PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399746}

Drive

2011
7,2 228 tys. ocen
7,2 10 1 227861
7,4 80 krytyków
Drive
powrót do forum filmu Drive

Siemka.

Byłem w kinie na filmie i spodobał mi się zegarek jaki miał głowny bohater. Taki klasyczny. Wie ktoś może jaki to model, albo znalazł ktoś coś podobnego?;)

Film ogólnie nie był zły, ale miałem nadzieje, że będzie lepszy. Spodziewałem się na prawdę akcji. Jak la mnie takie 6,5-7/10.

ocenił(a) film na 10
Stackhouse

Dołączam się do pytania, jakiś znawca wie co to za model zegarka?

ocenił(a) film na 9
Stackhouse

To jest zegarek firmy ''patek philippe'', zrobiony specjalnie do filmu.

ocenił(a) film na 10
marti_27

O kufa. Najdroższe zegarki świata.

marti_27

o cholera...
Zegarek Driva bardzo mi sie podoba, ale cena już nie...pokarzyć można:D

Stackhouse

Mnie rozwaliła cena rękawiczek, która jest niemalże taka sama co kurtki - 145 dolarów.

ocenił(a) film na 10
0wner2

praktycznie takie same rękawiczki można kupić w Witch'u - "jedyne" 160zł :)

ocenił(a) film na 9
powrot_glodzilli

a na allegro nawet za 20 zeta

ocenił(a) film na 8
powrot_glodzilli

To prawda w Witchen są prawie identyczne, sam mam takie od ponad roku i bardzo je sobie chwalę, nic się nie pruje ani nie przeciera jak w produktach innych firm, ale ja wtedy dawałem chyba 99zł, tak czy siak polecam bo wygodne (miękka skóra) i wytrzymałe

ocenił(a) film na 10
Faser_2

20zł haha miałem takie w ręce to nawet koło takich za 160zł nie leżało, jakościowo to syf kiła i mogiła. Pewnie kupiłeś po przecenie bo kiedyś tyle kosztowały. Najważniejsza jest właśnie ta miękka skórka, cudo w dotyku. Te tańsze są po prostu z lichej skóry - twardej, sztywnej. To samo jest z kurtkami skórzanymi.

ocenił(a) film na 7
Stackhouse

http://www.garnek.pl/watches/2392665/zenith-sporto

Podobny do tego w filmie, półka co prawda dużo niższa(tym samym przystępna śmiertelnikom), mam szczęście mieć ten zegarek i jestem bardzo zadowolony.
Na portalach aukcyjnych jest kilka aukcji modeli marki zenith.