Wie ktoś może, jak się nazywa piosenka którą Annabelle śpiewa na balu dla Simone? Śliczna jest ...
A w ogóle Erin ma zajefajny głos. ojej :P
Aha i jeszcze jedno pytanie.
SPOILER !!!!!!!!!!
O co biega z tym zakończeniem? Że co, ze ją aresztowali ja? Fest czemu sie tak głupio musiało skończyć ...
Na pocieszenie jest alternatywne zakonczenie, aczkolwiek to pierwotne wcale nie odbiera nadziei na happy end, co innego kogos aresztowac, a co innego skazac.
Dzięki, dzięki :P
A nie wiecie, czy jest możliwosc dostania tej piosenki w jej wykonaniu, czy też nie jej nieważne, w kżdym bąź razie w takim samym wykonaniu jak w filmie?
A o głos Erin, to mam na myśli jej głos w ogóle, nie chodzi mi o piosenke :) strasznie podoba mi się jej głos :)
A co do zakończenia, to właśnie sie dowiedziałam, ze jest alternatywne zakończenie :P
Ja wiem, ze podstawowe zakończenie wcale nie odbiera nadziei, ale jednak co innego jest zobaczyć na końcu ich razem, a co innego domyślać się co bedzie dalej :P
aha i jezcz powiedzicie mi skąd jaj mam sciągnac tę piosenke bo an bloga wesza, ale piosenki nie widze :| :P
kalisha@o2.pl byłabym bardzo wdzięczna jeśli byś mi wysłałą ten utwór. Dzięki z góry. *ewelina*
kalisha@o2.pl byłabym bardzo wdzięczna jeśli byś mi wysłałą ten utwór. Dzięki z góry. *ewelina*
Czesc,mam pytanko czy wiesz gdzie mozna sciagnac cała scieszke dzwiekowa do filmu...jesli masz taa mozliwosc to prosze o przesłanie..myszka153@wp.pl z gory dziekuje
Mam pytanie... o co chodzi z tym alternetywnym zakończeniem?? Jest jakieś inne prócz tego w filmie??
Tak, w dodatkach jest krociutkie alternatywne zakonczenie. Jak poszukasz dobrze, to znajdziesz.
Niestety nie moge się tego doszukać... ale to zapewne tylko kwestia czasu. Dzięki bardzo :D.
nie do końca jaże to alternatywne zakończenie ...
Że co, że ona nie dotała wyroku ja? że niby ją uniewinnili czy jakoś tak? A gdzie Anabelle na końcu jedzie ...? Że ona niby jedzie spotkać się z Simonne na tą plażę? ...
Pamietasz chyba, ze Simone miala domek na plazy? Wlasnie tam udala sie w alternatywnym zakonczeniu Annabelle.
Ah więc to tak ! :P
Czyli, zę Simone nie została skazana i Anabelle se do niej pjechała.
I like that ending :P definitely ;]
a to Wy juz macie dvd z dodatkami? czy to alternatywne zakończenie krazy gdzieś w sieci? chciałabym je zobaczyc bo to kóre jest w filmie pozostawia pewien niedosyt.. nio i fajnie byłoby te usuniete sceny zobaczyć..
Można to ściagnąć z www.torrenty. org. Na tej stronce dostępne są dwie wersje filmu. Pierwsza w gorszej jakości, ale za to ze wspomnianymi dodatkami, zaś druga NEPTUNE REPACK w lepsze jakosci bez dodatków. Minus stronki trzeba być zalogowanym, co kosztuje chyba z 6 zł :)
Piosenka nazywa się All over me i jeśli się nie myle to wykonuje ją zespół Danger Flowers. Niestety musze Cie rozczarować w tej piosence Erin jedyne co robiła pięknie to wyglądała i ruszała ustami, bo w rzeczywistości to nie ona ją wykonuje :). Dla zainteresowanych polecam odwiedzenie myspaca zarówno Erin jak i innych ludzi powiązanych z filmem. Wystarczy wpisac w google Erin Kelly i odrazu wyskoczy jej myspace.(to tak dla mniej zorientowanych)
Pozdrowienia dla wszystkich :)
Hey ;)
Miałabym do Ciebie gorącą prośbę czy przesłałabyś mi piosenkę Erin Kelly "ALL OVER ME" z filmu Loving Annabelle.Byłabym bardzo wdzięczna, dzisiaj oglądałam ten film i jestem pod wrażeniem naprawdę piękny tak samo jak ta piosenka ,tylko że nie mogę jej nigdzie znaleść a na myspace nic nie widzę.Bardzo cię proszę o przesłanie piosenki jesli nie sprawi ci to problemu. OGROMNE PODZIĘKOWANIE.
A tak a propo piosenki to nie prościej ściągnąć Emulem na przykład? byłoby prościej niż prosić użytkownika o przesłanie jej na maila. A tak na marginesie ten koleś co gra brata Cat i śpiewa na balu to jest wokalista Danger Flowers:-))
Mam ten film i ogladalam go juz kilka razy :) Piosenka spiewana na balu to "All over me" Danger Flowers, polecam jeszcze inne kawałki z filmu szczegolnie "Gravity" Sary Bareilles. Co do alternatywnego zakonczenia to film mial bardzo maly budzet i to co widzimy po napisach nie zmiescilo sie w filmie ze wzgledow finansowych. Zauwazcie, ze ma on jedynie 1,15 min. Sa tamszczegolnie fajne sceny w basenie i oczywiscie zakonczenie, w ktorym widac jak Annabelle czyta gazete, w ktorej napisane jest ze nie wniesiono oskarzeni przeciw Simone, pozniej jedzie na plaze...teoretycznie nie wiadomo po co, lae wiemy, ze na plazy dom ma Simone :):):) wiec Happy End.
Wspanialy, cieply i bardzo prawdziwy film o wielkiej milosci.
Polecam!!!!
Więc jeżeli by to kogoś interesowało to:
Śpiewa to Lindsey Harper
a w alternatywnym zakończeniu śpiewa też ona ale w innej tonacji
(wystarczy się wsłuchać) :)
Ciekawostką jest, że Lindsey Harper startowała w wyborach Miss Tennessee w 2006 roku, jako Miss Capital City i Miss Music http://orig.jacksonsun.com/misstn2006/misscapitalcity.html
Na wiosnę 2007r. był zapowiadany jej pierwszy mini album, na którym miała się znaleźć piosenka "All over me", zaśpiewana przez nią w "Loving Annabelle".
A ta śliczna kobieta - Judith Martin ( http://www.aurah.com/IMG_4059.gif ) swoim anielskim głosem zaśpiewała w filmowej scenie w kościele. Wraz a autorem muzyki Markiem Doldem tworzą zespół AURAH, a
utwór o nazwie "Etherea Borealis" (w lekko innej aranżacji niż filmowa) znalazł się w ich najnowszym albumie o tym samym tytule.
Cały soundtrack z filmu będzie nie lada gratką. Prace nad jego wydaniem trwają, ale nie doszukałam się jeszcze daty premiery.
A usunięte sceny są zarąbiste :)
Zwłaszcza lekcja angielskiego ( a może to był francuzki )
A tak na marginesie kto może mi przetłumaczyć piosenkę "all over me " ?
Mogę Co przetłumaczyć, sama kiedyś tłumaczyłam, bo uwielbiam jej słuchać. Więc to leci tak: W miejscu między tym co niewłaściwe i właściwe, znajdziesz mnie czekającą na ciebie. Cała forteca opadnie na dół w tą noc i zobaczę twoją prawdę.
Ref: Ja wiem i ty wiesz wszystko jest nade mną i jest oczywiste, ty to zobaczysz kiedy twoje zasłony opadną. Jeżeli twoje serce będzie zimne moje będzie walczyć. Będę twoją osłoną przed sztormem, będę twoją osłoną przed każdym sztormem. Odpowiedzi nie są łatwe do znalezienia. Pytania będziemy mieć zawsze. Przyczyną jest to, że zgubiłam siebie głęboko w twoim życiu. Moim jedynym fix (nie wiem co to znaczy) jesteś ty.
Ref: Ja wiem i ty wiesz wszystko jest nade mną i jest oczywiste, ty to zobaczysz kiedy twoje zasłony opadną. Jeżeli twoje serce będzie zimne moje będzie walczyć. Będę twoją osłoną przed sztormem, będę twoją osłoną przed każdym sztormem.
powiedz kim ja jestem, kim my jesteśmy. To start w kierunku prawdy. Bierz mój oddech z każdym dniem. Wszystko co chcę żeby zostało w moim sercu to ty.
W miejscu między tym co niewłaściwe i właściwe, znajdziesz mnie czekającą na ciebie...
To jest piosenka Windsey Harper :) .