Osobiście nie polecam, bo to gniot jakich Seagal ma wiele. Ale obejrzeć z ciekawości można.
Coś dla seagalomaniaków. :)
Wierzę w jednego Seagala wszechobecnego, stworzyciela Nico i Aikido, wszystkich filmów widzialnych i niewidzialnych. I w jednego kucharza Caseya Rybacka który przez mistrza stworzony przed wszystkimi wiekami. Seagal z Seagala, policjant z policjanta, walki prawdziwe z telewizora prawdziwego, kolorowego. Współistotne Stevenowi, a przez niego wszystko się stało. On to dla nas fanów i dla naszego podniecenia zstąpił z Lansing i za sprawą swojej zajebistości przyjął imię Steven i stał się wojownikiem. Walczący z Triadami również za nas pod Nagasaki został uwolniony i wygrzebany. I nawrócił się dnia trzeciego, jak oznajmia CIA i wstąpił do Hollywood; siedzi po prawicy Lernera. I powtórnie przyjdzie bić żywych i umarłych, a buddyzmowi nie będzie końca. Wierzę w Liberatory, arcydzieła które od Seagala pochodzą, które z Seagalem wspólnie wychwalamy i kochamy; które mówią przed telewizor. Wierze w jeden, wielki, wspaniały występ w Niezniszczalnych. Wyznaje Aikido na odpuszczenie grzechów. I oczekuje pokonania Van Damme'a i kolejnego filmu z Seagalem w Polsacie.
hahahahahahahha o jaa ale zajebista modlitwa granat haha ;d;d;d no nie mogę czegoś takiego mi właśnie brakowało żebym odmówił przed snem :P
Granat dziękuję Ci za tę radość, którą mi dałeś. ;-)
Dajcie to na jakiegoś bloga albo coś, bo to jest genialne. ;-)
Nie wiem czemu nas tym gniotem częstujesz ? Ja osobiście dziśiaj obejrzę sobię o 20 na Tele 5 ,,Utajoną Furią ,, z aktorem o brodzie ostrej jak papier ścierny .http://www.youtube.com/watch?v=qz5KZSfHT5Y
http://www.filmweb.pl/user/Shockwave_91/blog zobacz, jak fajnie nasz znajomy Schockwave, opisał Norrisa i resztę kozaków kina akcji. ;-)
Ale Adam, mówienie o filmach Stevena to nie spojler, bo i tak wszystkie jego filmy są prawie takie same ;d;d
Powiedział, jak film się zakończy Teorytycznie to spoiler, choć wyjątki z nim się zdarzała - niestety nieliczne ;p
Nie wątpię w to. Mimo wszystko obejrzę to i muszę jeszcze dokończyć ,,Zabójczy cel'', tzn pewnie od początku obejrzę.
W Zabójczym Celu początek wymiata, mówię o tej scenie gdzie Stev wyrzuca przez okno gościa ;d;d
a Szalony lot dzisiaj będziesz oglądać?
Heh też na to czekam, ale pewnie trzeba będzie konta zakładać, żeby oglądać, bo do tej pory nie trzeba było się logować, by oglądać bez limitu. Na razie mam tylko konto na zalukaj, to czasami sobie zalukam na film. Ale na play tube na putlo cker'ze można też oglądać za free.
Ja mam na kinomaniaku konto, a raczej miałem ;p mam nadzieje że mi nie zje :) na zaluka tez miałem założyć, dobrze wiedzieć, że tam na play tube za free.
Oj jak Ci się spodobał któryś z Bondów to masz tydzień z głowy :) Tylko czekałem ,żeby wrócić do domu i oglądać kolejnego :)
Tydzień z głowy? No, może zając tydzień dokończenie serii. Na razie jestem na początku serii z Rogerem.
Jak dla mnie z Rogerem najlepsza seria. Poza Moonraker'em ale to może przez to ,że mi Bond w kosmosie nie pasował.
Nie wiem, jak obejrzę to wtedy wydam werdykt, kto najlepszy, a kto najgorszy. Chociaż jak na razie, to Connery, jest niedoścignionym Bondem, a po piętach depczą mu Moore i Lazenby.
Connery to klasa sama w sobie. Dr.No i Ursula Andress. Boże gdzie się podziały tamte kobiety? :) A oglądałaś ostatnią część serii?
Kolego, ja nadrabiam zaległości. ;-) Już zaliczyłam Bondy z Connerym i Lazenby'em. Teraz zostało mi czterech aktorów w roli Bonda.