nie rozumiem w ogóle tych ocen dawanych przez was mój największy specjalista czyli mój 6 letni syn stwierdził iż ta bajka naprawdę mu sie podobała i w jego opinii to ocena 8/10 czyli bardzo dobra jak się wam nie podoba to nie piszcie opinii negatywnej niech się na ten temat wypowiedzą najmniejsi widzowie czyli dzieci - osobiście polecam na wyjście do kina z dzieciakami na ten film był super - mogę nawet powiedzieć że inny niż wszystkie bajki typu szrek czy epoka lodowcowa wcale im nie odstępuje także gorąco polecam!!!!
Byłem na tym z 11-letnią siostrą znajomego i ubawiliśmy się po pachy. ;)
Gdybym poszedł sam, wyszedłbym po kinowych trailerach i reklamówkach, ale z nią - rewela! ;)
Gdybym ja oceniala dałabym gora 6 ale mojemu 10 letniemu braciszkowi bardzo sie podobalo dlatego 10(bylismy na 3d ;p) ludzie to bajka dla dzieci nie zanizajcie ;p
Macie rację!Ja jako nastolatka też chętnie oglądam nowe bajki DISNEYA,gdy tylko się pojawią.Pouczający!Pokazuje jak sobie radzić w życiu codziennym.Może czegoś nauczyć,a nawet wiele,nie tylko dzieciaki,ale również starszych!Polecam aby obejrzeli wszyscy bez względu na wiek!!!!!!!Bardzo śmieszny!Dobry to sprawiedliwa ocena.
Załoga G jako film pokazujący jak żyć i odnajdywać się trudnej rzeczywistości, pełne moralitetów ukrytych metafor wyjaskrawień mających na celu skłonie do głębszych przemyśleń... w permanentny sposób okazujący prozę życia głównych bohaterów.
sarkazm to mało gdy ktoś mówi ze z takiego filmu bierze rady życiowe ....
Popieram, to film dla dzieci. Oceniam wysoko, bo mój syn już dawno nie wyszedł tak rozbawiony i zadowolony z kina. Jak najbardziej polecam na rodzinny wypad do kina :)