Każda minuta filmu przewidywalna. Ostatnie 20 minut przewijalem bo nie mogłem ujechać. Nie wiem skąd ta wysoka
ocena na filmweb. Odradzam... naprawde.... ludzie jest tyle dobrych filmów... nawet Jenifer Aniston nie ratuje tego
filmu.... Jak ktoś pisze najlepsza komedia jaką ogladąlem to chyba to jego pierwsza w życiu.....
Zgadzam się film jest strasznie przewidywalny, na pewno nie jest to najlepsza komedia na świecie, ale AŻ tak wielkiej tragedii nie ma:) Ja podeszłam do niego z wielkim dystansem, nie spodziewałam się jakiegoś wielkiego arcydzieła, ale jakoś dotrwałam do końca mimo, że momentami miałam ochotę go wyłączyć:)
Dokładnie takie same odczucia. Po wstępnych komentarzach spodziewałem się fajnej komedi, w dostałe takie niewiadomoco. No niby w filmie było wszystko - i dilerzy, i pościgi, i mafia, i policja, do tego striptiz, problemy nastolatków i strzelaniny. Ale jakieś... średniawe. Chyba jednak poziom żartu miejscami mi nie pasował - o ile nikt bąków nie puszczał, to śmichy-chichy z płytkiej waginy, gentaliów pogryzionych przez pająka obciąganie facetowi przez faceta... średnio były udane. No, ale parę żartów było przednich, wskazówki dla fryzjera były boskie :-)
Taki film w stylu wczesnego Chevy Chase - głupiutka komedyjka plus Jennifer w kusych majtkach.