PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585}

List w butelce

Message in a Bottle
1999
7,1 55 tys. ocen
7,1 10 1 55335
5,8 8 krytyków
List w butelce
powrót do forum filmu List w butelce

Piosenka :D

ocenił(a) film na 8

Czy ktos może zna tytuł piosenki, która została puszczona podczas sceny miłosnej :) Garreta i Teresy??
bo starsznie mi się podoba ta piosenka a nie znam tytułu ani wykonawcy :(

A on brzmiała coś tam cos tam I looooove yooouuuu... taka strasznie nastrojowa :)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Hej :D Ta piosenka w tle tej milosnej sceny to "I Love You "Sarah Mclachlan :D:D:D Jak nie bedzesz w stanie jej sciagnac to napisz do mnei @ moze uda mi sie ja skompresowac i wyslac Ci ja na maila:D Zycze milego dnia:D
beni_kuleczka@wp.pl

ocenił(a) film na 8

ooo thx :D
nareszczcie ktoś mi odpowiedział :D
wielkie dzieki :* :* :*

użytkownik usunięty

ej prześlij mi tą pioseneczke na mój e-mail-nagini7@wp.pl prosze bo nie mogę jej ściągnąć(lol)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Ej ten gosc was robi chyba w balona bo takiej piosenki na tej plycie wogóle nie maaaaaaaaaaa:( !!!!!!!! Nie ladnie kolego;)!!!

ocenił(a) film na 10

Pioseneczka o ktora wam chodzi to naprawde -) Sarah McLachlan - I Love You, to sliczniutki utwor.....mmmmmm....... i znajduje sie ona na Soundtrack'u filmu Message In A Bottle (List W Butelce) :) ja mam ta plytke i znam wszystkie te pioseneczki : )

ocenił(a) film na 8
nikolaaa

jak takiej piosenki nie ma jak jest :P znaczy nie wiem czy jest na płytce :P ale w filmie była :)
i o jakim Ty gosciu mówisz??

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Sory Agniesiu za moja pomylke;) Chodzi mi o to ze wlasnie sprawdzam plyte z tego filmu no i jakos nie moge sie dopatrzec tago utworu;(!!!!!Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8

Spoko :D przecież nie będe Cie bić :D
Hmm, a może okularki by sie przydały??

Znaczy ja tam nie wiem, ale ponoc ta piosenka tam jest :P ale w filmie była napewno :D za to głowe daje :D

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

HHHHHhmmmmmmm;) Piosenke juz mam!!!! Jest bardzo ładna to musze przyznać. Ale na pewno jej nie ma na płycie z muzyka do tego filmu. A co do tych okularów to pewnie by się przydały bo rzeczywiście kiepsko widze ;D!!!!Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8

ładna, to mało powiedziane :D ona sliczna jest :D
noo, to sie trzeba do okulisty wybrac :D :P
pozdro :********

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Do okulisy nie ide bo znawcy tego tematu mówia ze jak sie wybiore do niego to mi wzrok bardziej poleci!!!;) I dlatego wole sie troche pomeczyc!!!!!!

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Aha skoro jestes fanka muzyki filmowej romantycznej to polecam utwór zespołu Forty Foot Echo - Brand New Day :)!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8

Nie jestem fannką muzyki filmowej :P
porpstu tamta piosenka mi sie podoba :)
ale dzieki :) zobaczymy jak ta Brand New Day brzmi :D

ocenił(a) film na 8
_Agnieszka_

a tak swoja drogą :P to z jakiego filmu jest ta piosenka ?? bo może tez na film się skusze :)

_Agnieszka_

"Brand New Day" z tego co wiem to jest z "zakrecony Piatek" filmik swietny :) z lindsay lohan i chad michael murray :) polecam

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

A ja mam pytanko.Kto śpiewa piosekę w tym filmie o tytule "One more time"Leciała ona chyba pod koniec filu,taka wolna.Bardzo mi się spodobała.Z góry dzieki za odpowiedź.

użytkownik usunięty

Czy ktoś może zna wszystkie tytuły wolnych piosenek z tego filmu??? Za odpowiedź b ędę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8

Ja znam tylko jedną :P
narazie... bo własnie też musze sie jakoś dowiedziec ;)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Witam

Wyśle tę piosenke każdemu kto zgłosi się do mnie - max224@o2.pl

pozdrawiam, Marcin

ocenił(a) film na 8

Ja się zgłosiłam :)

Już się nie moge doczekać, kiedy ja dostane :)

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Już dawno u Ciebie jest :)

I jeszcze jedna Sary w prezencie :)

ocenił(a) film na 8

Dopiero teraz sprawdziłam :)

Dzieki wielkie :* ale jak już Ci napisałam w mailu okazało sie, że obe je mam :) Ale doceniam Twoją dobroć :*

pozdro :*