PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698144}
7,0 188 tys. ocen
7,0 10 1 188369
6,8 57 krytyków
John Wick
powrót do forum filmu John Wick

Podobne Filmy

ocenił(a) film na 7

Hej,jakie możecie polecić podobne filmy do Johna Wicka,głównie chodzi mi o filmy nowsze tak od 2013r

ocenił(a) film na 1
mevido

ciężko będzie o głupszy, ale na pewno coś się znajdzie w podobnej tematyce :)

ocenił(a) film na 7
Bemol72

no juz tak nie przesadzaj:D,film w sam raz na wolny wieczor co by sobie troszke mozg zresetowac fajną sieczką:D

ocenił(a) film na 1
mevido

Nie przesadzam, nie mam zamiłowań ogrodniczych:) Niemniej jednak ten film to totalna kupa po jagodach.Zresztą nie będę powtarzał oceny z własnego wątku pod tym gniotem. Jak lubisz takie sieczki, to o wiele lepiej skonstruowanymi filmami na reset munia są skandynawski Obywatel Roku (2014) i Gość (2014) produkcji Wuja Sama.

ocenił(a) film na 9
Bemol72

żałosne

ocenił(a) film na 1
mariusz_pepsi

Owszem. Jednym słowem też można oddać charakter dzieła.

ocenił(a) film na 9
Bemol72

To było o twoim komentarzu nie o filmie :) wiem wiem wolność słowa. To nie arcydzieło ale film jest spoko. Jak chcesz oglądać ambitne kino to nie szukaj w akcji prędzej w dramatach.

ocenił(a) film na 1
mariusz_pepsi

Wiesz, że wiem, że o moim komentarzu. Nie musi Ci się podobać (komentarz), grunt że film jest spoko :)

ocenił(a) film na 9
Bemol72

Dlatego dodałem że jest wolność słowa :)

ocenił(a) film na 1
mevido

Nie przesadzam, nie mam zamiłowań ogrodniczych. niemniej jednak ten film to totalna kupa po jagodach.Zresztą nie będę powtarzał oceny z własnego wątku pod tym gniotem. Jak lubisz takie sieczki, to o wiele lepiej skonstruowanymi filmami na reset munia są skandynawski Obywatel Roku (2014) i Gość (2014) produkcji Wuja Sama.