Ktos wie? Dlaczego zawsze ma maske na swojej twarzy? Urodzil sie z nia czy co?:P
- Bo ma grube usta?
- Bo ma bobrze zęby?
- Bo ma malutkie usteczka?
Odcinek 101. pierwszej serii.
A tak poważnie, mnie też to strasznie ciekawi, może jednak, jak manga będzie mieć się ku końcowi, będziemy mogli ją zobaczyć.
Bo jest fanem Michaela Jacksona
Bo nie chce złapać A/H1N1
Bo nie chce złapać H5N1
Bo mu Naruto wybił jedynkę
Bo jak był mały się naoglądał filmów o Ninja
Bo mu syf wyskoczył
Bo Rin mu powiedziała że jest brzydki
Bo ma plame na brodzie po wczorajszym lodzie
Bo lizał dupe dodzie
Bo ma duże ph w ustach
Bo nie leci na dwa baty
Bo na maske wyrywa małolaty
tak po głębszej refleksji, stwierdzam, że Kakashi nie umrze dopóty, dopóki nie pokaże, co kryje pod maską. Bo jaki byłby sens zabijanie postaci, która nie odsłoniła wszystkich swoich sekretów. Aczkolwiek zabito go, ale cudownym sopsobem ożył, by przy końcu mangi poznać jego cudowną lub okropną postać. Jak myslicie czy jest cudowna czy okropna?
Dziewczyna ze sklepu (ramen) widziala twarz kakashiego w 101 odcinku i gdy ja ujrzala to sie zakochala, wiec wyglada na to, ze Kakashi jest zabojczo przystojny :D
No raczej nie. Ale zawsze miło ten odcinek wspominam. Prezynajmniej było z czego się pośmiać!
a ja widziałem twarz kaszalota bez masaki :P gdzieś w internecie.postaram się poszukać.
http://ui16.gamespot.com/1359/kakashi232_2.jpg
to? ale to fanart tylko :)
Jakby tak wyglądał to by był z niego ładny przystojniaczek mmmmhhh.. ]:->
bo wszystko co tajemnicze, my kobiety kochamy. A że Kakashi to typ tajemniczy, ach romantyk, to my go kochamy.
Ale piszę głupoty, nie czytajcie!!!!
ale Madara już jest stary, co prawda jary, ale stary. Co prawda o wiele więcej potrafi, ale no cóż młodość wygrywa, jesli już nawiązując do treści anime/manga Naruto.
No to dziwne, ze Yamato maski nie nosi, poza tym Kakashi nosil maske przed tym jak byl w anbu.
Ciekawe kiedy pokaza jego twarz, kiedy nastapi koniec. Szkoda tylko, ze puszcza raptem 1 odcinek na tydzien. Rozumiem 1 odcinek dziennie, ale tygodniowo?
a ty jakbyś chciał? widziałeś gdzieś anime które wychodzi codziennie?:D twórcy nie wyrobiliby z jakością audiowizualna i fabularna która już miejscami jest dość słaba :P
a twarzy Kakashiego nie pokażą bo taki już jego tajemniczy image, który dodaje mu sexapilu z czego jestem bardzo zadowolona =D Może przez czytanie tych poradników o "rozmówkach damsko-męskich" Kakashi jest trochę na poziomie ero-sennina i być może się tego wstydzi. W związku z tym, łącząc to, że był w ANBU i że jest odrobinę nieśmiały w kontaktach z kobietami, nosi maskę, która ma być odzwierciedleniem jego charakteru i przeszłości zawodowej. Chyba najbardziej logiczne wytłumaczenie z wymienionych dotychczas(nie chwaląc się:P) :)
Barrdzo możliwe, że masz rację. To brzmi nawet rozsądnie. Ale daleko mu do poziomu zboczeństwa w wykonaniu Ero Seninna. Ale jak mi sie przypomina to chyba to zboczenie przechodzi z nauczyciela na nauczyciela. Trzeci Hokage, który był senseiem Jirayi, nawet z nim chodził na podgladanie kobiet. Jiraya - wiadomo, był tak zboczony, że to był juz nawet jego znak rozpoznawczy. A Czwarty Hokage (uczeń Jirayi) zaczytywał sie w jego książkach. Kakashi zresztą tak samo (uczeń Czwartego). A Naruto? No cóż - opanował technikę Sexy no Jutsu, którą rozwalał Jirayę, ale niestety nie polubił literatury Jirayi. Ale juz dość pisania tych głupot.
To prawda, dodaje mu to charakteru, ale przynajmniej nie widac przez tą maskę jego min, kiedy czyta te zboczone książki od Jirayi.
Ale pytanie, jakiej treści są te książki? Szkoda, że autor mangi nie chce ujawnić. Aczkolwiek może ujawni jak sie ujawni twarz Kakashiego?
Minęło 6 lat od czasu, kiedy to napisaliście. I Teraz *SPOIPERS* Madara to Obito.. A Obito to "kolega z ławki" Kakashiego.. i gdyby nie ta blizna czy jak to nazwać to...
Ostatnio czytałam mini wywiadzik, gdzie Kishimoto żałuje, że narysował Kakashiego z maską.
W mandze był pokazany fragment jego twarzy bez maski!
http://4.bp.blogspot.com/_2rRSoV4sEqU/TRDDX35KvoI/AAAAAAAAAAU/-GVXRYK3KdA/s1600/ Manga_cover_Kakashi_face_by_nupao.jpg
No niby tak, ale przydałaby się całość. Niech Kisiel żałuje, ale mam nadzieję, że mimo wszystko to nie będzie stało na przeszkodzie, aby pokazać twarz Kakashiego.
Moim zdaniem Kisiel sknocił końcówkę Naruto. I to bardzo. Spodziewałem się czegoś lepszego, a wyszła kupka. Nawet twarzy Kaszalota nie pokazano. Jiraya się nie pojawił. Wątek Kaguy okazał się wyciągnięty z tyłka na siłę, bo nie wyjaśniono tam dosłownie nic. Zero info o armii itp.