Wie ktoś gdzie można w internecie obejrzeć ten serial z napisami lub lektorem? Albo chociaż same napisy ale do wersji DVDRip.XviD-REWARD?? Bo niestety tylko taką wersję odcinków znajduję do pobrania na aktywnych linkach.
Chciałabym zacząć oglądać ten serial bo wydaje się fajny...
Niestety
"Przepraszamy, niestety ten film jeszcze nie jest ponownie dostępny poprzez darmowy player. Systematycznie dodajemy filmy i uzupełniamy naszą bazę. Prosimy spróbować później, za wszelkie niedogodności przepraszamy."
Jakieś inne propozycje gdzie może być dostępny?
i.i.t.v i.n.f.o, a jak wolisz mieć to na komputerze, to na twoim miejscu zainstalowała bym n.a.p.i.p.r.oj.e.k.t :)
Jeżeli chodzi o napiprojekt to próbuje na siłę dopasować napisy... I są strasznie rozjechane z dźwiękiem, nie da się oglądać... A co do tej drugiej str, to dzięki. sprawdziłam tylko pierwszy odcinek, ale jest wszystko ok. :)
zdarzają się takie przypadki, nie powiem że nie, ale rzadko (przynajmniej mi).
możesz spróbować też ściągnąć przez torrenty, tak jak youhaveamessage ci zaproponowała, będziesz mogła oglądać PLL kiedy chcesz, bez ograniczeń.
:)
Do DVDRip-a raczej nie ma dopasowań.
Możesz pobrać serial na thepiratebay.
Strona jest po polsku, więc chyba się połapiesz co i jak.
Wpisujesz do wyszukiwarki "pretty little liars season 1" (jeśli chcesz ściągnąć wszystko naraz, tj. cały sezon, jak chcesz pojedyncze odcinki to wpisujesz samo "pretty little liars" i szukasz), potem wchodzisz w któryś link, który cię zainteresuje, klikasz "GET THIS TORRENT" (ale musisz mieć program BitComet) i ściągasz :)
Wejdź w link, który ma największe ilości SE i LE (informacje o tym znajdziesz po prawej stronie, gdy wpiszesz dane słowa do wyszukiwarki). Potem wchodzisz na napisy 24 . pl i wpisujesz w wyszukiwarkę "pretty little liars 1x01" lub który tam odcinek cię interesuje i wyszukują ci się napisy :)
Mam nadzieję, że zrozumiałeś/aś.
Osobiście polecam ci oglądać z napisami, bo lektor często zmienia znaczenie itd.