ja bym chciał żeby w nowym batmanie byli joker i Harley quinn w pierwszej części ,2 black mask i
kiler crock ,3 poison ivy i white shark jako postac epizodyczna ,4 clayface i kobieta kot jako
pomocniczka batmana ,5 mr freeze i hugo strange który będzie torturował w arkham asylum
więźniów i w tedy mogli by pokazać cele i w tych celach pokonanych przeciwników z
zwcześniejszych części
nie za dużo tych części ? Ja nie spodziewał bym więcej niż 2 + występ w JL. Co do przeciwników to nie wydaje mi się, żeby po tak krótkim okresie od batmanów Nolana w reebocie umieścili tych samych wrogów tzn Bane, Joker, Strach na wróble itp. Najbardziej by mi pasował Mr Freeze.
no na pewno nie w tym samym. Od razu mi przychodzi na myśl przeciętny "Batman i robin" i jakoś mi się słabo robi, gdy sobie pomyśle, że ten reboot mógłby wyjść podobnie.
A ja ty bynajmniej widzę tak:
1. Riddler, Black Mask (w tym filmie widzę Jasona Todda)
2. Ra's Al Ghul, Red Hood, Joker (adaptacja filmowa "Czerwonego kapturka")
A w Justice League widzę: Gang Asów (nie pamiętam), Bane, Lex Luthor i Capitan Marvel
Taka ta moja wizja.... Żeby Batmanowi pomagała Catwoman
Według mnie najbardziej pasowałaby postać Black Mask wspieranej być może przez kogoś innego. Fajnie taka historia by wyglądała, bowiem black mask to bogacz i znał młodego Bruca w dzieciństwie, ponadto nowe uniwersum filmowe ma być urealnione dlatego na pewno by lepiej pasował niż jakiś crock. Ponadto wspierać mógłby go pingwin.
Black Mask ok mi też pasuję . kiler crock poison ivy mr freeze clayface i kobieta kot dla mnie muszą być :)