PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566390}

Piękne istoty

Beautiful Creatures
2013
5,8 58 tys. ocen
5,8 10 1 58243
4,0 8 krytyków
Piękne istoty
powrót do forum filmu Piękne istoty

Podobne filmy?

ocenił(a) film na 5

Ludziska, poszukuję filmu podobnego do Pięknych Istot i Zmierzchowej sagi, oba "dzieła" już obejrzałam, a mam ochotę zrobić sobie dziś papkę z mózgu, co polecicie? Ważne, żeby film był bardzo podobny, taki jakiś melodramacik z czymś niestworzonym :P

ps. Intruza nie polecajcie, nie przebrnęłam nawet połowy i drugi raz nie będę próbować ;p

ocenił(a) film na 1
metaxxa

Niedługo do kin wchodzi jeszcze film o tematyce podobnej do ,,Pięknych Istot'' itp. (wampiry,czarownice, anioły,wilkołaki i inne dziwne stworzenia) ,,Dary Anioła:MIsto Kości'' ale to dopiero 21 sierpnia... może ,,Wampiry i świry (ha nie zła przeróbka ,,Zmierzchu''), ,,Wiecznie żywy'' (to akurat o zombie), , ,,Asystent wampira'', ,,Atramentowe serce'', ,,Uczeń czarnoksiężnika''. Nie oglądałam tych wszystkich filmów, a o niektórych tylko coś tam słyszałam. Niektóre (pewnie większość) z nich to filmy robione pod młodzież, żeby to tylko oglądała... Ale nie oceniam ich wszystkich jako beznadziejne, bo jak wcześniej pisałam nie ogłądałam ich wszyskich...

metaxxa

Ze swojej strony mogę polecić film "Jestem numerem cztery"

ocenił(a) film na 5
Alex2150

"Jestem numerem cztery" widziałam, takie nawet... dobry film i raczej nie robił papki z mózgu jak np. zmierzchy :P Nawet mi się podobał.

@katniss12 Poczekam na te Dary Anioła, tytuł brzmi głupio, fabuła jeszcze gorzej, więc film napewno odmóżdży ;) "Ucznia..." sobie obejrzę jakiegoś wieczoru, bo Cage. "Wiecznie żywego" widziałam już.

metaxxa

Pakt milczenia, Krew jak czekolada może? ;)

ocenił(a) film na 9
metaxxa

Piękne istoty super film mi sie podobał. Intruz mega mimo ze nie lubie filmów sf takich z ,,przyszłości,, w stylu Sztucznej inteligencji to ten jest bardzo dobry. Dary anioła też mi sie podobały czekam na kolejne cześci + ksiazki
Akademia wampirów + ksiażka
gwiezdny pył <polecam gorąco czarownice i świat magii>
wampir w brooklynie.
świt <wampiry >
13 duchów <horror familijny>
wiecznie żywy <zakochany zombie>
nawiedzony dwór <eddie murphy podobne do 13 duchów>
asystent wampira tez ma książke swoją

metaxxa

Niektórzy chyba mocno polecieli ze zaczynaja polecać wszystkie filmy w których pojawiają się wampiry/wilkołaki. Ja bym szukał czegoś zbliżonego tematycznie do Pięknych Istot. Od siebie polecam Szkole Czarownic i Pakt Milczenia. W obu filmach główni bohaterowie pochodzą z rodu czarownic.