PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27145
2,1 19 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Kompletnie nie ogarniam tego hejtu, tak słabych ocen wyklinania tego dzieła... Bardzo film mi się podobał jestem gotów iść do kina po raz drugi.

Genialne sceny walk, efekty specjalne wgniatają w fotel no i aktorstwo stoi na najwyższym światowym poziomie.

Jesteś bogiem niestety wypada blado.

Szczerze polecam :)!

użytkownik usunięty

Brawo za odwagę :D Dziwię się tylko, że jeszcze nie zostałeś zlinczowany :P

Pewnie nosi białą opaskę z czerwonym słońcem na czole i popijał sake przed dodaniem tego tematu.

ocenił(a) film na 2

Po takiej wypowiedzi można być jednego pewnym autor komentarza bulletskater za grosz nie ma gustu i smaku a na filmach nie zna się kompletnie.

jaca45

Chyba raczej, że w życiu pewne są 3 rzeczy - śmierć podatki i to, że ten wątek to prowokacja...

nie rozumiem co ci się mogło w tym filmie podobać dla mnie to była kompletna masakra nawet za darmo by na to nie poszła a że ze szkoły szliśmy to i ja musiałam najbardziej dobił mnie ten moment kiedy ten wilk zmienia się w człowieka efekty specjalne to kompletne dno w niektórych momentach tło wygłądało jakby bylo wklejone w paincie

ocenił(a) film na 7

Najwyższy poziom to na pewno to nie był jakbym porównywała do innych tego typu filmów ,jednak mimo wszystko byłam mile zaskoczona bo po opisach film webu myślałam że to będzie tragedia a tu prosze nawet muszę przyznać że mi się film podobał,mimo tego że tak przez wielu krytykowany polecam zobaczyć i wyrobić sobie własną opinię

ocenił(a) film na 1

Zastanawiam się czy rozmawiamy o tym samym filmie... Efekty wgniatające w fotel?? Wyglądają jak z lat 70. i są tak kiczowate że nie chce się na nie patrzeć! Najgorszy film na jakim byłem w kinie i chyba by mi musieli dopłacić żebym poszedł na niego jeszcze raz....

Przecież to z góry śmierdzi ironią :D Brawo dla autora za wątek hehehe

ocenił(a) film na 1

Jak w ogóle można porównywać "Jesteś Bogiem" do "Bitwy pod Wiedniem"? Mowa o dwóch zupełnie różnych filmach - innych gatunkach, innym wykonaniu, innym temacie! "Jesteś Bogiem" można porównywać z "Salą Samobójców", ale na pewno nie z filmem historycznym!

A tak bardziej na temat "Bitwy pod Wiedniem" - film według mnie jest... po prostu dnem. Gra aktorska dobra, muzyka też, jednak sama fabuła oraz wykonanie to absolutna masakra. Efekty specjalne wyglądały jak robione w Paint'cie, dialogi są wymuszone... A w ogóle to dlaczego film nazywa się "Bitwa pod Wiedniem" skoro w sumie z samej bitwy było może 20 minut, a reszta to opowieść o tym mnichu?

Jesteś Bogiem wypada blado? Eh 2 inne filmy dobranoc

użytkownik usunięty

To jest żart?
I czemu k*rwa każda negatywna opinie wygłoszona na internecie jest hejtem?
Film to jedno wielkie dno i sądząc o tym co napisałeś o "efektach" to widać, że jedynie trollujesz.

użytkownik usunięty

mega film

ocenił(a) film na 3

I te epickie sceny batalistyczne, poezja. Efekty zranień to chyba są wzięte z Morrowinda. Scena szarży naszej husarii i pękające odłamki kopii sterczące z ciał muzułmanów- majstersztyk, aż mnie ciarki przeszły po plecach. Oglądam ten film codziennie x.x

użytkownik usunięty
Meartin

No w końcu ktoś umie docenić wspaniałe kino

ocenił(a) film na 3
Meartin

brawo za wspaniały trolling;)

diivette

Raczej kiepski trolling. Tylko ludzie coraz głupsi, że dają się nabrać na coś takiego.

ocenił(a) film na 1
vujek1991

Nie bluźnij! Wybitne kino.

Apiseq

Podobno to kolejny "Zły" film jak Bitwa Warszawska z Urbańską i Szycem.. Lubie takie "złe" kino:P