PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463661}

Piła V

Saw V
2008
6,1 59 tys. ocen
6,1 10 1 58754
4,8 18 krytyków
Piła V
powrót do forum filmu Piła V

na youtube jest coś takiego :SAW IV- music of Eric Matthews Flashback scene
i tam od 15 s. do ok.1:00 jest zajebista melodyjka i chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę ją sciągnąć w mp3
z góry dzienks

użytkownik usunięty
euzebiusz7

Myślę że muzyki do filmu mógłbyś poszukać na http://wrzuta.pl a jeżeli nie tam to spróbuj na http://torrenty.org natomiast jeżeli tam nie znajdziesz, myślę że należy poczekać aż wyjdzie to w orginale.

euzebiusz7

Tez ja dosyc dlugo szukalem. Podaj meila to ci ja przesle.

ocenił(a) film na 10
s_olbrycht

poszukaj na www.google.pl

ocenił(a) film na 10
uxi88

ja mam soundtracki do kazdej czesci oprosz piatej w wersji mp3. Mam wszystkie melodyjki z filmów. Jeśli coś chceci to mówcie.

użytkownik usunięty
tom320000

Mam prośbę do tom320000 - jak możesz to wyślij mi na kuba.pasierbski@gmail.com - muzykę z czwartej części i ostatni utwór z PIŁA III. Z góry dziękuje. Pozdrawiam

tom320000

Poprosze soundtrack do Pily 3 i Pily 4. Moj e-mail s_olbrycht@op.pl

ocenił(a) film na 7
tom320000

siemka tom320000! Jak możesz to prosze prześlij mi soundtrack do saw2 i saw3 na litwa6@op.pl z góry dziękuje.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

masz tą melodyjkę która przewija się w saw4 w scenie gdy jigsaw jest z jill w szpitalu po tym jak poroniła? i melodyjka, która przewija się podczas sceny gdy jill z artem przychodzą do warsztatu jigsawa(rozmowa arta z jigsawem). art zrzuca w taj scenie kukiełke gideona(z biórka) na podłoge a potem jigsaw ją podnosi.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

A jeśli chodzi o soundtrack saw2. to byłoby świetnie jeśli masz tą wersje instrumentalną original motion picture score. Tam właśnie jest ten kawałek o którym wspomniał autor tematu. Niemam pojęcia skąd to ściągnąć a tym bardziej kupić w oryginale.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

ciekawi mnie jeszcze utwór z drugiej części saw ze sceny gdy eric m. siedzi w swoim pokoju, pali faje i czeka na telefon od daniela. ogólnie wszystkie melodyjki są zajebiste ale te najbardziej mi zaimponowały. oki, proszę prześlij mi te sountracki o które prosiłem powyżej i jeżeli to możliwe te melodyjki które opisałem. pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

Saw 2: Original Motion Picture Score (Charlie Clouser) HQ. wpiszcie to na youtube. zajhebista muzyka. oddam za nią życie. prosze jeżeli to macie w mp3 to błagam prześlijcie mi to, please. chodzi mi głównie o utwór z 1:30 minuty tego filmiku. Jest poprostu boski.

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

Panowie i Panie spokojnie! Mam za słabe łącza żeby przesyłać wam całe soundtracki przez maile. Dam wam linki do ściągnięcia

Soundtrack do Piły 1 (zawiera też zwykłe rockowe piosenki, ale ma też 5 utworów Clousera):
http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=saw%201%20soundtrack&file=7465435 &desc=Saw+1+-+Soundtrack+-+2004+by+manolex22+.rar

Soundtrack do Piły II (w dwóch częściach):
http://rapidshare.com/files/32144293/ost_-_saw_ii_limited_edition__sharedmp3.net _.part1.rar

http://rapidshare.com/files/32144401/ost_-_saw_ii_limited_edition__sharedmp3.net _.part2.rar

Soundtrack do Piły III:
http://www.1soundtracks.com/download/SAW_III/Score_Soundtrack/139714/

Soundtrack do Piły IV
tu jest problem bo nie ma i nie było bezpośredniego linku to ściągnięcia soundtracka. Każdy utwór ściągałem osobno z oficjalnej strony wytwórni muzycznej. Niby było tylko do słuchania, ale jeśli trochę zna się na infromatyce łatwo je było ściągnąć. Problem w tym że wytwórnia się skapnęła że każdy sobie je ściąga i dlatego usunęła linki. Ale od czego macie mnie, już pakuje wszystko do winrara i wysyłam na rapidsharea :P :
http://rapidshare.com/files/190608408/Saw_IV_Score.rar.html

Soundtrack do Piły V (zawiera tylko dwa utwory Clousera, ale tak naprawde to są to zmieszane utwory z całego filmu pojawia się między innymi melodyjka z tonięciem Strahma, z dzbanami pod sufitem i dekapitacją):
http://rapidshare.com/files/163227083/SAW-V-OST.rar

ocenił(a) film na 7
tom320000

ok. dzięki, ale mam małe pytanko. jak mam to pobrać? trzeba się tam rejestrować, żeby zassać tą muzyczke. z informatyki jestem słaby, więc będe wdzięczny jeżeli drogi tomie32000 napiszesz mi małą "instrukcję obsługi". pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

no z rapidshare to ściągasz banalnie łatwo. włączacz linka, później naciskasz przycisk FREE USER i czekasz aż się zkończy takie odliczanie. Jak się skończy odliczanie klikasz DOWNLOAD i ściągasz.

jak już sciągniesz to wypakowujesz przez winrar. A jeśli soundtrack jest w kilku częściach, musisz mieć je obie i dopiero wtedy zacząć rozpakowywanie. Jeśli masz jakieś pytania to kieruj je do mnie i może będe umiał pomóc

ocenił(a) film na 10
tom320000

Nie musicie dziękować

ocenił(a) film na 7
tom320000

Właśnie zaczynam ściągać. Jak wystąpią jakieś komplikacje to się odezwę. I bardzo ci dziękuje bo jest za co.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

mam ost. do trójki. jak mam go taraz rozpakować? ten winrar to jakiś program?. wybacz mi moją informatyczną ciemnotę.

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

winrar to program, który musisz mieć żeby rozpakować to co ściągasz. jak już będziesz miał winrar, to klikasz po prostu na plik który ściągnąłeś prawym przyciskiem myszki i wybierasz "WYPAKUJ TUTAJ" Pliki będą się rozpakowywać i będziesz miał muzyczkę z piły.

a, jeszcze jedno. wybaczam ci twoją informatyczną ciemnotę, jakby było co wybaczać :P

ocenił(a) film na 7
tom320000

dzięki. muzyka jest poprostu boska. nic dodać nic ująć. samo piękno i poezja.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

ściągnołem saw2. 2 części. i jak chcę wypakować to pojawia się komunikat: wprowadż hasło do pliku. co mam zrobić?

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

hasło (mam nadzieje prawdziwe - sharedmp3.net

ocenił(a) film na 7
tom320000

tak. zgadza się. rozpakowało się. a więc zabieram się do słuchania. są tam głownie rockowe kawałki i tylko jeden złączony bezpośrednio z filmu, ale mimo to jest wspaniały.

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

Nie możliwe, musisz poszkukać, może coś się nie rozpakowało, na pewno tam były też kawałki Clousera

ocenił(a) film na 7
tom320000

hmm...rozpakowało mi się 20 kawałków. 19 rockowych i 1 clousera: "dont forget the rules". Powinno być więcej tych utworów clousera?

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

powinno być około 50, przynajmniej ja mam

ocenił(a) film na 7
tom320000

dla pewności pobrałem jeszcze raz. i jest tylko 20 utworów. Jeżeli możesz to wrzuciłbyś ten soundtrack ponownie na tamtą stronę i podałbyś mi link?? lub sciągnij go jeszcze raz i zobacz czy tobie się rozpakowuje.

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

teraz wrzuciłem to jeszcze raz, sprawdź czy działa http://rapidshare.com/files/196386931/Saw_II_Score.rar.html

ocenił(a) film na 7
tom320000

I to jest to. Jest 57 kawałków. Jestem wniebowzięty. Szkoda że niema tam tego kawałka, który byłby zwieńczeniem moich marzeń. Ten z tego filmiku na you tube Saw 2: Original Motion Picture Score (Charlie Clouser) HQ. Z minuty 1:30. Wiesz może skąd go wydobyć? Wiele ci już zawdzięczam, ale ten kawałek byłby już potężnyum strzałem w dziesiątke.

ocenił(a) film na 7
John_Kramer

ten kawałek nazywa się "Hello Eric" i podobno znajduje się na niemieckim wydaniu saw2 on the german score-CD.

ocenił(a) film na 10
John_Kramer

No to Hello Eric masz tam w folderze, on jest razem z tymi 57 kawałkami

ocenił(a) film na 10
tom320000

ej sprawdizłem ten twój filmik i ta melodyjka to nie Hello Eric, facet w komentarzach musiał cię źle zrozumieć. Mu się wydawało że mówisz o kawałku jak Eric jest już uwięziony w łazience. Ten kawałek z 1:30 nie istnieje w Pile, znam tą melodyjkę, ale ona nie jest z Piły, i niestety nie jest Clousera i nie wiem jak się nazywa

ocenił(a) film na 7
tom320000

ten kawałek napewno jest z saw2. podczas gdy eric siedzi w swojej sypialni. W filmie ten kawałek jest poprostu bardzo wyciszony. Ja po obejrzeniu tego filmiku na you tube też na początku myślałem że to nie jest kawłek z piły, ale dla pewności puściłem sobie tą scene z ericiem i odsłuchałem ją na słuchawkach. ten kawałek jest tam w tle tylko że słabo go słychać. Ale pewnie masz racje. Gdyby ten utwór był clousera to napewno byłby na tym soundtracku. Obejrzyj tą scene z saw2, podkręć głośność i wsłuchaj się. pozdr.

tom320000

jakbym mógł prosić o wysłanie na maila bo jakoś nie mogę tego ściągnąć
dzięki

ocenił(a) film na 10
euzebiusz7

jeśli ktoś inny mógł ściągnąć to i ty, chyba że masz za wolne łącze

tom320000

masz moze melodyjke co konczy kazdy film z piły???jesli tak to prosze cie o przysłanie na tego e-maila scully81@o2.pl

euzebiusz7

podaje e-mail: euzebiusz7@wp.pl
jak co to możecie jeszcze coś wybrać do tego i wysłać jak nie to tylko tą jedną bym prosił

euzebiusz7

Piosenka konczaca kazda czesc to Charlie Clouser - Hello Zepp . mozna ja sciagnac z dowolnego programu p2p np ares.

Maniek2008

Witaj tom320000 zaczalem sciagac soundtracki ktore zamiesciles na rapidshare ale zeby je odpakowac domaga sie hasla. haslo podane przez ciebie jest zle :( . nie wiem czemu ale przy kazdej probie rozpakowania np saw1 pisze mi: wrondg password.

Czy aby na pewno jest to dobre haslo ktore podales?

ocenił(a) film na 10
Maniek2008

tamto hasło było do saw II soundtrack, do saw soundtrack nie mam. wiesz co, to znajdź jakiś inny link z saw soundtrack, po prostu wpisz w google saw score rapidshare i kliknij na jakiegos linka

tom320000

Ok mimo wszystko dzieki :)