PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 142 tys. ocen
6,8 10 1 142243
5,6 36 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

Świetnie dopasowany styl i jakość dźwiękowej strony filmu. Połączenie Tangerine Dream z
niesamowicie brzmiącymi sekcjami orkiestrowymi! Ja odjechałem.

wudar

muza wbija w fotel ścieżka dźwiękowa najlepsza od lat ,po prostu po seansie myślałem tylko o tym jak ta muza musi brzmieć w domku na dobrym sprzęcie ,,,,,,,,,,,,,,,,NIESAMOWICIE polecam nikt się nie rozczaruje po _______>po 30 tce tyle szmiry sie pokazuje także ten jest całkiem przyzwoity

ocenił(a) film na 8
wudar

o tak

ocenił(a) film na 8
wudar

potwierdzam, doskonała scieżka dźwiękowa!

ocenił(a) film na 7
lorelei1983

W końcu to M83 :) Jak ktoś kojarzy ich twórczość i zna 'Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts', to przeczuwał, że pan Gonzalez(twórca zespołu), był przeznaczony do wielkich rzeczy. Oby jego kariera na rynku soundtracków potoczyła się jak najlepiej ;-)

ocenił(a) film na 9
wudar

W pełni się zgadzam - Soundtrack rządzi !!!

ocenił(a) film na 6
wudar

A ja jestem w ciąży i dziecku tak strasznie się ścieżka nie podobała, że nie tyle mnie kopał, co zaorał od środka. Ledwo usiedziałam na fotelu tak się przemęczyłam:P muza nie dla dzieciaków...;)

ocenił(a) film na 9
Jiwana

Jiwana a może właśnie się podobała;)po prostu się rozkręcił;)
postanowiłem się zagłębić w w twórczość M83, na pewno podzielę się wrażeniami. Natomiast polecam wykon na żywo z Jennifer Sundfør:
https://www.youtube.com/watch?v=zhHZaJAfFsI

ocenił(a) film na 6
wudar

Nie, uwierz mi, że jej nie polubił;) cały się aż przeciągał i dostawałam co chwila kuksańca pod żebra. A z tego wszystkiego ja nie zwróciłam uwagi na muzę;)

ocenił(a) film na 8
wudar

Ja również popieram. Soundtrack rewelacja. Rozkoszuje się nim. Nie znam zespołu M83 z innych płyt ale ta ścieżka dźwiękowa jest fantastyczna.

ocenił(a) film na 9
kiadimundi

Polecam zacząć od albumu "Before the Dawn Heals Us", kopie mózg.

ocenił(a) film na 9
wudar

najbardziej podoba mi się "I'm Sending You Away" - odlot i totalny eargazm

ocenił(a) film na 9
wudar

Stronka jeszcze niedopracowana ale powoli się rozrasta, warto zobaczyć: http://filmowa-muzyka.blogspot.com/2013/07/nowy-soundtrack-warty-uwagi-oblivion. html