. z calym szacunkiem do osiagniec sportowych braci to sa przeciez dwaj komunisci. i
probuja wyprac ludziom mozgi jacy to nie sa zajeb... a to tylko zwykla propaganda bloku
wschodniego(wychowywali sie w niej od malego), oni sa jak putin gra na fortepianie,jest
dentysta, nurkiem, poszukiwaczem skarbow, karateka, a czasem pilotem. ale kazdy
normalny czlowiek z zachody wie ile w tym prawdy. nie dajcie sobie zrobic z mozgu papki
patrzac jak super zajeb... bracia dla rozrywki graja w szachy bo sa jak trzeba jak kasparov.
tak naprawde to jest to iwan drago x2 a caly swiat czeka na rockiego.
szczególnie, że jeden z nich założył partię i walczy z Janukowyczem, a ten z kolei jest przydupasem Putina, więc pośrednio walczy z Putinem, większość życia spędzili na terenie Niemiec, więc nie wiem skąd taki pomysł, że są komuchami??
Obejrzyj film zanim zaczniesz gadać bzdury. Po ich pierwszym wyjeździe do USA sami mówią że całe życie wciskali im kit. Poza tym ten dokument ukazuję że to są prawdziwi ludzie a nie Iwan Drago x2...
Kolega chyba nie trafił z tymi "komunistami". W 2004 roku bracia Kliczko poparli Pomarańczową Rewolucję i kandydaturę Juszczenki w wyborach prezydenckich.
Chris ... BEZ KOMENTARZA :-)
Może pooglądaj dokumenty o sportowcach,a nie czytasz tylko BravoSport i resztę bzdetów w necie.
Mnie w tym filmie zabolała końcówka gdy ich matka cytowała Lenina ;/ to było cholernie smutne, ponieważ było widać że matka jak i ojciec są nadal komunistami. Lecz bracia raczej nimi nie są, chociaż kto tam dokładnie wie. Ten film jest od nich więc musi być trochę stronniczy. Ale ogólnie dobry dokument i szacunek dla braci.
jesli chodzi o starszego to on chyba nie jest ale żyjąc w takich czasach jak ich rodzice na Ukrainie trudno nie byc komunistą więc to jest normalne(jesli mozna tak to nazwac)
No właśnie nie do końca normalnie, gdyż iż ponieważ :) Ukraina to nie Rosja i komunistom zawdzięcza niewiele. Więc większość ludzi tam powinna tak jak w Polsce nienawidzić komunistów, natomiast niestety jest inaczej. Z jednej strony Bandera jest bohaterem narodowym z drugiej strony komuniści mają się dobrze, i jak my mamy się z nimi dogadać? Jak większość z utęsknieniem wspomina morderców jak Bandera czy Lenin. Dodam że Putin rządzi w Rosji a opozycja względem Putina to między innymi Komunistyczna Partia Federacji Rosyjskiej (20% w wyborach 2011). Więc lepiej dla nas Polaków by Putin tam rządził niż partia komunistyczna. Ale to nie miejsce na debatowanie o polityce. Niestety ale Rosja czy Ukraina dalej siedzi w syfie z którego my pomału wychodzimy i nie mówię o UE bo to niestety są komuniści pełną gębą. Ale mimo UE czy dawniej PZPR Polacy umieją jakoś trzeźwo myśleć i widzą że UE to nie tylko złote góry ale i wiele problemów itd. Tak samo jak od początku dla Polaka było zagrożeniem PZPR a dla Ukraińca czy Rosjanina nie. Pozdrawiam i mam nadzieję że dożyję czasów gdy Słowianie wyrzucą wszelkich komunistów czy nazistów i eurokratów na zbity pysk.
Polska to kraj który zbuntował się Rosji a Ukraina jak dla mnie to tylko Rosja pod inną nazwą(niby mają własny kraj ale jak Rosja odetnie gaz to kaput), mentalnośc tych ludzi jest taka jak w Poslce kilkadziesiąt lat temu
Niestety chyba nie o tym marzył Chmielnicki. Jednak z nami mieli dużo więcej swobody. W dawnych czasach jak i potem no ale cytując Kaczmarskiego
"Zwycięstw się szlak ich serią znaczy
Sztandar wolności okrył chwałą
Głowami polskich posiadaczy
Brukują Ukrainę całą.
Pada Podole, w hołdach Wołyń
Lud pieśnią wita ustrój nowy,
Płoną majątki i kościoły
I Chrystus z kulą w tyle głowy.
Nad polem bitwy dłonie wzniosą
We wspólną pięść co dech zapiera
Nieprzeliczone dzieci Soso,
Niezwyciężony miot Hitlera.
Już starty z map wersalski bękart,
Już wolny Żyd i Białorusin
Już nigdy więcej polska ręka
Ich do niczego nie przymusi."
Niestety oni w to naprawdę uwierzyli że Rosja da im wolność i złote góry. Boli mnie to głównie że jesteśmy Słowianami, Rosja też i w sumie to oprócz nowobogackich cwaniaków i polityków nikt tam nie ma dobrze. Wierze że Słowianie się odrodzą, możliwe że nie za mojego życia. Lecz mam taką nadzieję. Przecież my razem stanowimy większość Europy, a tu nam Niemcy prawa dyktują ;/.
Ale ty durny jesteś,widać że nie wiesz nic o poczynaniach braci,zwłaszcza starszego Witalija.Gdyby był komunistą to nie poprałby Pomarańczowej Rewolucji,Tymoszenko i Juszczenki głąbie.Nie wiesz to się nie odzywaj.