Witam, chciałbym pójść do kina tylko nie wiem czy wybrać 3D czy 2D... Nie jestem fanem
chodzenia na filmy 3D i zazwyczaj chodzę na normalne filmy, jednak dwóch znajomych było na 3D
i mówią, że odczucia pozytywne. Ja jednak boje się, że efektów nie będzie za wiele, żeby oglądać
w 3D
ja też mialam dylemat na jaką wersje iść ale zdecydowałam sie na 3D z dabingiem i szczerze to nie żałuje bo było świetnie :D ale to jest tylko moja sugestia sam musisz zdecydować ;)
Nigdy ale to przenigdy nie radzę oglądać filmów z polskim aktorskim dubbingiem to jest masakra!!!! Boże ratuj.
W tym filmie nie ma tak dużo efektów by je oglądać w 3D. Może będzie w dalszych częściach. Powoli się rozkręca tak jak we Władcy Pierścieni - Pierwsza część spokojna dalsze części walki i dużo akcji.
też nie przepadam za filmami z dubbingiem ale idąc na 3D wole oglądać niż czytać napisy. Fakt faktem może nie było aż tyle efektów ale ciesze sie że wybrałam 3D bo niektóre sceny są tego warte :)
Nigdy w życiu nie idź na dubbing! Móc usłyszeć jeszcze raz głos Gandalfa, Elronda, Golluma, Bilbo, a nawet Frodo (choć tylko przez krótką chwilę)... magia :) A to co polscy aktorzy zrobili z tym filmem woła o pomstę do nieba... Golluma nie da się zrozumieć, co potwierdza mnie w przekonaniu, że Szyc powinien pozostać przy dubbingowaniu polskich bajek jednak... A to co zrobili z Misty Mountains... Aż się płakać chce. Tylko i wyłącznie napisy!!! Byłam na 3d dwa razy i polecam :) Wybieram się na wersję 48klatek, zobaczymy co to za cudeńko ;)