Witam dlaczego nie ma zadnych informacji na ten temet he ?
Co On nie byl zonaty, dzieciaty ?
Na google tez nic na ten temat nie widac ciekawe ;]
Z tego co wiem to byl zwiazany z Jan Tarrant, Diane Keaton i Beverly D'Angelo. Ma trojke dzieci: Julie oraz blizniaki Antona i Olivie ;-)
Tak czy siak ktos powinien cos wreszcie o nim tutaj napisac ;], bez urazy ale nie wierze za bardzo ci :D
gdzie takie informacje wyszukales ?
Pewnie to nie wystarczy, ale mogę potwierdzić wypowiedz Charliego. Z tego co pamiętam to podobno złamała go jedna kobieta, że nawet się jej oświadczył, ale nazwiska niestety nie mogę sobie przypomnieć. Niestety najwidoczniej coś musiało pójść nie tak skoro nadal jest kawalerem. Kiedyś sam Al przyznał, że być może nigdy się nie ożenił ze względu na swojego ojca, który miał 5 nieudanych małżeństw. Po tym miał nauczkę i przykład, że relacje między ludźmi nie zawsze się tak dobrze układają...
Nie, Al nigdy nie był żonaty. Ma troje dzieci: Julię z Jan Tarrant oraz bliźniaki Olivię i Antona z Beverly D'Angelo i to właśnie jej się oświadczył, ale coś im nie wyszło.
Oprócz tego był związany z m.in. Diane Keaton, Marthą Keller i Jill Clayburgh.
Al już jako nastolatek żył kilka lat z pewna kobieta. Po rozstaniu pomieszkiwał z rożnymi partnerkami do chwili gdy spotkał Jill Clayburgh. Z Jill był razem 5 lat. Gdy się rozstali, Pacino związał się z Tuesday Weld, a później z Marthe Keller. Te związki szybko się skończyły. Pacino nigdy nie był żonaty, ale pozostawał w relacjach z wieloma kobietami, w tym z: Kathleen Quinlin, Lyndall Hobbs czy jak już wspominałem wcześniej, z Diane Keaton i Beverly D'Angelo. W przeciwieństwie do jego życia zawodowego, jego życie prywatne to ciągła rozsypka.
z dwwojga zlego moze i dobrze ze sie nie zenil ;] alimenty za te laski mial by kosmiczne poszedl by z torbami :D
Może i tak, ale Al swoje dzieci kocha i stara się poświęcać im czas, także na pewno im niczego nie brakuje :)