Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 036 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

nie lubię jej :(

użytkownik usunięty

podobała mi się właściwie tylko w girl interrupted. w pozostałych filmach jest ciągle taka sama. w dodatku wcale nie jest ładna i wygląda jak ofiara wstrząsu anafilaktycznego. nie rozumiem czemu się tak nią zachwycają, jest wiele ładniejszych i zdolniejszych od niej. chyba tylko ze względu na duzy biust i opowiadanie o tym, że kolekcjonuje noże i fascynuje ją turpizm. bo ani talentem ani urodą się nie wyróźnia. jak ktoś sie ine zgadza, niech mnie nie wyzywa, tylko dołączy do poniższych zgromadzeń czcicieli Jolie.

Wyzywac cie nie będe, bo tak samo myśle. Jej "gry aktorskiej" komentowac nawet nie będe. Powiem ci, że ładna to by ona była, gdyby przytyła troche. Szkielety o wystających wszystkich stawach i kościach wzbudzają we mnie jedynie współczucie i niesmak. ;)

użytkownik usunięty
balaenoptera

ta! nareszcie. ostatnio byłam na spotkaniu z Jefferym Daviesem i pan powiedział ,że nie chciał z nią iść na kolację przy okazji kręcenia "Kolekcjonera Kości", czym zyskał sobie wiele plusów u swojej dziewczyny :)

jej biust nie jest taki duży. ma ciekawą urodę, wielkie usta i duże oczy, pewnie to w jakiś sposób zwraca na nią uwagę. biusty to ja większe w holywoodzie widziałam. no i zgadzam sie, jakoś tam swoim stylem życia wzbudza kontrowersje a to też coś :)

użytkownik usunięty
co_za_dno

masz rację z tym bjustem, chodzi głównie o eksponowanie go.

co_za_dno

Dzięki. Zawsze uważałam, że Jolie jest kiepską aktorką i że w jej urodzie jest coś obrzydliwego, ale byłam odosobniona w swojej opinii. Aktorsko jest drewniana a urodę ma taką ordynarną, pozbawioną subtelności i kobiecości. Nie rozumiem jej fenomenu.! Rozumiem, ze podoba się facetom i jest to typ seksownej sekretarki - której z łóżka nikt by jej nie wyrzucił bo jej usta wyglądają jak genitalia ! Nie ma w sobie subtelności -@le jest ładna ma taka lalkowata urodę i to jest w niej takie obrzydliwe bo ma w sobie coś sztucznego i nie mam pojęcia czy to przez operacje czy przez to ze taka już się urodziła Wygląd niedelikatny i tak na pewno jest charakterystyczna i to się w holywood liczy i to taka współczesna wykreowana przez holywood ( tez operacje miała by dążysz do jakiegoś holyydzkiego ideału jan Marylin) Monroe

eksponuje to co ma - ma chować się pod swetrem? dumna jest ze swojego ciała i krzyżyk jej na drogę

jakie inne?
bo wg mnie Jolie może i nie jest piękna (proporcje mi się nie podobają) ale jest tak charakterystyczna, że obok MM to ona będzie w leksykonach wymieniana, bo zapoczątkowała nowy kanon urody

co do talentu - jak każdy aktor potrzebuje dobrego reżysera, który z niej wyciśnie emocje
zwalanie winy na aktora, że nie gra dramatycznie w filmie akcji jest śmieszne - taki film - taki wymóg

użytkownik usunięty
diana6echo

Nie w tym rzecz, żeby chować pod swetrem - ona epatuje erotyzmem. Jej różne zachowania publiczne są niemal wulgarne. Zobacz, niejedna piękna kobieta jest sekuslanie atrakcyjna, ale nigdy wulgarna - np Nicole Kidman czy Charlize Theron.

Nie chodzi o filmy akcji, ale o WSZYSTKIE filmy z jej udziałem oprócz Przerwanej Lekcji Muzyki. Wybitny aktor nawet z "ogona" wyciśnie świetną kreację. Przykładów filmów, w których postać drugoplanowa zawładnęła filmem jest od groma. Uważam, że Angelina jest we wszystkich rolach taka sama.

Nie no, w "Cenie Odwagi" też zagrała bardzo dobrze. Co nie zmienia faktu, że i tak jej jakoś nie lubię. No bo, bądźmy szczerzy, choć zdarza jej się zagrać świetnie, to jednak talentu Streep czy Blanchett Angelina nie ma.

użytkownik usunięty
Jamal_Malik

własnie to chciałam powiedzieć. zastanawiam się, czy za 30 lat, gdy przeminie jej uroda, nadal bedzie taka sławna