PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73717
5,0 32 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Jakie waszym zdaniem filmy oglądaliście najczęściej w erze kaset video ? Jakie były najbardziej ulubione ? Możecie podawać różne gatunki : Akcja ,Komedia ,S-F ,Horror ,Thiller itp

Oto mój top 10 Movies Tamtych Czasów :
1 Komando (1985)
2 Rambo 2( 1985)
3 Akademia Policyjna (1984)
4 Rodzina Flodderów (1986)
5 Robocop (1987)
6 Powrót Batmana (1992)
7 W krzywym zwierciadle :Wakacje (1983)
8 Pogromcy duchów (1984)
9 Krwawy sport (1988)
10 Wygrać ze śmiercią (1990)

Potem dałbym jak by miała być 15 to tak:
11 Moja macocha jest kosmitką (1988)
12 Nagi instynkt (1992)
13 Terminator (1984)
14 Samotny Wilk McQuade (1983)
15 Cobra (1986)
Oczywiście oglądałem jeszcze wiele innych kultowych klasycznych filmów z tamtej epoki ,nie sposób wszystkich wymienić ale te najbardziej mi utkwiły w pamięci . A jakie wy lubicie z tamtego okresu ?

ocenił(a) film na 6

W porządku rozumiem

bradock

a ja szukam co bylo z koziolem to jest piracak wersja i tak samo Kobra ze stallone na VHS

bradock

Witaj Bradock mam pytanie posiadasz jakieś kasety vHS i mialbys może przegrać ????

tiger29

Serio? Na allegro VHSy można kupić już od 1zł, a ty chcesz piracić?
Problemem piractwa w Polsce nie są ceny, a mentalność ;pp

ocenił(a) film na 6
tiger29

Posiadam wiele kaset video (Same klasyki ) ale nie przegrywam ani nie sprzedaje .Zostawiłem je sobię jako pamiątka ,lezą w piwnicy pokrytę kurzem .

ocenił(a) film na 4
bradock

Nie chcę Cię martwić, ale popsują się po kilkunastu latach :|

ocenił(a) film na 6
Dentarg

No ostatnio obejrzałem sobię ,, Zabójczy widok ,, na VHS i potem wziołem inną kasetę żeby sprawdzić co kiedyś nagrywałem sobię i nagle potem siadła mi chyba głowica w Video ,obraż się zamazał ,próbowałem jeszcze ją jakość dostroić pilotem ale nie dało rady .Faktycznie chyba bedę musiał te kasety jakość zabezpieczyć .

ocenił(a) film na 4
bradock

W domu też mam sporo starych, kilkunastoletnich, kaset i niektóre mocno śnieżą/migają, dźwięk harczy. Jeśli masz coś na nich naprawdę cennego, co Twoim zdaniem warto zachować, to najlepiej przegraj to sobie na kompa. Namęczysz się, ale dzięki temu przedłużysz życie nagrania o kolejne lata.
Głowicę w Video można czyścić, ale na dłuższą metę niewiele to da.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

W sumie ja zaczołem zbierać kasety VHS gdzieś tak od 2000 do 2006 kiedy to polskie wypożyczalnie zaczeły bankrutować (Wchodziło DVD) ,no i kiedy jeszcze wszystkie filmy ,nawet te mniej znane nie były w necie a teraz wchodzić w ,C.H.O.M.I.K.U.J i masz prawie wszystkie perły VHS .Wiec w sumie teraz VHS nie jest aż mi tak potrzebny ,w sumie mama mnie namawiała żebym je posprzedawał bo i tak miejsce niepotrzebnie one zajmują .Wiec tak jak mówisz ,kilka pozostawiam i poprzegrywam sobię na Kompie .Z tych ceniejszych filmów to udało mi się zdobyć orginalną wersję ,,Tango i Cash ,, ponoć lektor wymiata , Wygrać że śmiercią -tutaj to jest już apogeuum przekleństw ,Czerwony Skorpion -to samo .No i też mam wiele innych słynnych hitów jak Terminator 2 ,Predator (Pirat ) ,Komando ,Pamieć Absolotna ,Cobra ,Kickbokser ,Cyborg ,Podwójne Uderzenie ,Uniwersalny Żołnierz ,Mroczny Anioł (Kopia zjechana niemiłośiernie ) ,Ostry Poker w Małym Tokio ,Nawet Ślepią furię mam z Hauerem .

bradock

Bradock a czy moglbyś mi przegrać Predator pirat i kobre byl bym wdzięczny tobie ?????

ocenił(a) film na 6
tiger29

Ale ja nie mam sprzetu ani też się tym nie zajmuje .Na Ch.O.M.I.KU. pewnie znajdiesz kopie

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Podobnie jest z kasetami MC (do magnetofonu). Mam ich bardzo dużo. Staram się dbać o nie, trzymam je w pudełkach i niby się nie kurzy, ale czas robi swoje. Gorzej jest z tymi, do których nie mam pudełek, więc zdarza się że dźwięk jest zniekształcony, czy słabo słychać. Mimo wszystko, nie mam serca, by się tego pozbyć. To kawał mojego życia i mnóstwo wspomnień, więc trzymam je nadal. ;-)

bradock

Moim najlepszym filmem jest Terminator 2 , był , jest i zawsze będzie najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!
a poza tym to Predator, Terminator1 , Commando , Rambo , Robocop , Batman , Powrót Batmana i wiele innych . te filmy miały swój klimat i nadal mają .

ocenił(a) film na 6
predator118

Ja z kolei lubię bardzo ,,Terminatora 1 ,, -ach ten wspaniały mroczny klimat ,dwójka też fajna ale jedynka to mój faworyt .

bradock

W sumie to kocham Terminatora 1 i 2 :)

predator118

Hej Predator a ty dalbyś rade coś przegrać ????

tiger29

Przegrać ????? jeśli ci chodzi o filmy na VHS to już nie posiadam kaset VHS , mam sporo filów na DVD ale teraz kupóje tylko na Blu- ray .

predator118

Predator a masz na DVD przerobione z VHS filmy ????

tiger29

Niestety nie , wole oryginały , :)

bradock

Wygrać ze śmiercią (1990) najczesciej

ocenił(a) film na 6
damianho15

Też to kiedyś czesto oglądałem na VHS .

użytkownik usunięty
bradock

Najwięcej razy Terminator 2, którego wypożyczyłem z 10 razy, a potem kupiłem tę kasete z wypożyczalni i oglądałem w kółko dalej (nadal ją mam, jako jedyny VHS w filmowej kolekcji, nie mam na czym oglądać kasety ale zgrałem ją na płytę i w takiej wersji mogę oglądać, dla odmiany odw dwóch wydań DVD, które też stoją na półće), potem jak już udało mi się nagrać z TV również T1 oraz serie Obcy, Rambo, Predator no i pierwszy Robocop.

Check this out:

http://eravhs.fora.pl/

ocenił(a) film na 6

Ok ,dzięki za wyjaśnienie .A pamietasz może ,,Rodzinne Flodderów ? Bundy i Kiepscy przy nich wyśiadają : http://www.youtube.com/watch?v=WOkAuY_vWL0

ocenił(a) film na 6
bradock

Takie akcje u Flodderów to normalka : http://www.youtube.com/watch?v=7L9dOW9iZUo

ocenił(a) film na 7
bradock

1. Terminator
2. Krwawy Sport
3. Terminator 2
4. China O'brien
5. Tango & Cash
6. Kickboxer
7. Star Wars IV, V i VI
8. Mortal Kombat
9. Toy Story
10. Laleczka Chucky
11. Demonic Toys
12. Dolly Dearest
13. Hellraiser

Do dzisiaj posiadam oryginalne kasety z Matrixem, Gladiatorem i Godzillą.