7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 179174
6,6 29 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

lub dokładniej mówiąc jej ciałem?.Czy rozwikłaliście tę zagwozdkę?

ocenił(a) serial na 6
Jan_KowaIski

Wygląda na to że ten zombiak ją zeżarł.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Niestety, na to wygląda. Dla mnie jest to totalny absurd, no ale cóż, trzeba się z tym pogodzić.

ocenił(a) serial na 6
anita23_fw

Dla mnie też, trochę chamsko potraktowali Lori, no ale cóż zrobić...

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

I do tego niesamowicie głodny, bo zeżarł całe ubranie i kości. chyba że to był nowy rodzaj zombie, taki wszystkożerny ;D

ocenił(a) serial na 6
karaluch22

To była zombie-Anakonda. Zjada wszystko łącznie z kośćmi i i ubraniem, tak że po ofierze nie zostaje żaden ślad.

ocenił(a) serial na 8
Tortuga033

I do tego bardzo szybko trawi, bo bebech miał cuś za mały. Ale takie zombie są dobre, przynajmniej dzięki nim nie powstają kolejne!

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Ulalala taki pomysł (że zeżarł ją w całości ) to kompletna kicha...

ocenił(a) serial na 8
Jan_KowaIski

przecież mogło ją parę dopaść, ten którego dopadł Rick był po prostu pierwszy i zjadł najwięcej.

ocenił(a) serial na 10
midnight_rider

No tak ale jak ktoś wspomniał wyżej nie pozostał po niej żaden ślad (kości lub choćby ubrania)-nonsens.

ocenił(a) serial na 8
midnight_rider

I tak zapewne bylo, rozszarpaly ja kazdy zombiak wzial kawalek lacznie z koscmi, a Rick widzial tylko tego ktory byl juz tak obzarty ze sie nie mogl ruszac. A kosci i reszte niejadalnych fragmentow pewnie zombiaki porozrzucaly po korytarzach wiezienia, ot zagadka.

ocenił(a) serial na 8
Jan_KowaIski

No racja, rozwiązanie kwestii śmierci Lori jest wręcz żenujące. Jej temat na pewno został już skończony. Także przyjmijmy wersję zombie-anakondy..

Iknowwhatkindofmenur

zbyt drastyczne byłoby pokazanie resztek jej ciała. wybrali taką delikatniejszą, mniej realną wersję

rabbit2610

Z tym zjedzeniem ciała to totalna bzdura. T-Doga obżarło 3 czy 5 zombi i praktycznie połowa ciała łącznie z kościami została. Jedyna możliwość ale dość nierealna jest taka że oprócz tego obżartego zombi pojawił się inny lub większa grupka i wyniosły ciało z tego pomieszczania gdzie indziej.

madmax707

na T-Doga mieli mniej czasu ;) i tak myślę, że Lori nie została zjedzona tylko przez jednego zombie

a tak poza tym to jak mieli pokazać scenę szaleństwa Rick'a, gdy rozmawiał z Lori przez telefon po tym jakby znalazł jej ciało?