A kojarzy ktoś piosenkę z grubej imprezy w Eldorado? I na napisach jako druga leciała
A może ktoś wie co to za piosenka która była na samym początku tego długiego zwiastuna? Taka wolna i ładna. Śpiewa facet.
A no właśnie i za nic nie wiem gdzie ją znaleźć, wpisywałam te fragmenty tekstu, które zrozumiałam i nic z tego. Ot co.
Autorem jest najpewniej Mark Lanegan, ale nadal nie wiem jaki to utwór.
http://www.youtube.com/watch?v=Z-wsKBd6_9I
Głos jest naprawdę bliźniaczo podobny.
Nie można szukać tylko w jego twórczość solowej, ale także w QotSA , Screaming Trees i Mad Season.
No dobra, ale szczerze po wpisywaniu już WSZYSTKIEGO co możliwe w necie związanego z tą piosenką i nie ma po prostu nic. Może to jednak nie on, ale po prostu ktoś z bardzo podobnym wokalem i ta piosenka była tylko do filmu, tak jak jest kilka takich na przykład w przypadku Sali Samobójców. Też były piosenki czy melodie jedynie do filmu, dopiero później były one dostępne.
również szukam, również bezskutecznie, myślę, że to może byc utwór stworzony specjalnie do Yumy i bedzie dostepny w oficjalnym soundtracku
też myślałam że to Lanegan, patrzyłam na utwory z jego najnowszej płyty i nic. Ale po tekście też nic nie można znaleźć.
Jest to utwór specjalnie powstały do filmu. Gdy wyjdzie soundtrack Yumy to pojawi się utwór :)