Nicole Beharie grająca Marianne Pierwsza Klasa
i dlatego jest to bdb film i potrzebny, bo wai konia i instrumentalnie traktuje kobiety 70% męskiego rodu
Tak z czystej ciekawości zapytam :-) - pracujesz w Urzędzie Statystycznym czy kolega Ci się zwierzał?
pytanie czy Twoja próba jest reprezentatywna, może przyciągasz mistrzów tego gatunku :)
z powodów etycznych w doborze próby do badania odrzuciłam żonatych i konkubentów innych kobiet tkwiących w monogami i nie szukajacych nic na boku, więc dlatego wskazałam na 70%, zakładając, ze 1/3 nie podlega badaniu, reszta fruwa "po kobietach" i tak je traktuje albo onanizuje sie pisząc ze mną na czatach, o czym dowiaduję się dopiero jak skończyli, a w trakcie nie jestem świadoma gdzie lądują ich ręce, myśląc iż na klawiaturze...
a Marianne faktycznie rewelacyjna i sceny z nia sa kluczowe do zrozumienia bohatera (rozmowa o związkach, próba zbliżenia - jako jedyna nieudana fizycznie, bo związana z "innym materiałem kobiety", niż te, w ramioanch, których doznawał rozkoszy)
W sumie to dobrze że nie wyszło, była za dobra dla niego. Dziewczyna z metra mogłaby pasować do niego bardziej. Szkoda że ten wątek pozostał bez jakiegoś finału :-)
z dziewczyną z metra pewnie byłoby tak samo, jak z innymi - szybka akcja i każde idzie w swoją stronę...a ja cały czas czekałam na to, kiedy brat rzuci się na siostrę - myślałam, że to będzie finał :-)
od miłości do nienawiści i odwrotnie - 1 krok, wg mnie było iskrzenie, ale kazdy widzi, to co widzi, masz prawo widziec co innego
nie gadaj ,negro663 to cudowny facet , nie traktuje dziewczyn przedmiotowo tylko jak ksiezniczki , no i nie wali konia