PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533535}
3,7 92 tys. ocen
3,7 10 1 91606
1,6 34 krytyków
Ciacho
powrót do forum filmu Ciacho

OSTRZEGAM!

ocenił(a) film na 1

Bywam na FilmWeb od wielu lat, śledzę recenzje, opinie, oceny - w wielu wypadkach kieruję się treścią tego Serwisu przy wyborze kolejnego filmu czy serialu który obejrzę. Przyznam - parę razy zawiodłem się, być może nie zrozumiałem, być może do mnie nie dotarło, ale generalnie doceniam Państwa zdanie, opinie i opisy, które spośród mnogości tematów pozwalają mi wyłowić perełki i wspaniałości Kina, zarówno światowego jak i rodzimego...
Dzisiaj pod presją znajomych i nieco sponiewierany alkoholem udałem się na świetnie reklamowaną produkcję pt. Ciacho. Film okraszono Żmudą-Trzebiatowską, którą osobiście cenię za grę aktorską i co tu ukrywać - za urodę....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! RATUNKU!!!! NIE OGLĄDAJCIE TEGO GNIOTU!!!!
NAWET CYCKI MARTY, KTÓRE MAM NADZIEJĘ NIE SĄ JEJ, NIE WARTE SĄ WYDANYCH PIENIĘDZY. OSTRZEGAM! FILM JEST ŻENUJĄCY, WSTRĘTNY, PŁYTKI I TANI. FABUŁĘ KAŻDA BARDZIEJ ZDOLNA MAŁPA ROZPRACUJE W PIERWSZYCH DWÓCH SCENACH, A RESZTA FILMU TO ZBITEK ŻARTÓW Z JOE MONSTER, YOUTUBE I INNYCH POPULARNYCH SERWISÓW INTERNETOWYCH, KTÓRE PARĘ MILIONÓW POLAKÓW OGLĄDA CODZIENNIE. Osobiście opuściłem salę kinową po 40 minutach "seansu" i mimo, że pozostały czas spędziłem z ludźmi, których znam od lat - było bardziej zabawnie, niż na tym kiepskim "filmie".
Nie POLECAM!
(Wraz ze mną salę opuścili niektórzy z moich znajomych - bez mojej namowy.)

holek_7

A skąd wiesz, że po 40 minutach film nie zaczął być fajny? Jak nie oglądnąłeś całego filmu to się nie wypowiadaj i nie zachęcaj ludzi do tego żeby nie szli.Ich wybór czy chcą zobaczyć ten "gniot".

ocenił(a) film na 3
elenkaa

a ja wiem że się po 40 minutach nie zacząl być fajny ani trochę - dałem mu szansę do końca. Ten film to jedno wielkie nabijanie się z widzów. Chodzi tylko o wyciągnięcie nam kasy - nic w zamian. Jak to mawiała moja babcia "gówno w złotym papierku". Wkurzające jest to wycieranie sobie gęby owsiakiem. Już któraś osoba mi mówi "pójdę bo dochód idzie na orkeistrę" - Jaki dochód? złotówka idzie. to lepiej wrzućcić 2 zyle to puszki i zaoszczędzić 2 godziny straty czasu...

holek_7

Pewnie twoi ,,koledzy" już cie nie nawiedzą!
Zmarnowałeś im 20 złoty xD

użytkownik usunięty
holek_7

Nie słuchać buraka! Oraj pole frajerze a nie w kwestii filmów się będziesz wypowiadał. Mnie mało co śmieszy ale na Ciacho cały czas banan na gębie. Sytuacje, Karolek, dialogi sam śmiech. Całe kino rżało jak konie co minute. Naprawdę polecam! Deklasuje wszystkie nigdy w życiu, dlaczego nie i inne tego typu gnity romantyczne. Bardziej skierowane w stronę poranku kojota!