PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626922}

Chiński zodiak

Sap Ji Sang Ciu
2012
6,1 4,9 tys. ocen
6,1 10 1 4867
Chiński zodiak
powrót do forum filmu Chiński zodiak

fajnie bardzo mi sie podobala dwojka , mogliby zatrudnic aktorki z drugiej czesci byloby super nie moge sie doczekac

Michal17

A więc doczekaliśmy się w końcu ZBROJI BOGA 3, mam nadzieję,że Jackie da jeszcze radę kondycyjnie.

ocenił(a) film na 7
hellboyjr

ach chyba da rady. Trailer jest bardzo obiecujący, a zangazowanie Jackiego jest godne podziwu. Widac, że kręcenie filmów i wyczyny kaskaderskie wciąż sprawiają mu ogromną frajdę...

walik166

Jest już trailer ? Na razie widziałem tylko jakiś filmik z planu zdjęciowego.

ocenił(a) film na 7
hellboyjr

No tak w sumie tego trailerem nie mozna nazwac, ale patrząc na te kilka urywków- jestem bardzo pozytywnie nastawiony do filmu i formy Jackiego. http://www.youtube.com/watch?v=GHPAD1SAswE

walik166

Zgadzam się ,wygląda obiecująco.Pozostaje czekać i mieć nadzieje,że będzie to dobry film.

walik166

Kocham tego faceta po prostu. Teraz już takich nie robią :P
Tylko czemu dopiero 12.12.2012. :(((

haters_gonna_hate

Niesamowity facet. Nie spodziewałem się, że jeszcze da radę nakręcić taki film w tym wieku, bo w kilku ostatnich filmach wypadał gorzej - jego ruchy były dość wolne, a popisów kaskaderskich nie było prawie wcale. Ale widzę, że wrócił do formy i bez problemu mu się to uda, po tych urywkach można się spodziewać Jackiego, jakiego znamy od dawna. Fajnie, że starsi ludzie nadal są w formie i chętnie to pokazują - wystarczy spojrzeć na Sylvestra Stallone, czy Harrisona Forda, ale żaden z nich nie ma takiej kondycji jak Jackie.

ocenił(a) film na 8
kamiledi15

Absolutnie się z tym zgodzę :) Jackie chyba specjalnie czekał tak długo z takim filmem, aby każdy fan czekał z utęsknieniem.

ocenił(a) film na 6
kamiledi15

też się z tym zgadzam Facet wymiata :) polecam Dla fanów Jackiego film "Jackie Chan: My Stunts" gdzie pokauje jak robili kiedyś filmy w chinach bez efektów specjalnych film jest super! pokazuje najniebezpieczniejsze wypadki \pokazy kaskaderskie z najlepszych filmów Chana

link
www.kino maniak.tv/film/ Jackie-Chan -Moi-kaskaderzy/ 36023 bez spacji

K4G3

Jackiego Chana lubię oglądać, odkąd pamiętam. Czasy świetności osiągnął dobre 10 lat przed moim urodzeniem (jestem rocznik 1988) i do dziś jest w formie. Gęba się sama uśmiecha, jak się patrzy na ten trailer :) I jak się spojrzy na to, ile on w tych filmach ryzykuje, tyle kontuzji nie zostawiło praktycznie żadnego śladu. Jaki inny aktor tak ryzykuje dla roli? Teraz wszyscy mają jakieś linki, kupę zabezpieczeń i kaskaderów, on tego nigdy nie potrzebował. Moja ulubiona scena jest z końca Godzin Szczytu 2, jak pokazują nieudane sceny: Jackie chce się prześlizgnąć pod metalową barierkę, wali w nią głową i upada. Ludzie go pytają: ,,Jackie, are you okay?" On wstaje i mówi do kamery: ,,Jackie always okay".

kamiledi15

,,Teraz wszyscy mają jakieś linki, kupę zabezpieczeń i kaskaderów, on tego nigdy nie potrzebował. Moja ulubiona scena jest z końca Godzin Szczytu 2, jak pokazują nieudane sceny: Jackie chce się prześlizgnąć pod metalową barierkę, wali w nią głową i upada. Ludzie go pytają: ,,Jackie, are you okay?" On wstaje i mówi do kamery: ,,Jackie always okay".''
Jackie Chan to klasa sama w sobie. Filmy z jego udziałem można oglądać w nieskończoność i za każdym razem czuć ten dreszczyk emocji przy obserwowaniu jego trików. Coś cudownego. Dla mnie jeden z najlepszych aktorów :]

ocenił(a) film na 7
Michal17

Wiesz niema co sie podniecać,bo Jackie dużo już nie pokarze :D

elosidzej

Ciebie pokarze słownik ortograficzny :D
Sądząc po trailerach, pokaże całkiem sporo. Spójrz tylko na najnowszy:
http://www.youtube.com/watch?v=xnvXSDhaU1M

kamiledi15

Tu materiał o tworzeniu filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=tPaSTKTQH9I
Pod koniec Jackie skacze po dachach :)

ocenił(a) film na 7
kamiledi15

słownik ? załóż okulary...a tak szczerze to mnie ten film nie interesuje . Pozdro :D

elosidzej

To po co o nim piszesz, skoro cię nie interesuje? Co do słownika - nie pisze się ,,pokarze", bo pokarać to można kogoś, tylko pokaże, a ,,nie ma" oddzielnie :D

ocenił(a) film na 7
kamiledi15

pokarał to już Jackiego Wiek Strzała

elosidzej

Myślę, że niejeden chciałby być w jego wieku w takiej formie :)

ocenił(a) film na 6
Michal17

Fajnie, że będzie 3 część, w końcu wyjdzie jakiś nowy film karate/wushu XD