Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 194 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Osobiście nie polecam, bo to gniot jakich Seagal ma wiele. Ale obejrzeć z ciekawości można.

AdamBayern01

a taki sobie,nie polecam tego akurat,seagal ma o wiele lepsze pozycje.

AdamBayern01

Dla odmóżdżenia jest akurat, żeby obejrzeć sobie wieczorkiem przy piwie :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Coś dla seagalomaniaków. :)

Wierzę w jednego Seagala wszechobecnego, stworzyciela Nico i Aikido, wszystkich filmów widzialnych i niewidzialnych. I w jednego kucharza Caseya Rybacka który przez mistrza stworzony przed wszystkimi wiekami. Seagal z Seagala, policjant z policjanta, walki prawdziwe z telewizora prawdziwego, kolorowego. Współistotne Stevenowi, a przez niego wszystko się stało. On to dla nas fanów i dla naszego podniecenia zstąpił z Lansing i za sprawą swojej zajebistości przyjął imię Steven i stał się wojownikiem. Walczący z Triadami również za nas pod Nagasaki został uwolniony i wygrzebany. I nawrócił się dnia trzeciego, jak oznajmia CIA i wstąpił do Hollywood; siedzi po prawicy Lernera. I powtórnie przyjdzie bić żywych i umarłych, a buddyzmowi nie będzie końca. Wierzę w Liberatory, arcydzieła które od Seagala pochodzą, które z Seagalem wspólnie wychwalamy i kochamy; które mówią przed telewizor. Wierze w jeden, wielki, wspaniały występ w Niezniszczalnych. Wyznaje Aikido na odpuszczenie grzechów. I oczekuje pokonania Van Damme'a i kolejnego filmu z Seagalem w Polsacie.

hahahahahahahha o jaa ale zajebista modlitwa granat haha ;d;d;d no nie mogę czegoś takiego mi właśnie brakowało żebym odmówił przed snem :P

użytkownik usunięty
anonim7

Zrobiłem to tak dla żartów. :D
Niech mają fani hehe.

Fajnie Ci to wyszło hehe, mogę ją zamieścić na blogu? :P

użytkownik usunięty
anonim7

Czemu nie. :D

hehe ok, dzieki ;)

Granat dziękuję Ci za tę radość, którą mi dałeś. ;-)
Dajcie to na jakiegoś bloga albo coś, bo to jest genialne. ;-)

Dobre !

AdamBayern01

Nie wiem czemu nas tym gniotem częstujesz ? Ja osobiście dziśiaj obejrzę sobię o 20 na Tele 5 ,,Utajoną Furią ,, z aktorem o brodzie ostrej jak papier ścierny .http://www.youtube.com/watch?v=qz5KZSfHT5Y

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=qz5KZSfHT5Y

bradock

http://www.filmweb.pl/user/Shockwave_91/blog zobacz, jak fajnie nasz znajomy Schockwave, opisał Norrisa i resztę kozaków kina akcji. ;-)

użytkownik usunięty
bradock

Zajebiście powiedziane: " z aktorem o brodzie ostrej jak papier ścierny". :)

Dzięki .W sumie tak jest .Chuck ma najostrzejszą brodę .

bradock

Nie wiem, bo nie sprawdzałam hi hi. ;-)

bradock

Mówię tylko w kwestii informacyjnej, Tomku :)

AdamBayern01

''Szalony Lot'' Mewy. ;-D

karoman4

Ja zajęty z młodszą siostrą Epoką Lodowcową, więc go przegapię na szczęście :)

AdamBayern01

Ja tak samo Epokę lodowcową oglądam :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
damianho15

Po co dajesz spoilery i psujesz innym przyjemność oglądania tego filmu?

AdamBayern01

Ale Adam, mówienie o filmach Stevena to nie spojler, bo i tak wszystkie jego filmy są prawie takie same ;d;d

anonim7

Powiedział, jak film się zakończy Teorytycznie to spoiler, choć wyjątki z nim się zdarzała - niestety nieliczne ;p

AdamBayern01

racja :)

AdamBayern01

Hej spokojnie. Nie przeraziła mnie ta informacja. ;-)

damianho15

Druga część ''Krytycznej decyzji''?

karoman4

A "Krytyczna decyzja" jest 3 częścią "Liberatora" :P

anonim7

Dobra, już nie mieszajcie mi, bo się nie połapię. ;-)

karoman4

no bo praktycznie wszystko to samo,musiał sie steven odpłacic.

damianho15

Jak obejrzę, to sama się przekonam, jak to z tym filmem jest.

karoman4

nom,ale to raczej jedna ze słabszych pozycji.

damianho15

Nie wątpię w to. Mimo wszystko obejrzę to i muszę jeszcze dokończyć ,,Zabójczy cel'', tzn pewnie od początku obejrzę.

karoman4

W Zabójczym Celu początek wymiata, mówię o tej scenie gdzie Stev wyrzuca przez okno gościa ;d;d
a Szalony lot dzisiaj będziesz oglądać?

anonim7

a naprzeciw ciemnosci ogladałes juz?

damianho15

Nie, ale za 5 dni, 23 godziny i 8 minut wznowią stronę kinomaniaka i na pewno obejrzę ;))

anonim7

Heh też na to czekam, ale pewnie trzeba będzie konta zakładać, żeby oglądać, bo do tej pory nie trzeba było się logować, by oglądać bez limitu. Na razie mam tylko konto na zalukaj, to czasami sobie zalukam na film. Ale na play tube na putlo cker'ze można też oglądać za free.

karoman4

Ja mam na kinomaniaku konto, a raczej miałem ;p mam nadzieje że mi nie zje :) na zaluka tez miałem założyć, dobrze wiedzieć, że tam na play tube za free.

anonim7

Jest, bo sama korzystam.

karoman4

heh to ja chyba tez skorzystam ;p

anonim7

Proszę bardzo, ja nie bronię. ;-)

anonim7

Ja na razie zatrzymam się przy Bondach. Bo się oderwę od tej serii, a nie chcę sobie przerywać już.

karoman4

spoko :)

karoman4

Oj jak Ci się spodobał któryś z Bondów to masz tydzień z głowy :) Tylko czekałem ,żeby wrócić do domu i oglądać kolejnego :)

rob94m

Tydzień z głowy? No, może zając tydzień dokończenie serii. Na razie jestem na początku serii z Rogerem.

karoman4

Jak dla mnie z Rogerem najlepsza seria. Poza Moonraker'em ale to może przez to ,że mi Bond w kosmosie nie pasował.

rob94m

Nie wiem, jak obejrzę to wtedy wydam werdykt, kto najlepszy, a kto najgorszy. Chociaż jak na razie, to Connery, jest niedoścignionym Bondem, a po piętach depczą mu Moore i Lazenby.

karoman4

Connery to klasa sama w sobie. Dr.No i Ursula Andress. Boże gdzie się podziały tamte kobiety? :) A oglądałaś ostatnią część serii?

rob94m

Kolego, ja nadrabiam zaległości. ;-) Już zaliczyłam Bondy z Connerym i Lazenby'em. Teraz zostało mi czterech aktorów w roli Bonda.

karoman4

aaa :) Ja niefortunnie zacząłem od serii z Craigiem, Może gdzieś wcześniejsze w tv widziałem ale tak jakoś mnie nie przekonały.Do czasu. Teraz mogę śmiało polecić. To koleżanko życzę miłego seansu! Pozdrawiam! :)