PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337004
3,5 51 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Zaczynam się zastanawiać czy ona nie ma jakiś problemów z oddychaniem przez nos,
przecież normalni ludzie jak nic nie mówią to przeważnie mają zamknięte usta a ona
wiecznie ma rozdziawioną gębę! Irytuje mnie to niesamowicie! W książce miała charakterek
a w filmie zrobili z niej taką flegmę trochę....

Karesia

czy ja wiem ze miala charakterek w ksiazce, bardziej taka zamknieta, niesmiala dziewczyna malo rozmowna jak jej ojciec

użytkownik usunięty
Karesia

Straszne! I co teraz poczniesz? Nie możesz widocznie oglądać "Zmierzchu" bo opęta Cię zły demon i w furii zabijesz niewinnych ludzi!

użytkownik usunięty
Karesia

Bo ma odruch otwierania ust po swoim ciężkim dzieciństwie i nieprzyjemnych doświadczeniach w rodzince.

Karesia

Bo może między kolejnymi scenami permanentnie robi lody?

ocenił(a) film na 2
David_Ames

x D. Dobre spostrzeżenie . : D
To na pewno problemy z oddychaniem .

David_Ames

jeżeli nie to co sugerujesz , to mogą być przerośnięte migdałki
p.s. a może miała chęć na kamerzystę.

David_Ames

David jesteś dziwny, wiesz ,że czasem na ten portal wchodzą dzieci w wieku 9 lat? I co one czytają? Jesteś obrzydliwy. A mnie się podobało ,że miała otwarte usta to dodawało jej uroku.

użytkownik usunięty
Karesia

Astma...?

widocznie tak miało być w scenariuszu, a ogólnie Kristen zamyka usta jagbysie niezauwazyli!!!!!!!1

użytkownik usunięty
sonnenEW

Nie podniecaj się tak dziecko... w życiu na prawdę są ważniejsze sprawy niż to, czy Twoja idolka trzyma gębę zamkniętą czy też suszy zębiska. Szkoda nerwów i klawiatury.

użytkownik usunięty
sonnenEW

Ona w kazdym filmie przeciez to robi. To nie tylko Zmierzch.

użytkownik usunięty

Zabij się z tego powodu:-) Macie takie problemy, że szkoda gadać. Przyjaciółkom też wytykacie, że jedną pierś mają mniejszą od drugiej? Czy to znaczy, że nie są warte waszej przyjaźni?

ocenił(a) film na 2

@Haplo Chciałam to samo napisać. ;D

@sonnenEW Pisze się "Jakbyś" i "nie zauważyli" jakbyś nie zauważyła.

użytkownik usunięty
Anzelma112

Myśli, że jak sobie otworzy te usta to jest seksowna. Pozerka (;

użytkownik usunięty

Dokładnie, myśli, że przez to jest bardziej zmysłowa i seksowna. Że niby uchylone usta w ten sposób działają.

ocenił(a) film na 2

Też lubię czytać w ludzkich myślach.

nienawidzefilmwebu

bo jest zmysłowa i seksowna a zresztą popatrzcie w lustro, tylko błędy ortogr. umiesz wytykać?

ocenił(a) film na 3
sonnenEW

Popatrzyliśmy i też jesteśmy zmysłowi i seksowni.

ocenił(a) film na 2
sonnenEW

Że niby ja?

ocenił(a) film na 3
nienawidzefilmwebu

Ann, stare drzewko niektórych przerastało i przy nowym też się niewiele zmieniło.

ocenił(a) film na 2
Legion_

Eee, już myślałam, że jestem fajna.

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 2
Legion_

Nadal Cię nie lubię.

ocenił(a) film na 3
użytkownik usunięty
sonnenEW

Seksowna i zmyslowa? w jakim Ty swiecie zyjesz?

Karesia

Może z przyzwyczajenia do ssania pałek?

DziadziaMET

ktos powyżej napisał że Kristen nie jest seksowna ja twierdze inaczej no ale cóż widze że potraficie tylko pisac o jej otwartej buzi

ocenił(a) film na 6
sonnenEW

moim zdaniem jest bardzo seksowna, a jej twarz jest cholernie intrygująca, jednak to co mnie w niej najbardziej urzeka to spontaniczne zachowanie na różnego rodzaju wywiadach itd.

użytkownik usunięty
markusss

O_o Zachowanie? Ciagle grzebie przy wlosach,nie wie co powiedziec,myli sie... O.o

ocenił(a) film na 6

a co ma recytować filmowe kwestie ?? potrafi zawiesić głos,zrobić grymas by po chwili odpowiedzieć z lekkim sarkazmem, uwielbiam takie zachowanie,zresztą nie brakuje go także w jej filmach,

użytkownik usunięty
markusss

okej. Ale jak dla mnie to jest blokada. :)

użytkownik usunięty

O-Oooo_ooooo
Nie wiem o co ci chodzi z tą emotką. Nie lubię jej
Ciekawe gdzie ty byś grzebała gdybyś występowała przed kamerami bez wypisanych gotowych kwestii.

kopała w kopalnii chrum chrum

użytkownik usunięty
GreenuGreenu

Nie czaję.

ocenił(a) film na 6

to dobrze o Tobie świadczy, za idiotyczne komentarze powinni dawać dożywotniego ban'a na IP

użytkownik usunięty
markusss

I tak by to obeszli, istnieją programy na zmianę IP :D

ocenił(a) film na 6

wiem,ale nie wszyscy są na tyle inteligentni by skorzystać plus uruchomić taki program, także kilku "mądrych" zniknęłoby z web'u. Kończę moje wypociny w tym temacie.