Hej,jakie możecie polecić podobne filmy do Johna Wicka,głównie chodzi mi o filmy nowsze tak od 2013r
no juz tak nie przesadzaj:D,film w sam raz na wolny wieczor co by sobie troszke mozg zresetowac fajną sieczką:D
Nie przesadzam, nie mam zamiłowań ogrodniczych:) Niemniej jednak ten film to totalna kupa po jagodach.Zresztą nie będę powtarzał oceny z własnego wątku pod tym gniotem. Jak lubisz takie sieczki, to o wiele lepiej skonstruowanymi filmami na reset munia są skandynawski Obywatel Roku (2014) i Gość (2014) produkcji Wuja Sama.
To było o twoim komentarzu nie o filmie :) wiem wiem wolność słowa. To nie arcydzieło ale film jest spoko. Jak chcesz oglądać ambitne kino to nie szukaj w akcji prędzej w dramatach.
Wiesz, że wiem, że o moim komentarzu. Nie musi Ci się podobać (komentarz), grunt że film jest spoko :)
Nie przesadzam, nie mam zamiłowań ogrodniczych. niemniej jednak ten film to totalna kupa po jagodach.Zresztą nie będę powtarzał oceny z własnego wątku pod tym gniotem. Jak lubisz takie sieczki, to o wiele lepiej skonstruowanymi filmami na reset munia są skandynawski Obywatel Roku (2014) i Gość (2014) produkcji Wuja Sama.