Doszły mnie pogłoski że w trzeciej części filmu Rona i Hermionę ma coś łączyć mam nadzieję że to nie prawda???
N: A nie czytałaś książki?? mogę ci powiedzieć, że to bzdura, bo oni się delikatnie mówiąc, znoszą. Osobiście uważam, że to nie wypali...
H: A według mnie to ma szansę... Wystarczy spjrzeć na czwartą część i na to jak Ron reaguje na Kruma...
N: Nie cztałałaś 5 części, więc nie wiesz, co się dzieje potem. Zero szans, zwłaszcza, że pojawiła się Luna, a Hermiona pisze do Kruma raz na dwa dni.
H: Jakie to piękne! Zawsze miałam nadzieję, że ich związek się rozwinie. Tak cudownie do siebie pasują... "Nigdy nie czułem czegoś takiego do żadnej dziewczyny"... A z resztą... Wszystko jedno... Snape i tak jest boski.
N:Przynajmniej Fleur ma faceta... ona jedna. Ciekawe, kto bedzie nowa laską Harrego !!! Snape rulez.
H:A co za różnica kto będzie jego nową laską?? Bielizna Sexy Snape... A co do Fleur. Jak jest się pół-wilą to nie ma się problemów miłosnych. Gdybyś wiedzia jak bardzo się zdziwiłam, że jest ktoś po kogo ona może płynąć na to dno jeziora. Odkrycie sezonu - Ona ma uczucia!!!
N: Fleur jest ok... Bill i Fleur rulez!!! James i Snape!!! Lupin i Syriusz forever !!!!
H: Co to to nie!! Tylko Snape i Harry!!! Co z tego, że jest znaczna różnica wieku... "Przyjdź jutro i jutro i jutro"
FIN
no coz z tego co czytalam to ze zwiazku harrego i snapea nic nie wyjdzie bo oni palaja do siebie totalna nienawiscia:P a poza tym harry potter to nie klub "adam" zeby tam takie pary tworzyc:P
Jestem za tym że HARRY I SNAPE powinni się pobrać. Dali by im ślub jako HOMOSEKSUALISTĄ
Ja tam myślę, że Ron i Hermiona będą razem, co do Harrego i Snape'a to myślę jednak, że Harry wybierze Ginny.