wszyscy mowia tylko o tresci filmu a warto tez wspomniec muzyke byl tam swietny utwor ktory od razu wprawil mnie w rewelacyjny humor:)film tez niczego sobie dobra rozrywka w zimowe wieczory.polecam:)
mi sie strasznie podobala piosenka z koncu filu byla swietna i ne wiem wlansie kto ja spiewa moze i pomoshecie z gory dzieki
ja też bym prosił gdzie mozna znależć muzykę z tego filmu? prosze jesli ktoś ma to na adres grochol8@o2.pl muza jest zajebista
Tu macie wiecej info o soundtracku do tego filmu
Album Title: Cellular
Composer: John Ottman
Manufacturer: La-La Land Records
Year Released: 2004
Film Represented: Cellular (2004)
A tu liste
1. Opening / Abduction 3:10
2. Going Shopping 3:32
3. Making A Connection 2:30
4. Freeing Ricky 4:05
5. Mooney's Curious 1:21
6. School's OUt 4:22
7. The Bait 3:06
8. Epiphany / Bank 4:02
9. LAX 4:21
10. We're Going To Die 2:11
11. The Pier 4:09
12. Lost Connection / Dirty Cops 4:42
13. Porsche / Simple Bio 3:36
14. Police Station 4:01
15. Fake Out 2:12
16. Shoot Out 5:42
Total Time: 57:02
tylko ze soundtrack to jedynie same backgroundy pod film a nie ma w nim tej piosenki ktora tak zapada w pamiec czyli Sinnerman - Nina Simone :) soundtrack wielu sie raczej nie spodoba ;)
Przyłączyłam się przy okazji i baaaardzo wielkie dzięki za dane dotyczące ścieżki dźwiękowej z filmu :) buziaki.
The Thomas Crown Affair Sinnerman - kawalek numer 2 tam byl nie znajdziecie go na ost do komorki
i trwa 10 min :)
info o wykonawcy: http://www.artistdirect.com/nad/music/artist/card/more/0,,493470-3,00.html [www.artistdirect.com/na ...]
Ja osobiście szukam takiej jednej piosenki... kiedy ten chłopak uciekał na budowie to się przerwrócił i ta komórka mu spadła :P Kojarzycie moze? Byłabym wdzieczna za info ;)
Przecież ten tytuł parę razy pada w tym wątku, w jaki sposób trzeba zakodować informację żebyś nie miała problemu z odbiorem?
Sierra India November November Echo Romeo Mike Alpha November
X-Ray Delta
jesli masz ta piosenke niny simon to przeslij mi ja na adres ewex2@interia.pl z gory dziekuje
trzymajcie dokąłdnie tę samą piosenke co na końcu filmu
to co podał kolega wyżej to nie jest ta co na końcu, poniewaz podkoniec to jest remix tego i trwa coś koło 4 min
a oto linkd do eDonkeya:
(a href="ed2k://|file|The Verve Remixed - Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat Heavenly House Mix).mp3|8998736|619ad34db9593 b5441c88a48fb50f8bb|")The Verve Remixed - Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat Heavenly House Mix).mp3(/a)
nie dzaiłają linki html wiec podaje zwykły:
ed2k://|file|The Verve Remixed - Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat Heavenly House Mix).mp3|8998736|619ad34db9593 b5441c88a48fb50f8bb|
tez bym chcial ta ostatnio piosenke bardzo mi sie podoba przeslijcie mi ja na maila bardzo bede wdzieczna dzieki pa
moj mail to :asiunia201@vp.pl
jeszce raz dzieki
Podzielam zmartwienie, no własnie jak to sciagnać ?Owszem wszystkie płyty Niny Simone juz sciągnęłam, ale własnie ten remix chcę!!!!!!!!!!!!!!.Pomózcie:( Hop hop chyba jest tam jakis człowiek dobrej woli.Podaje email, może jednak ktos pomoże ??????
60Sway@wp.pl
please:) :) :)
witam, macie racje, muzyka jest naprawde bardzo dobra. Ale na saundtrackach nie ma tej piosenki, ktora sie tak bardzo wszystkim podoba... reszta nie jest az tak przekonywujaca.
Ludzie zainstalujcie sobie program Lime Wire tam wpiszcie Cellular zaznaczcie muzyka i wam sie pokaze. Bez problemu sciagniecie sobie ten utwor :-)
Tak ludziska kolega ma racje:)!dziekuje Ci kolego za ta wskazowke, bo strasznie podoba mi sie ten kawalek...pozdrawiam:*
A co do filmu: otoz film nawet nawet, ale muza zapiera dech ;P
Jesli chodzi o Sinnerman Niny Simone, to znajdziecie u mnie na Soulseek'u (nick mo'p)