PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9509}

Shrek

2001
7,8 843 tys. ocen
7,8 10 1 842661
7,5 73 krytyków
Shrek
powrót do forum filmu Shrek

Piosenka??

ocenił(a) film na 10

Czy ktos może wie, jaka piosenka promuje Shreka??
bo ja znam cały soundrack, ale nie wiem która piosenka go promuje :(

ocenił(a) film na 9
_Agnieszka_

Nie wiem dokładnie, o co ci chodzi z tą piosenką promującą "Shreka", ale znam tytuły dwóch, które nierozerwalnie łączą się z tą bajką: "All Star" (na początku "Shreka") i "Believer" (pod koniec) - obie w wykonaniu świetnego amerykańskiego zespołu Smash Mouth.

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Lady_Snape

No, bo spotkałam się z takim konkursem.. trezba było podac tytuł piosenki promującej Shreka :P a ja nie wiem jaka go promuje :P

ocenił(a) film na 9
_Agnieszka_

teraz przyszło mi do głowy, że na pewno chodzi o piosenkę z nowego "Shreka", a tej tytułu na razie nie znam :-)

ocenił(a) film na 10
Lady_Snape

Może chodzi o: Jestem taki sam, jak palec albo coś tam problemów sto samotność ciężki los. Przyjacielem mym bądź! ? Na co Shrek krzyczy "Dość, przestań i ty się dziwisz że nie masz przyjaciół?" A osioł "Tylko przyjaciela stać na taką szczerość" i tak rozpoczyna się znajomość ogra i osła. A może o "Dulock wita was w tym cudownym dniu kilku zasad się nauczycie tu...Dulock tego właśnie chce. Miły bądź słowa dwa, glancuj but, wytrzyj... twarz. Dulock chce gościć was, wstąpcie jeśli macie czas." Po czym gdy osioł zazyna nucić Shrek grozi mu że otworzy wytwórnie salami.