stwierdziła że może na nim mega zarobić. Zagroziła że usunie dziecko jeśli Ronaldo jej nie zapłaci. Jestem pewna że Crisiu nigdy nie pozwoliłby na to żeby jego dziecko mógł ktoś usunąć. A skoro podobno z konta "wyciekło" mu nagle 25 mln euro, to podejrzewam że ta krowa tyle dostała za donoszenie ciąży. Uważam że to jedyna możliwa teoria, zważywszy na to że jestem przekonana iż tylko w takim przypadku Ronaldo mógłby rozdzielić dziecko z matką i odebrać jej wszelkie prawa. Co by potem powiedział małemu? "Mama chciała Cię zlikwidować?" Wierzę że mu się to nie mieściło w głowie, że się wściekł i nie chce mieć więcej z tą kobietą do czynienia. i wcale się nie dziwię.
Sorry, nie chodziło mi konkretnie o Ciebie, z tym kłamstwem, po prostu zauważyłam tendencję że ludzie uwielbiają tak o nim pisać a to już się staje takie nudne i wyświechtane;)
Myślę, że rozmowa z Tobą nie ma sensu. Jesteś tak zapatrzona w niego że szkoda słów.
Jak można wyzywac matkę jego dziecka od krów. Jak można pisac, że oddzielił dziecko od matki , bo się na nią nie nadawała, skoro za urodzenie syna zapłacił?
Fascynacja fascynacją, ale bez przesady. Ty go stawiasz na piedestale i nie widzisz w nim żadnych wad.
Zawsze wszystko jest winą innych , a on jest bez skazy.
Co do posłania całusa to co mam czuc ?
Normalna rzecz, że dziecko własnej matce posyła całusa.
Dobre. Zarzucasz mi coś czym możesz siebie obarczyć, tyle w negatywną stronę.
I mylisz się. Nie jestem w niego zapatrzona. W nikogo nie jestem zapatrzona, od dawna stosuję zasadę pozbywania się złudzeń;) Za to Ty widzę że wciąż wierzysz w te bzdury które o nim piszą. Spoko. Myśl sobie o nim i o mnie co chcesz. On jest gejem, ja jestem zapatrzona.
Widzę w nim wady. Na pewno nie jest święty. Nie jest ideałem. To zwykły facet który zaszedł cholernie daleko. Liczę że zachowa rozsądek, umiar i nigdy nie upadnie, jak to się tak często zdarza sławom.
100 razy pisałam, że nie sugeruję się gazetami, tylko to moje własne, osobiste zdanie.
Kończę ten wątek bo nie ma sensu tego ciągnąc. I tak nic co piszę do Ciebie nie dociera, i non stop wałkujesz w kółko to samo.
A co do tego"
"Normalna rzecz, że dziecko własnej matce posyła całusa."
Taa? 7 latki wstydzą się okazywać matce uczucia przed obcymi, bo to "siara", bo wyjdą na maminsynków. Ronaldo mając 28 lat ma gdzieś to że ci którzy za nim nie przepadają powiedzą i pomyślą prawdopodobnie jeszcze coś bardziej obelżywego.
Ciut stary wątek, ale tak się czepiasz tej surogatki... można to wytłumaczyć: CR zanim związał się z Iriną (która też moim zdaniem jakimś wzorem matczynej miłości nie jest, co widać nawet na zdjęciach z ukrycia jak niby niańczy Juniora- od niechcenia), skakał z kwiatka na kwiatek i co? Miał zrobić dziecko każdej z tych pustych lal? Po czym użerać się z alimentami? Łazić po sądach, itd? Surogatka jest sporo wygodniejsza.
Do tego, biorąc pod uwagę z kim on się prowadzał (umówmy się, że te wszystkie WAG zbyt rozgarnięte nie są), to nie dziwię się, że z żadną dziecka nie chciał.
Nie wiem jak tam z jego orientacją, szczerze mówiąc mam to w nosie, oceniam go jako piłkarza.
Owszem, sprawia wrażenie zniewieściałego- te ciuchy, torebeczki, ogólne wymuskanie- ale gościu jest perfekcjonistą z tych co dostają ataku histerii gdy im wiatr fryzurę zepsuje;) Znam paru takich kolesi, żaden gejem nie jest- po prostu ewolucja idzie w złym kierunku- kobiety łapią za łopaty, a faceci siadają przed lustrem :P
Cristiano Ronaldo jest na prawdę spoko gosciem. Również jak White Demon bardzio się nim interesuję, tylko ja bardziej jeżeli chodzi o grę. Dużo wiem na jego temat, z róznego rodzaju środków przekazu. To, że jego dziecko wychowuje się bez matki, nie świadczy o tym, że urodziła je surogatka, bo dziecko mógłby miec z kazdą kobietą, nie musiał by płacić żadnej kasy. Matka jego dziecka widocznie nie nadawała się do opieki nad ni i dlatego "zrezygnowała" (oczywiście nie za darmo). a co do tego, że ktos tam nazywa go gejem to po prostu jedna wielka zenada. Miał tyle kobiet, że głowa mała i jeżeli była by to ściema to watpię, żeby któras z nich nie chciała powiedziec tego jakiemus pismakowi za gruba kasę. Od razu by sie wszystko wydało. Gdyby faktycznie nim był to nie wahał by się tego powiedziec bo on ma wyje*ane na to co ktoś o nim mysli. Jest po prostu soba. a ludzie zawsze gadaja i będą gadac i szukać nie
Nom w końcu Mika a mu pod kołdrę zaglądała i stąd np. wie że CR woli chłopaków;)
Czasem braknie siły do zaśmiewania się z tych wszystkich przekłamanych informacji na jego temat, heh.
Jeszcze każdy nastawiony anty- szczerze w takie bzdety wierzy;) no bo jak kto zakłada różowe spodenki to "MUSI być gejem, no musi, no bo "taka prawda"...Kupa śmiechu i nic więcej.
awkward666 czy ty umiesz czytac ?
100 raz mam pisac , że nie sugeruję się gazetami TYLKO TO MOJA OPINIA !
Co za fanatyzm ... aż ręce opadają.
Typowe myślenie polaczka, ogólnie te wszystkie opinie o jego homoseksualizmie są głównie wywodzone przez tak zwanych "polaczków cebulaczków", którzy obarczają go takimi głupimi plotkami kierując się jego metroseksualizmem, który w ogóle nie oznacza tego że ktoś odrazu ma być gejem. To że chłop o siebie dba i nie wygląda jak większość wieśniaków w tym kraju, którzy nie potrafią o siebie zadbać, nie czyni go homoseksualistą. Oczywiście zawistne osoby będą go krytykować, jedni poprzez zazdrość, drudzy przez to że wyczytali jakieś głupie plotki na pudelku i w to wierzą, etc. Żałosna mentalność narodu, no ale cóż, trzeba jakoś żyć wśród takich ludzi. Przykre ale prawdziwe.
Gaddar93
Czy ja go krytykuję ? Przeczytaj najpierw wszystko a potem pisz.
Niczego mu nie zazdroszczę, bo uważam że jest nieziemsko utalentowanym piłkarzem.
Pudelka nie czytam a to że jest gejem to moje zdanie.
Ale jak widzę według Ciebie nie można go nawet wyrazic, bo od razu ludzi obrażasz :/
Ale jak możesz mieć zdanie na temat jego orientacji, skoro nawet nie masz żadnego prawdziwego argumentu na temat tego że jest gejem. To jest tak samo jak bym spotkał przechodnia na ulicy, nie spodobała by mi się jego twarz, i zaczął bym wymyślać historie typu że jest chory, głupi czy jeszcze inny, bezsens.
A nie dziwi Cię, że zamiast spędzac wakacje z Irminą on wylegiwał się z jakimś kolesiem na jachcie ?
Nie dziwi Cię dziecko z surogatką ?
Jako pierwszy po narodzinach syna pogratulował mu Ricky Martin.
Mam dużo znajomych, którzy są gejami i widzę jak się zachowują.
On też ma takie "nawyki". Nie potrafię Ci tego wytłumaczyc, ale ja to widzę.
I nie mam zamiaru nikogo o tym przekonywac i go oczerniac, tylko piszę to co myślę .