PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=460251}

Mordercze mrówki

The Hive
2008
2,2 2,3 tys. ocen
2,2 10 1 2283
Mordercze mrówki
powrót do forum filmu Mordercze mrówki

Jak dla mnie rewelacyjny film:) Trzymający w napięciu do samego końca:) Zajeb... efekty specjalne:) Po prostu 10/10:)

gibonkk

"Nie będę negocjował z mrówkami" - buhahahaha, o mało nie spadłem z kanapy :DDDDDDDDDDDD

ocenił(a) film na 1
ixtl

Who killed Captain Alex- to jest hicior z Ugandy na Youtube

ocenił(a) film na 6
ixtl

Ha-ha-ha! :)))
A mnie się podobał - oceniłam wyżej niż Społeczność tego szacownego forum (dałam 5/10), bo spodobał mi się sam pomysł na scenariusz i fantastykę - tak irracjonalne rzeczy tam wymyślono, że aż .... godne podziwu. :) Twórca scenariusza miał ciekawą koncepcję, chociaż trzeba przyznać, że wyobraźnię też ma niesamowitą. :)) Dla mnie to fajny horror komediowy (choć twórcy chyba tego zamiaru mnie mieli, a sprawa wymknęła się im widocznie spod kontroli... :D ).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Wielbicieli Horrorów! :))

ocenił(a) film na 10
gibonkk

genialny film! jedyny w swoim rodzaju, 10/10 bezapelacyjnie :)

ocenił(a) film na 1
stogo18

ta strona powinna być dla dorosłych bo przyjdzie gosciu 10 lat i oceni film na 10 a potem ktos za jego namowa obejrzy ten film i straci czas.

ocenił(a) film na 1
kamil607

Jeżeli ktoś wczoraj oglądał, bodajże na TVP2 to wie dlaczego daje 1/10 i nie będzie pisał głupich postów typu "Nie zrozumiałeś filmu". Jeżeli jakaś gigant-mrówka tworzy się z innych mniejszych mrówek?! WTF?!! Nie ogarniam tego filmu

gandalf1996

Ja też nie ;) I ten komputer, superinteligentne mrówki i jakieś dziwne niebieskie światełko kompletnie mnie rozbroiły. Niemniej nieźle się uśmiałam ;) A mrówka, która wlazła kolesiowi do ucha i zaczęła nim sterować? muahahahaha!

ocenił(a) film na 1
Smoar

No z tym "mrówkowym komputerem" było boskie. Szkoda że taki film w ogóle powstał.

gibonkk

TROLL

ocenił(a) film na 1
szymas93

na prawde?

ocenił(a) film na 1
gandalf1996

ten film jest ŚMIESZNY.

szymon0018

Nie, ten film jest tragiczny.