Odpowiedź jest prosta. Najpierw film musi miec dystrybutora w polsce i wyjść u nas w kinach. Jeżeli tak sie stanie wyjdą napisy na potrzeby filmu i ktoś je wrzuci na neta. Lecz są małe szanse że film wogóle wyjdzie u nas a jeśli wyjdzie to nieprędko :/ W takim przypadku napisy musi stworzyc jakiś internauta lub najprawdopodobnie Napiprojekt. Nic tylko czekać i modlić sie o Grete w kinach lub o to że ktoś bedzie miał ochote popracować nad tym. Lecz mam proźbe, jeśli ktoś znajdzie te napisy niech napisze linka lub napisze czy już są na napi :) PZDR
Dajcie znać jak znajdziecie angielskie. Co kilka dni sprawdzam i na razie znalazłam chorwackie, arabskie, hiszpańskie, indonezyjskie i serbskie. A ja chcę angielskie!
to o tym przecież mówie :D a tak po za tym po co ci ziomek angielskie napisy skoro film jest po angielsku?
ziomKA.
Uwielbiam oglądać filmy w oryginale, ale lepiej ogląda mi się z napisami - czasem aktorzy tak mamroczą, że nie mogę zrozumieć co mówią.
Poza tym, jeśli pojawią się angielskie napisy można je przetłumaczyć na polskie.
Teraz wiesz już po co? ;)
czaje ale jak film jest w ojczystym języku angielskim to napisów nie zrobią po angielsku :D to raczej oczywiste ;p
Zrobią, zrobią . ;p Nie raz oglądałam film angielski i jeszcze dodatkowo z napisami (na angielskim w sql) specjalnie, żebyśmy mieli łatwiej z tłumaczeniem.
według mnie tak jak napisałem wcześniej trzeba poczekać aż Grete dadzą na DVD w polsce to napisy automatycznie ktoś wrzuci na neta. XY007 pisał coś że film wyjdzie na dvd i blureya 19 stycznia ale nie napisał czy u nas czy gdzie.
przez ciebie ? :O
ale mówisz serio, czy sobie żartujesz?
bo jak połowa się teraz "napali" na te napisy, a potem ich nie będzie to trochę lipa.
Z kąd masz takie informacje? To potwierdzone czy se jaja robisz? Nigdzie nie słyszałem że napisy wyjdą już po weekendzie
Gdybym nie wiedziała tego na pewno to bym was o tym nie informowała.
Napisy tłumaczone są nie przeze mnie, ale przez kogoś z napisy24.pl. Wszystko jest napisane na ich stronie w zakładce: tłumaczenia.
jej, pacyfkax masz śliczny avatar [czy jak to tam się nazywa...] uwielbiam to zdjęcie! <3
sory, że trochę nie na temat.
phi, ja tam wolę Hilary w ciemnych włosach . ; ) w ogóle cieszę się, że istnieją jeszcze jacyś polscy fani, ostatnio ich co raz mniej . : (
Napisy już są. Napiprojekt powiadomił mnie o tym przez smsa O 12:30 W NOCY !!! Ale warto było sie obudzić na taką dobrą wiadomość. A co do włosów Hilary Duff ona jest blondynką od urodzenia o ile sie nie myle i tak ładniej wygląda. Ale czy tak czy tak jestem jej fanem chociaż troszeczke żałuje że postanowiła zająć się aktorstwem a nowej płyty coś nie widać;p
Już się ostatnio pojawił news o tym, że jakiś gościu już myśli o pracy czy coś w tym stylu , więc może jakiś cudem jeszcze w 2010 ujrzymy płytę... i usłyszymy co najważniejsze. Bo ja ją wolę jako piosenkarkę :P Jezu, w końcu zobaczę Gretę <33
to prawda, ze jakis gosciu zamiesci na swojej plycie jeden kawalek (z) Hilary. nie wiadomo jednak czy to bedzie remix starej piosenki Duff czy jakis nowy kawalek. co do pracy nad wlasna plyta, Hilary zacznie sie skupiac dopiero po nakreceniu Bonnie & Clyde i prawdopodobnie po A Great Education (musical. chyba.).
No, a dobija mnie to, że w Great Education ma grać ten .. hm jakiś gościu na B, co dostał złotą malinę za War, inc . JA GO TAM NIE CHCĘ ! [nie mówię o Cusacku jakby co. xD] Boję się trochę co wyjdzie z tego The story of Bonnie and Clyde
Czyli płyta się ukaże pewnie w 2011 roku bo nakręcenie Bonnie & Clyde troche potrwa:/ A co do Great Education - bedzie kręcony po stworzeniu filmu bonnie czy kiedy?
The businnes falling in love zostal nakrecony jakis czas temu. film krecili tylko 19 dni!!! Bonnie & Clyde zaczynaja krecic w styczniu a dopiero potem great education.
HAHA 19 DNI? To chyba niemożliwe. Mam nadzieje że film nie bedzie szmirą. A może coś już wiesz odnośnie tego czy The businnes ma już dystrybutora i kiedy wyjdzie to za oceanem?
W ogóle o co w tym filmie chodzi? Bo nic nie wiem na jego temat. xD A ile dni było kręcone to Provines of night [źle napisałam peirwsze słowo, bo nie znam, sory.] , bo też mi się wydawało, że jakoś krótko :O
The Business of Falling in Love - film na podstawie ksiazki "Diary of a Working Girl" autorstwa Daniella Brodsky. Film NIE jest produkcja filmowa i powstaje dla stacji telewizyjnej ABC. Premiera zapowiedziana jest na kwiecie.
Provinces of Night rownierz zostal juz nakrecony. Hilary byla na planie tego filmu tylko przez pare dni; bo nie jest glowna postacia. gra maly epizod.
Czyli Provinces of Night nie ściągam skoro Hill ma tam małą role, ale mam pytanie czy dobrze zrozumiałem że The Business of Falling in Love nie wyjdzie w kinach ani na dvd tylko w telewizji ABC?
a, dzięki :) szkoda, że tylko dla ABC, będzie można tylko obejrzeć z neta, żadnej nadziei na coś wiecej ;<
troszke żal mi tyłek ściska bo nic nie wiem o filmie, chiałbym go zobaczyć skoro już jest a tu do kwietnia musze czekać. Fajnie jagby ktoś wyczaił jakies info o filmie po polsku
tak, wyjdzie w tv. a co do PoN. wydaje mi sie ze warto sciagnac chocby dla Hilary, ktora gra ciezarna kobiete(i chyba zneca sie nad nia jej maz)...
Skoro mówisz że ma tak bardzo ciekawą role to go obejrze wiem też że zadaje cały czas te same pytania ale nie wiesz czasami kiedy bedzie premiera, gdzie i na co (dvd, kino czy tv) Pon-a?
Zauważyłm że rok 2010 bedzie pełen filmów Hilary. Styczen Stay Cool, wiosna to The Business of Falling in Love jesień Provinces of Night zima może Bonnie & Clyde i ewentualnie ten musical. NIC TYLKO CZEKAĆ;p
Taaak, tylko najgorsze jest to, że mam schizę, że lepszego od Grety już nie będzie. xD Na początku myślałam, ze Stay cool będzie lepsze, ale zanim zobaczyłam trailer. Sądzę, że Bonnie&Clyde wyjdzie dopiero w 2011, patrząc na to, że ponad rok się zastanawiali nad miejscem kręcenia ...
Stay Cool nie bedzie lepsze ale może być fajne :D A co do Bonnie & Clyde obawiam sie że wyjdzie z tego kicha:/
No ja własnie też mam takie wrażenie... nie wiem, czy nie mierzy zbyt wysoko. Ale zobaczymy, może jeszcze pozytywnie się zaskoczymy :D Chociaz moim zdaniem Juicy powinna sobie zrobić z miesiąc, dwa przerwy... Czy nie lepiej, żeby wystąpiła w jednym filmie mniej, ale w pozostałych wyglądała na wypoczętą? W Gossip Girl na kilometr widać było jej zmęczenie...
Mam proźbe zapodajcie mi nazwe nuty z tego http://www.youtube.com/watch?v=mDKCAh93Fes i przy okazji ma ktoś sensowny trailer z filmu Pon?
http://www.filmweb.pl/Agora%2C+Walentynki%2C+Robin+Hood%2C+Szale%C5%84cy+-+nowe+ plakaty,News,id=57052 jest plakat Stay cool, może pogłosujemy? :D wiem, że to nie to forum, ale jakoś tu się więcej osób udziela. :D
Zagłosowałem. Szkoda że nic nie wiadomo o Pon. Zrobiłem se smaka na ten film a ani traileru ani żadnej informacji o tym nie ma ;(